|
Nu esti logat.
Mentruatie repetatat peste ac#1 2010-07-05 11:52:27
mentruatie repetatat peste acdeci povestea sta cam asa.in 14 mai,mi-am uitat anticonceptionalele acasa,iar 3 zile fiind plecata in pustietate n-am avut de unde sa le iau.eram la pastile 15 ,corpul meu a presupus deci,k trebuie sa-mi vina menstra,si mi-a venit.am asteptat deci 7 zile si am inceput alta folie.aceasta folie a decurs normal 21 cu 7 pauza,in care mi-a venit menstra in conformitate cu planu,ca mai apoi la a 3a folie de la incident sa-mi vina stopu la pastila 11,si sa stea akolo fain frumos 7 zile ,azi a8a eu luand in continuare antibb.am dat bacu in astea 7 zile,poate fi de la stres.in rest ce alte variante mai am? Offline #2 2010-07-05 12:44:59
Re: mentruatie repetatat peste aclala,te-ai protejat suplimentar 7 zile cand ai uita folia adica cand ai intrerupt brusc administrarea lor? #3 2010-07-05 13:17:23
Re: mentruatie repetatat peste acda.m-am protejat suplimentar.am facut si un test de sarcina,adica 2 intre timp sa ma sigur k-i ok.nu stiu ce sa mai fac.k dja de o sapt iau ac si is pe stop.si nu da semne sa se retraga Offline #4 2010-07-05 13:20:03
Re: mentruatie repetatat peste aclala eu zic ca e spotting efect secundar al faptului ca ai intrerupt brusc pastilele si te-ai reapucat de ele.ei zic sa astept sa treaca,nu stiu sincer sa iti zic cat o sa dureze dar pot sa iti zic ca e normal ce se intampla. #5 2010-07-05 13:25:44
Re: mentruatie repetatat peste acoai...da spotting atat de puternic?adica e mai abundent decat menstra mea normala:)) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|