homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anexita provocata de depresie?

#1 2010-07-09 21:58:05

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Anexita provocata de depresie?

Buna
Am si eu o intrebare: se poate face anexita pe fond nervos? supa
Din pacate pt mine am avut o reactie depresiva usoara cu manifestari dureroase. Cat timp am facut tratament psihiatric nu am mai avut ciclu dereglat sau anexite. Dar facand alergie la medicamentele pt problema mea psihica, am intrerupt tratamentul si automat a revenit anexita mea cronica.
Am inceput tratament din nou cu antibiotic, polidin, antiinflamatoare dar cred ca cam degeaba.
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Exista vreo solutie? hmm
Am facut test pt clamydia care e negativ, test papanicloau care a iesit bine dar eu am dureri mari, ciclu ff dureros...si nu vreau sa fiu plictisitoare!
Poate totusi cineva ma poate sfatui cum sa depasec criza.
Precizeze ca sunt o fire ff pesimista si intru in panica ff repede! cesafac  cesafac

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#2 2010-07-12 20:09:24

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Anexita provocata de depresie?

Las link doctoressei.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2010-07-13 15:18:58

denisa87
New member
Inregistrat: 2009-07-17

E posibil ca totul sa fie pe fond psihic.Cat timp ai luat tratament psihiatric  , ai fost ok.Cum a trebuit sa renunti ti-a revenit starea de  anxietate si cu ea toate celelate simptome.Sunt sigura ca puteai sa iei pastile placebo fara sa stii, iti reveneai.

Sfatul meu e sa te reechilibrezi psihic si intre timp sa faci si tratament pentru anexista , daca medicul ti-a spus ca ai anexista si trebuie sa iei  tratament.

Eu cred ca multe din bolile  noastre sunt declansate de starile noastre emotionale.La care se mai adauga alimentatia proasta, lipsa de miscare + mediul inconjurator , stres etc.

Asa ca fi mai optimista sau cel putin invata sa fi optimista.Nu esti singura care ai probleme asa ca capul sus.Si bravo tie ca ai cerut ajutor.Primul pas spre vindecare e sa recunoasti ca ai o problema.

Pupici si ai grija de tine !  kram

Pentru un corp sanatos ai nevoie de o minte sanatoasa !

Ultima oara a fost editat de denisa87 (2010-07-13 15:19:29)

#4 2010-07-13 17:34:38

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

nataroman a scris:

Buna
Din pacate pt mine am avut o reactie depresiva usoara cu manifestari dureroase. Cat timp am facut tratament psihiatric nu am mai avut ciclu dereglat sau anexite. Dar facand alergie la medicamentele pt problema mea psihica, am intrerupt tratamentul si automat a revenit anexita mea cronica.
Am inceput tratament din nou cu antibiotic, polidin, antiinflamatoare dar cred ca cam degeaba.
Am facut test pt clamydia care e negativ, test papanicloau care a iesit bine dar eu am dureri mari, ciclu ff dureros...si nu vreau sa fiu plictisitoare!
Precizeze ca sunt o fire ff pesimista si intru in panica ff repede! cesafac  cesafac

anexita nu se face p sistem nervos ...........anexita este o inflamare a trompelor si ovarelor..........dar daca o stare prosta de agitatie, depresie este normal sa mergi mai des la toaleta....daca nici dupa tratm pt anexita nu iti trece inseamna k totul se cam rezuma la starile tale dar vor trece wink

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#5 2010-07-15 09:44:45

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nataroman a scris:

Buna

starile psihice proaste(depresiile) se pot insotii de dureri aparute pe te miri unde, fara substrat clinic(adica fara sa fie de fapt vreo problema organica). se numesc somatizari chestiile astea.
Menstrele dureroase sunt insa o cu totul alta problema(desi, daca durerile au disparut odata cu tratamentul antidepresiv, ar putea fi tot de acolo)
concluzia e ca nu ai anexita, foarte probabil, ai o suferinta psihica pe care trebuuie sa o rezolvi cumva si vor disparea si somatizarile care o insotesc

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2010-07-15 19:19:04

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Multumesc pentru raspunsuri!

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#7 2011-01-14 16:24:27

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

nataroman a scris:

Buna

Ce schema de Polidin ai facut? am inteles ca trebuie un tratament destul de indelungat cu Polidin, ca sa se vindece anexita.
Antiinflamatoarele nu au efect pe termen lung! calmeaza doar durerea de moment.
Medicul psihiatru nu iti putea inlocui pastilele? adica ai facut alergie doar la unele pastile, ma gandesc eu.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-01-14 16:27:58)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.