Buna fetelor, as vrea sa cer si eu cateva pareri celor mai experimentate. De doua saptamani trag ponoasele dupa cateva relatii sexuale cu o persoana pe care o cunosteam prea putin si am ajuns sa regret clipele frumoase petrecute cu el la ce probleme mi-au aparut....
In ultima saptama din iunie am avut mai multe contacte, iar dupa 2 zile de la ultimul au aparut usturimi la urinare, urinari dese, secretie galbuie, si dureri, iritatie in gat. La cateva zile am mers la ginecolog I-am spus ca facusem sex oral si dupa morala mi-a spus ca poate fi o infectie sexuala care sa determine problemel si in gat. Dupa consult si nicio analiza de secretie, spunandu-mi ca probabil am candida mi-a dat 7 zile tratament cu eficef. Pe cand am terminat tratamentul m-a trimis la ORL, medicul de acolo spunandu-mi ca nu am probleme la gat (durerea din gat a trecut si ea dupa eficef). dupa alte cateva zile de la controlul ORL m-am trezit intr-o dimineata din nou cu o amigdala imflamata, de culoare vinetie cu puncte de puroi pe ea si dureri mari in gat. Am mers imediat la cabinet, dar nu l-am mai gasit pe acelasi medic ORL. M-a vazut alt medic care mi-a spus ca e mare lucru ca nu am facut temperatura la asa amigdala infectata si acum fac tratament cu Ospen si Bioparox spray. Acest al doilea medic ORL mi-a spus ca am si o ciuperca in gat pt care imi va da tratament dupe ce termin antibioticele.
Acum eu am multe intrebari fara raspuns. A aparut urinare cu usturimi si durere in gat deodata, ceea ce poate fi semn de BTS, nu? De dr ginecolog nu am fost multumita, nu mi-a facut lama, doar consult. Asa daca revin la el pt control cum poate depista ce am de fapt? Secretie e tot mai galbuie si abundenta. M-am gandit sa merg la un laborator sa imi fac analize de sange sa vad daca pot depista vreo cauza si sa-mi fac mai multe daca tot mi se ia sange... VDLR, ureaplasma, mycoplasma, neisseria gonorhoea, Ag Hbs, antigen Chlamydia, ce credeti? dupa simptome si aparitie eu suspectez o gonoree. nu neg ca sunt putin ipohondrica, dar....de la ce alt Bts ar putea aparea simptome atat de repede? si daca fac aceste analize acum dupa 2 sapt de la contacte, sunt relevante? sau mai trebuie sa astept pt identificarea unor boli..cum ar fi sifilisul? acum ca am aflat ca baiatul a avut o multime de relatii sexuale intamplatoare mi-e foarte teama. daca as fi stiut dinainte nu m-as fi apropiat de el. desi am folosit prezervativ, am facut sexul oral neprotejat.
Alt aspect, pe 25 iunie am reinceput sa iau yasmin dupa o pauza de 8 luni. La cateva zile am inceput cu Eficeful, acum Ospenul...si nu stiu ce sa fac...s-a nimerit prost...ce sa fac acum? sa intrerup anticonceptionalele sau sa continui sa le iau? mi-e teama sa nu am probleme cu stomacul sau dereglari hormonale.