|
Nu esti logat.
Sarcina dupa anticonceptionale#1 2010-07-07 21:05:21
sarcina dupa anticonceptionalebuna am luat anticnceptionale tp de un an jumate de o luna de zile leam intrerupt.am avut contact neprotejat si as vrea sa stiu daca este vreo problema daca voi ramane insarcinata.....daca voi avea probleme cu sarcina sau eu stiu copilul se va dezvolta normal..... Offline #2 2010-07-07 23:33:24
Re: sarcina dupa anticonceptionaledeobicei, din cate stiu eu, dupa anticonceptionale se recomanda 3 luni pauza pana la conceperea unui bebe, insa sunt multe pers care au ramas chiar si in prima luna insarcinate si bebelusul sa nascut fara probleme. Sincer nu cred ca ai otive de ingrijorare, atata timp cat ii explici ginecologului situatia si iti faci toate analizele la timp. Nu iti face multe griji, caci si stresul are o influenta rea. Muuuuult succes! Offline #3 2010-07-08 11:04:31
Re: sarcina dupa anticonceptionaleelenush, nu e nicio problema. Offline #4 2010-07-08 13:15:37
Re: sarcina dupa anticonceptionalemultmumesc din suflet......... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|