homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum ?mi pot recăpăta apetitul sexual?

#1 2010-07-09 18:59:15

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

Cum ?mi pot recăpăta apetitul sexual?

Să vă povestesc c?t mai pe scurt: după aproximativ un an, după ce mi-am ?nceput viaţa sexuală m-am g?ndit să mă duc şi eu la ginecolog, doar pentru un simplu control, eu neav?nd nicio problemă. ?n tot acest timp (p?nă să merg la ginecolog) eu am fost foarte activă sexual. La examenul de secreţie mi-a ieşit Candida, eu nu aveam niciun simptom, iar doamna ginecolog mi-a dat un tratament, ovule, cremă şi spălături intravaginale parcă. După tratament a ?nceput adevăratul chin, m?ncărimi, usturimi la contact etc. Am fost din nou la control şi mi-a spus că am făcut alergie la ovule. Bun, mi-a dat alt tratament, p?nă la urmă Candida a trecut, dar eu tot aveam usturimi la contact, am fost şi la alţi ginecologi, alte tratamente dar nicio schimbare. După acest episod contactele mele sexuale s-au rărit, am ?nceput să-mi refuz tot mai mult iubitul, usturimile m-au terminat psihic. P?nă la urmă am găsit un domn ginecolog, care pot spune că m-a ajutat c?t de c?t, usturimile alea au dispărut şi am ?nceput să folosesc lubrifiantul de la Bioclin, care ustură, măcar şă ştiu că mă ustură din cauza lui şi nu din alte cauze. Nici acum nu ?i ca acum 2 ani, să spun aşa, c?nd intră mă doare puţin, de parcă aş face-o pentru prima dată, dar pe parcursul contactului durerea dispare, la fel şi usturimile produse de lubrifiant. Dar problema mea este că apetitul meu sexual a dispărut, nu mai simt nevoia deloc, şi dacă simt, se ?nt?mplă o dată pe lună. Nu ştiu ce să fac, folosesc şi Anticoncepţionale şi am auzit că scad apetitul, şi poate probleme mele din trecut plus faptul că le folosesc ?mi afectează şi mai mult viaţa sexuală. Relaţia dintre mine şi prietenul meu s-a schimbat, sunt mai multe motive nu doar acesta (că nu mai aveam o viaţă sexuală activă) şi p?nă la urmă cred că o să ne despărţim, sau ne-am despărţit deja. Ce credeţi că ar trebui să fac ca să-mi recapăt dorinţa de a face sex? M-am săturat să aud peste tot: Lore, dar nimeni nu stă cu tine dacă "nu-i dai", deja m-am săturat! Măcar dacă ştiam că niciodată nu am avut chef, dar nu e aşa, ?nainte să se ?nt?mple ce s-a ?nt?mplat, făceam şi de 2 ori pe zi şi aproape ?n fiecare zi.  sad

Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-07-09 19:01:46)

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#2 2010-07-09 19:10:16

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Cum ?mi pot recăpăta apetitul sexual?

Stiu cum esmile
Cred ca e pe fond psihic...trebuie sa te simti din nou frumoasa, atragatoare, sanatoasa:) doar asa vei trece peste perioada asta. In rest, nu stiu ce sfat sa iti dau. Eventual incearca sa spice things up smile cumpara-ti o lenjerie atragatoare, fa ceva special. Sau pur si simplu dedica-ti tie putin timp - du-te la un spa, mani+pedi, masaj smile bafta multa:*

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2010-07-09 19:22:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Loredana, aici sunt mai multe aspecte de care trebuie sa te ocupi:
- partea strict fizica : mergi la un ginecolog bun, fa analize (si antifungigrama daca zici ca e candida), asigura-te ca totul e ok.. eu zic ca nu e daca tu inca ai usturimi
- nu mai folosi lubrifiantul ala daca te ustura... mai exista si altele; incearca si fara el, ca inteleg ca ti-a fost frica sa mai incerci
- mergi la un medic de planning si vezi daca e cazul sa schimbi pastilele (dupa ce elimini punctul 1 - orice problema fizica : infectie etc)
- dupa asta trebuie sa lucrezi si la partea emotionala, tu ai ramas cu o mica trauma, partial justificata; da, candida e ceva neplacut, dar nu e cazul sa-ti dai viata peste cap din pricina ei, spune-ti ca acum esti sanatoasa si nu trebuie sa mai asociezi sexul cu durerea... cultiva-ti tu ganduri pozitive legate de sex, in loc de "aoleu, iar trebuie sa fac sex si o sa ma doara", iti zici "ce bine o sa fie" si te gandesti cat poti la asta, ii faci scenarii care mai de care mai placute
- discuta cu prietenul tau (asta ar fi in primul rand) si explica-i prin ce treci, ce ai de facut si spune-i sa fie alaturi de tine cat incerci sa rezolvi problema, spre binele amandurora
- si ce spune yoyolina te-ar ajuta, bineinteles, ca sa te simti mai confortabil in pielea ta si sa uiti de probleme

#4 2010-07-09 19:33:09

D. Loredana
Hero member
Site

Mulţumesc mult de tot fetelor   puss . O să ?ncerc să pun sfaturile voastre ?n aplicare, pentru că trebuie neapărat să fac ceva. Of, este o problemă care ?mi afectează viaţa ?n general. Şi da, din păcate am ?nceput să nu mă mai simt atrăgătoare, frumoasă şi utilă, şi unul din motive este că nu mai pot fi activă sexul, şi ?mi vine să mor c?nd aud alte fete, care au contacte ?n fiecare zi, nu mă mai simt bună de nimic. Sper că odată voi trece peste acest episod ur?t din viaţa mea. Poate şi prietenul meu este de vină, pentru că nu ?mi face complimente, nu ?mi spune că ?l atrag, chestii de genu'. Doar dacă ?i spun eu că sunt ur?tă, atunci ?mi spune: Nu-i adevărat, eşti frumoasă! Dar nu pot face tot timpul acest lucru, vreau să-mi spună el. Oricum, cred că s-a cam terminat ?ntre noi, dar tot vreau să-mi rezolv problema.

Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-07-09 19:33:57)

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#5 2010-08-03 14:08:38

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

intrebarea mea nu are legatura cu topicul deschis de loredana, dar nu vreau sa fac un topic nou pt atat. voi credeti ca e pe bune faza cu sexul "de impacare"?

Publicitate

loading...

#6 2010-08-03 14:20:50

Deutzika
Full member
Inregistrat: 2010-01-08

Eu n-am avut ocazia sa "practic"asa cv si nu mi-as dori.Dupa parerea mea odata ce m-am despartit de un tip,sau in cel mai rau caz mi-ar da el papucii nu l-as mai primi inapoi.In cazul in care relatia a durat ceva timp si nu s-a desparit de tine din cauza la alta fata sau nu a avut nici o prietena in timpu care ati fost desp asta dovesdeste q ar tine la tn,parerea mea si ar merita o santa.Dar de aici pana in pat ar mai dura nu crezi?macar sa ii sti intentiile si nu sa te simti apoi ca un obiect sexual folosit.Daca apucati sa faceti asta cred ca o sa va invatati asa...

#7 2010-08-03 14:30:22

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

nu ma refer la despartire... la sex de impacare dupa despartire.

#8 2010-08-03 14:31:50

Deutzika
Full member
Inregistrat: 2010-01-08

Pai tocmai.Eu te-am sfatuit sa mai astepti putin timp sa vezi ce intetii are cu tine,adica sa nu cumva sa se impace cu tine doar pentru sex.

#9 2010-08-03 14:51:27

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

Deutzika a scris:

Pai tocmai.Eu te-am sfatuit sa mai astepti putin timp sa vezi ce intetii are cu tine,adica sa nu cumva sa se impace cu tine doar pentru sex.

tummenupp
eu am avut ocazia sa il incerc dupa o  cearta prosteasca,in nici un caz dupa o despartire..si da,a fost foarte bun si pasional lol

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#10 2010-08-03 19:08:53

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

Loredana, vrei sa-ti recapeti apetitul sexual.....
schimba-ti partenerul, urgent!
cel mai bine ar fi sa te indragostesti... puss dar oricum ar fi, daca doar e atractie sau te indragostesti (nu neaparat in ordinea asta), nu mai sta: schimba-ti partenerul si nu te mai uita inapoi
succes!

fucking perfect...

#11 2010-08-03 19:30:23

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

deeadeea21 a scris:

intrebarea mea nu are legatura cu topicul deschis de loredana, dar nu vreau sa fac un topic nou pt atat. voi credeti ca e pe bune faza cu sexul "de impacare"?

e suuuper sexul de impacare  big_smile
iti spun din proprie experienta  wink

Iubesc si sunt iubita

#12 2010-08-03 22:46:53

D. Loredana
Hero member
Site

luisjota a scris:

cel mai bine ar fi sa te indragostesti... puss dar oricum ar fi, daca doar e atractie sau te indragostesti (nu neaparat in ordinea asta), nu mai sta: schimba-ti partenerul si nu te mai uita inapoi
succes!

Mulţumesc Luisjota  puss  ! Relaţia mea cu băiatul respectiv s-a ?ncheiat. Este greu, a fost o relaţie lungă, dar ce nu merge, nu merge, şi nu are rost să forţezi lucrurile. Probabil am iubit pe cine nu trebuia. Sper să pot să mă ?ndrăgostesc din nou şi să o iau de la ?nceput  smile  .

Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-08-03 22:53:23)

mornincoffee

#13 2010-08-04 00:55:13

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

cu mare placere Loredana puss

fucking perfect...

#14 2010-08-04 08:45:04

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

D. Loredana a scris:

luisjota a scris:

succes!

Mulţumesc Luisjota  puss  ! Relaţia mea cu băiatul respectiv s-a ?ncheiat. Este greu, a fost o relaţie lungă, dar ce nu merge, nu merge, şi nu are rost să forţezi lucrurile. Probabil am iubit pe cine nu trebuia. Sper să pot să mă ?ndrăgostesc din nou şi să o iau de la ?nceput  smile  .

lore, te-as scoate la o bere sa te fac sa te simti mai bine sa iti pove cum am trecut eu peste , mi-am gasit altu lol , cat de sex de impacare ..  punish   nu stiu dca imi place , cand sunt nervoasa nu imi vine sa fac sex lol

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#15 2010-08-04 15:15:21

D. Loredana
Hero member
Site

suzanaj a scris:

D. Loredana a scris:

luisjota a scris:

succes!

lore, te-as scoate la o bere sa te fac sa te simti mai bine sa iti pove cum am trecut eu peste , mi-am gasit altu lol , cat de sex de impacare ..  punish   nu stiu dca imi place , cand sunt nervoasa nu imi vine sa fac sex lol

Da, chiar mi-ar prinde bine o bere  tongue . Mă bucur mult pentru tine, sper să am şi eu norocul tău  smile . Trebuie doar să am răbdare, eu aş vrea totul cum, dacă s-ar putea  lol .

mornincoffee

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.