|
Nu esti logat.
Master Psihologie Universitatea Bucuresti#1 2010-07-04 21:57:26
master Psihologie Universitatea Bucurestiam si eu o mare nelamurire: daca ma inscriu la master la Univ Bucuresti cand anume trebuie sa dau examenul?...in perioada imediat urmatoare inscrierii sau in septembrie??...pe site specifica ca examenele se dau in spetembrie, insa la calendarul inscrierii specifica sapt urmatoare inscrierii..am incercat sa sun la secretariat insa d-nele d acolo nu rasp...ufff, vreau sa ma elucidez mai repede...mc anticipat de raspuns.. Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #2 2010-07-05 11:18:18
Re: master Psihologie Universitatea Bucurestijoy, mi-a spus sor-mea (ea a terminat masterul acolo anul asta) ca inscrierea si examenul sunt in septembrie. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #3 2010-07-07 12:10:28
Re: master Psihologie Universitatea Bucurestisi astazi am incercat sa sun..m-am saturat de atata sunat..culmea nesimtirii la ei..nu stiu ce sa fac..treb sa ma duc la Bucuresti numai ca sa intreb cateva chestii ... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #4 2010-07-13 14:33:38
Re: master Psihologie Universitatea Bucurestisi totusi... in ce perioada se fac inscrierile la master la Universitate? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|