|
Nu esti logat.
Reactii adverse la metronidazol#1 2010-07-06 11:48:50
Reactii adverse la metronidazolAm si eu o problema.. Am facut acum 2 saptamani un control ginecologic unde am cerut si sa mi se prescrie anticonceptionale + testul papanicolau. Dupa consultatie mi-a prescris doctora anticonceptionale desorelle (pe care inca nu am inceput sa le iau ca inca nu mi-a venit menstruatia si trebuie sa incep din prima zi din cate am inteles) si in urma testului mi s-a spus ca e totul ok, numai ca am o infectie numita trichomonas. Mi-a recomandat tratament cu metronidazol (i-am spus ca nu prea as vrea ovule, ca am mai luat acum 2 ani dar am impresia ca nu le introduc bine si atunci stiu ca nu am facut tratamentul bine) si mi-a spus ca e eficient si numai cu pastile tratamentul. Mi-a prescris tratament astfel: sa iau cate o pastila de metronidazol la fiecare jum de ora, incepand cu prima masa (pana se cumuleaza 8 pastile) - atat eu, cat si partenerul. Dupa aceea, cand imi vine menstruatia sa repet tratamentul (doar eu, partenerul nu) si pentru un tratament eficient sa mai iau in continuare inca 8 pastile in alta zi. Asta inseamna 8 pastile partenerul si 24 pastile eu. Am luat pe data de 4 iulie 8 pastile eu, si 8 partenerul (din jum in jum de ora). El nu are nici o problema, mie insa mi-au aparut niste pete rosii (un fel de bubite, ca o alergie) pe fata, apoi au disparut si iar au aparut.. iar azi am observat ca am si pe piept si pe spate astfel de roseata. Nu stiu daca e normal, si nu stiu ce as putea face sa treaca. Inca nu am luat alta doza (inca nu mi-a venit menstruatia) si nu stiu cand imi vine daca sa continuu sa iau. Problema e ca sunt plecata din oras de pe 1 si o sa stau destul de mult plecata asa ca nu pot ajunge la acelasi medic ginecolog sa intreb ce trebuie sa fac in aceasta situatie.. Ma gandeam ca poate fi alergie si din cauza ca am schimbat aerul, apa.. Offline #2 2010-07-06 21:05:26
Re: Reactii adverse la metronidazolLas link doctoressei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-07-07 12:28:04
Re: Reactii adverse la metronidazolok, multumesc Ultima oara a fost editat de b1anka (2010-07-07 12:31:13) Offline #4 2010-07-07 20:27:46
Re: Reactii adverse la metronidazolBianca, tu n-ai un gust dubios in gura de la metronidazolul ala? EU fac acum un tratament pentru o "infectie anaeroba" (nu stiu exact cum e asta) si asta mi-a prescris medicul, dar cu alt mod de administrare decat ai zis tu. Eu iau 2 pe zi, unul dimineata, unul seara, timp de 14 zile. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #5 2010-07-07 21:43:42
Re: Reactii adverse la metronidazol
lasa un gust dubios, metalic. modul de administrare e diferit pentru ca infectia e diferita. Offline Publicitateloading...
#6 2010-07-07 21:57:02
Re: Reactii adverse la metronidazolhmm .. la mine e parca acrisor, chiar si dupa ce ma spal pe dinti si ma clatesc cu apa de gura. Am senzatia ca nu m-am spalat bine. Uffff, mai am pt vreo 5 zile. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #7 2010-07-07 23:00:30
e neplacut, un medicament care plateste pretul eficientei. suporta, curaj! si sanatate. Offline #8 2010-07-08 10:42:15
Re: Reactii adverse la metronidazoleu l-am suportat la fel doar pentru eficienta.. dar avea un gust gretos. Prietenul meu chiar nu-l suporta la inceput, pana s-a obisnuit cu gustul, dar eu nu prea am asa probleme cu pastilele in general.. decat injectii mai bine suport sa inghit pastile "la greu" Offline #9 2010-07-10 08:57:19
sper ca ti-au trecut bubitele... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2010-07-10 10:41:03
Re: Reactii adverse la metronidazolda mi-au mai trecut. intre timp mi-a venit si mi-a trecut si menstra,am fost ieri la farmacie si mi-a mai prescris niste ovule cu metronidazol flagyl se numesc. 10 ovule intravaginale, cate unul in fiecare seara. Am inceput de ieri cu ele, insa pe cale bucala nu mai iau nimic. e vreo problema? As vrea sa imi treaca trichomonas pentru ca destul am suferit pentru metronidazolul ala ca sa o iau de la capat (ca am inteles ca nu exista alt tratament pentru trichomonas). Te rog, doctoressa daca poti sa imi raspunzi sa imi spui daca e suficient sa incerc cu ovulele astea zece sau mai trebuie in paralel sa iau metronidazol (mi-e frica de reactii adverse din nou.. ca inca mai am cateva bubite). multumesc mult pentru raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|