|
Nu esti logat.
Sarcina sau Candidoza#1 2010-07-07 18:08:22
Sarcina sau CandidozaAm facut sex neprotejat acum doua luni dar asta s-a intamplat imediat dupa ce s-a terminat perioada menstruatiei deci din cate stiu eu, este putin posibil sa fie riscant in sensul unei sarcini. De atunci mi-a venit inca o data menstruatia cu dureri mai mari decat de obicei. Saptamana aceasta trebuia sa imi vina iarasi menstruatia dar intarzie sa apara. In schimb am constatat simptome de candidoza si ma gandesc ca asta ar fi cauza pentru care intarzie. O vizita la doctor voi face cat de curand, acum nu pot fiind plecata in delegatie. Intrebarea mea este daca o sarcina este posibila chiar dupa ce menstruatia a aparut de la actul sexual neprotejat sau sa pun totul pe seama unei posibile afectiuni. Offline #2 2010-07-07 18:11:29
Re: Sarcina sau CandidozaMenstruatia nu intarzie in cauza candidozei Offline #3 2010-07-07 18:27:31
Re: Sarcina sau CandidozaUltima menstruatia a fost normala Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|