homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Manichiura - 4-147

#2775 2011-07-07 15:13:43

Wolley
Full member
Inregistrat: 2010-11-15

Re: Manichiura - 4

Asil a scris:

pai este, nu-mi place sa dau sfaturi barbatilor...oricum nu te schimba, se vede ca tre' sa ramai asa, daca te deranjeaza lungimea unghiilor, e o problema, pe mine nu ma deranjeaza deloc.

Sper ca am inteles corect postarea ta, ai formulat un pic neclar (propozitii cam vag delimitate).  Nu am specificat ca mi se pare insuportabil cu unghiile lungi, vroiam doar sa remarc ca e mai complicat de trecut direct la o lungime foarte mare; am nevoie de o perioada de adaptare si treptat-treptat o sa le las sa creasca din ce in ce mai mult smile

Almi Ingerash a scris:

iasmina e bine pentru ?nceput smile și offtopic mergi și fă niște cursuri de makeup/manichiură-pedichiură/hairstyling (unul din ele dacă nu toate) și poate vei lucra ?n domeniu.. e un mod de a te simți ?n lumea ta smile baftă multă goodluck

Ms pt incurajari. Nu mi-ar displacea ideea de a urma acele cursuri, dar stii cum e, totul e pe bani...  Oricum, mesajul tau imi aminteste de urmatorul anunt "angajam coafeza si manichiurista in Craiova(fete si baieti)" http://www.e-saloane.ro/anunturi/angaja … crai-1.php lol

Ultima oara a fost editat de Iasmina15 (2011-07-08 00:17:31)

#2776 2011-07-07 16:30:41

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Si ce-i asa in neregula cu anuntul ala?

#2777 2011-07-07 16:36:46

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

angajam coafezA si manichiuristA (fete SI baieti) lol

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#2778 2011-07-07 16:39:56

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Aaaaaa  rotfl2
Astazi sunt cam  dumbom

#2779 2011-07-08 10:07:22

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

sa va uimesc? hai sa va uimesc....

Ce se poarta in manichiura in 2011

- florile pictate pe unghii sau stickerele se regasesc in trendurile verii cu o conditie: sa aiba o nuanta destul de apropiata de cea a bazei pe care sunt desenate sau, cel putin, pictura sa fie executata cu o nuanta rece tot pe o nuanta rece, sau cu una calda pe calda, in degrad?. Picturile in nuante contrastante nu se mai poarta;  va

- manichiura "frantuzeasca" este absolut depasita. Singura acceptata este cea realizata din gel sau acril prin tehnica prelungirii patului unghial. HAI NU ZAU  hmm deci se poarta falsul?

- cand nu se aplica elemente decorative pe toate unghiile, ci numai pe doua dintre ele, acestea nu vor mai fi pe degetele inelare, ca in anii trecuti, ci pe oricare altele. Vara aceasta, cel mai frecvent se decoreaza degetul mare al mainii drepte (folosit cel mai mult pentru tastatura telefonului);

- daca doresti o manichiura mai sofisticata, poti opta pentru aplicarea de cristale Swarovski de diferite masuri, forme si culori;

- dantela, sub orice forma (aplicata gen sticker; din material, inserata sub un strat de gel UV, pictata), se poate folosi atat pentru maini, cat si pentru picioare;

- manichiura "Louboutin"; 4 unghii lungi, lacuite cu negru mat, iar interiorul varfului unghiei colorat in rosu;

- lacurile mate sunt si ele la moda vara aceasta, de preferat aplicate pe unghii scurte;

Mie primele mi se par aiurea pur si simplu, french-ul sa nu mai fie la moda?

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#2780 2011-07-08 10:29:46

Wolley
Full member
Inregistrat: 2010-11-15

coraline a scris:

sa va uimesc?
- manichiura "frantuzeasca" este absolut depasita. Singura acceptata este cea realizata din gel sau acril prin tehnica prelungirii patului unghial. HAI NU ZAU  hmm deci se poarta falsul?

tocmai cand m-am apucat si eu de french, atunci s-a demodat

btw, am si eu o mica nelamurire: denumirea "manichiura frantuzeasca" nu se refera la procedeul lacuirii varfurilor cu oja alba? Conform site-ului http://dorothynails.ro/manichiura-frant … uzesc.html ea ar descrie de fapt "tehnica de manichiura, prin care se imping cuticulele, nu se taie"

Ultima oara a fost editat de Iasmina15 (2011-07-08 10:30:17)

#2781 2011-07-08 10:47:02

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Iasmina15 a scris:

btw, am si eu o mica nelamurire: denumirea "manichiura frantuzeasca" nu se refera la procedeul lacuirii varfurilor cu oja alba?

ba da, cu mentiunea ca poate fi orice culoare la varf, nu doar alba.
o fi si ce zic ei pe site, dar cel mai des se refera la ce stiai tu.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-07-08 10:47:41)

#2782 2011-07-08 10:47:28

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

Pana la urma iti faci manichiura cum iti place tie ... Adica trebuie sa imi pun dantela si cristale , oja mata numai este la mada forgetit

#2783 2011-07-08 10:51:25

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

ce parere aveti de oja de la "17" ? mi-am luat un roz pal si culoarea cireselor (cele inchise la culoare,aproape spre negru). cu toate ca fac destula treaba chiar tine foarte bine...abea dupa o saptamana incepe sa se duca....nu prea imi mai fac modele pe unghii ca nu mai am rabdare si nici timpul nu prea imi permite...cand vreau sa imi fac model,ma duc la manichiura...am avut in schimb un french super misto,model tigrat....ma gandeam sa le mai lasa inca putin sa creasca si o sa ma duc sa imi fac un french cu model..ceva mai colorat...cred ca vara prinde destul de bine

Ne dorim si noi bebic

#2784 2011-07-08 11:18:27

coraline
Addicted member

denise normal... acum n-o sa imi mai fac eu french sau o sa imi pun unghii false, ca asa cere moda rotfl si ne miram de ce toti o luam razna, e la moda sa fii fals lol prostii forgetit

sau nu imi mai pot face desene, flori pe unghii decat daca respect canoanele cald-cald, rece-rece, vai de capu meu rotfl astia n-au ce face acasa

am in plac o manichiura speciala de licenta tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#2785 2011-07-08 11:44:25

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

iti desenezi o copiuta cora lol ?

#2786 2011-07-08 11:58:19

Deeea.Cherry
Full member
Inregistrat: 2010-02-19

"- cand nu se aplica elemente decorative pe toate unghiile, ci numai pe doua dintre ele, acestea nu vor mai fi pe degetele inelare, ca in anii trecuti, ci pe oricare altele. Vara aceasta, cel mai frecvent se decoreaza degetul mare al mainii drepte (folosit cel mai mult pentru tastatura telefonului); "
rotfl m-am prapadit de ras!! Asta a fost gen "pitzi de Mall" care se "textuieste" non-stop si cu ocazia asta printre butoane ii vedem degetul cel mare cu un model pe el!restul degetelor ce importanta au atat timp cat nu se vad, nu?lol

Poarta-te frumos cu Ea...E prea mica si nu stie ce vrea...spune-i Da cand spune Nu..Cand zambeste zambeste-i si tu..Cand greseste nu o certa..Ca e prea mica nu stie ce vrea...hjarta par hjarta
http://deeacherry.blogspot.com/

#2787 2011-07-08 12:12:12

coraline
Addicted member

Jeniffer a scris:

iti desenezi o copiuta cora lol ?

n-ai idee cat esti de aproape rotfl

deeea rotfl2 rotfl2)

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-07-08 12:12:30)

#2788 2011-07-08 12:17:34

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

incerci modelul cu ziar, cora?

#2789 2011-07-08 12:26:24

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

coraline a scris:

sa va uimesc? hai sa va uimesc....

Ce se poarta in manichiura in 2011

- florile pictate pe unghii sau stickerele se regasesc in trendurile verii cu o conditie: sa aiba o nuanta destul de apropiata de cea a bazei pe care sunt desenate sau, cel putin, pictura sa fie executata cu o nuanta rece tot pe o nuanta rece, sau cu una calda pe calda, in degrad?. Picturile in nuante contrastante nu se mai poarta;  va

- cand nu se aplica elemente decorative pe toate unghiile, ci numai pe doua dintre ele, acestea nu vor mai fi pe degetele inelare, ca in anii trecuti, ci pe oricare altele. Vara aceasta, cel mai frecvent se decoreaza degetul mare al mainii drepte (folosit cel mai mult pentru tastatura telefonului);

- daca doresti o manichiura mai sofisticata, poti opta pentru aplicarea de cristale Swarovski de diferite masuri, forme si culori;

- dantela, sub orice forma (aplicata gen sticker; din material, inserata sub un strat de gel UV, pictata), se poate folosi atat pentru maini, cat si pentru picioare;

- manichiura "Louboutin"; 4 unghii lungi, lacuite cu negru mat, iar interiorul varfului unghiei colorat in rosu;

- lacurile mate sunt si ele la moda vara aceasta, de preferat aplicate pe unghii scurte;

Mie primele mi se par aiurea pur si simplu, french-ul sa nu mai fie la moda?

important e ce iti place tie si cu ce te simti tu bine...la un moment dat erau in voga culorile alea fosforescente...portocaliu,roz,verde,albastru,galben... cel putin verdele si portocaliul dupa parerea mea erau sub orice critica...personal nu mi-au placut...insa era la moda.... daca tie de ex iti place french-ul cine te opreste sa iti faci unghiile asa?eu personal tin cont de ce imi place si cu ce imi sta bine...

Ne dorim si noi bebic

#2790 2011-07-10 16:24:33

Asil
Full member
Inregistrat: 2010-01-29

o fi cald+cald ? o fi nimerit ?  rotfl2

http://i53.tinypic.com/1fcr3s.jpg

Ultima oara a fost editat de Asil (2011-07-10 16:55:48)

#2791 2011-07-10 16:38:38

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Asil, sunt foarte dragute hjarta

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#2792 2011-07-10 16:51:02

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

super faine, asil big_smile

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#2793 2011-07-10 17:41:31

Asil
Full member
Inregistrat: 2010-01-29

rosebunny, alyush   puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.