|
Nu esti logat.
SEX IN 3 , noi 2 si inca o femeie...#1 2010-07-09 15:29:40
SEX IN 3 , noi 2 si inca o femeie...Nu stiu daca s-a mai discutat pe acest subiect, sunt noua si imi cer scuze , dar sunt curioasa (curiousity killed the cat ), dar voi ati fi de acord cu inca o femeie in pat ?Adica sa va propuna iubitul o noapte mai neobisnuita , sa o faceti in trei . Ati accepta ? Si daca ati face-o de dragul lui , v-ati simti stanjenite, oarecum frustrate ? Deobicei femeile se intrec in a cuceri un barbat, si ma gandesc ca ar fi un razboi in pat, "care i-o face mai bine", ceea ce i-ar gadila mandria partenerului , dar daca s-ar intampla invers, iar femeile l-ar ignora pe barbat si s-ar satisface doar pe ele ... asta e doar punctul meu de vedere, eu nu am trecut printr-o astfel de experienta, dar recunosc ca ma tenteaza s-o fac in 3, mai mult ca sigur si iubitului meu i-ar placea ideea, dar mi-e oarecum teama de "concurenta", simt ca e ca si cum m-ar insela de fata cu mine . Voi ce credeti ? Sunteti de acord ? Ultima oara a fost editat de Brigodette (2010-07-09 15:30:26) A woman's presence is like coming back to life after death. Offline #2 2010-07-09 15:53:10
Re: SEX IN 3 , noi 2 si inca o femeie...acelasi subiect si aici Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|