|
Nu esti logat.
Disperata!#1 2010-07-06 22:54:31
disperata!din partea unei colege:am luat 1 an jumate anticonceptionale...iar o luna am zis ca fac pauza....sunt inainte cu 9 zile de ciclu..cam asa...si prietenul meu cred ca a scapat un pic....pot sa raman?nu mai stiu ce sa fac...jur:(((...duminik noaptea s-a intamplat...daca iau medicamentu acela de 72 de ore de la contact...ma ajuta cu ceva?daca lasa in mine nu trebuia sa iasa si afara din vagin...?ajutor! iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2010-07-06 23:05:35
Re: disperata!oau daca luna asta nu ai luat ac-uri ar fi bine sa iei totusi postinor pentru linistea ta...asta e doar parerea mea 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #3 2010-07-06 23:36:09
Re: disperata!
Buna fetelor:)... Oarecum am aceeasi problema, deci sper ca e in regula daca postez tot aici. Acum 3 sapt. am avut contact neprotejat, dar nu a ejaculat in mine. L-a scos si a mai trecut ceva timp pana a ejaculat. si acum 2 sapt. trebuia sa imi vina menstruatia. Mi-am facut un test de sarcina duminica si a iesit negativ, nu era nicio a doua liniuta neclara. Credeti ca ar exista posibilitatea totusi sa fiu insarcinata? Eu am si un CM neregulat, de cand ma stiu. Offline #4 2010-07-07 01:34:26
Re: disperata!pai daca ai CM neregulat e posibil sa fie doar o dereglare ca de obicei...poate s iti intarzie de la stres 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #5 2010-07-07 11:00:35
Re: disperata!multumesc mult...mi s-a mai intamplat sa intarzie si o luna, dar nu facusem nimic neprotejat, acum insa ...... am milioane de ganduri in legatura cu aceasta problema. mai astept Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|