|
Nu esti logat.
Sarcina...sau nu?#1 2010-07-10 19:52:33
sarcina...sau nu?hello tuturor ! va scriu si eu in speranta unei pareri...acum 3-4 luni am avut un contact sexual neprotejat cu cateva zile inainte de menstruatie. in luna urmatoare menstruatia nu mi-a mai venit.la o luna dupa intarzierea ei am facut un test de sarcina care a iesit negativ.dupa cateva zile de la acel test mi-a venit menstruatia...dar credeam ca nu e menstruatie deoarece vreo 5 zile era doar o secretie maronie-negricioasa insa dupa aceste 5 zile a venit menstruatia normala si a mai durat inca vreo 6 zile. luna asta trebuia sa imi vina pe data de 5 si nu mi-a venit...am mai facut 2 teste,la distanta de 2 saptamani si au iesit negative. am o stare generala proasta,ma simt si rau cateodata...poate doar si de la ideea asta care ma obsedeaza,la altceva nu ma mai pot gandi...nu stiu ce sa cred...e posibil ca dupa atatea luni sa fie totusi sarcina dar testul sa arate negativ? Offline #3 2010-07-10 20:05:09
Re: sarcina...sau nu?multumesc de raspuns.deci nu poate fi vorba de o sarcina. Offline #5 2010-07-10 20:11:57
Re: sarcina...sau nu?da...o sa incerc sa ajung la un ginecolog cat de curand. intre timp sper sa imi vina si menstruatia asta Offline Publicitateloading...
#6 2010-07-14 13:53:35
Re: sarcina...sau nu?am si eu o prob...nu mi-a venit..mi-a intarziat vreo 5 zile...am laut luna trecuta niste ovule cervucid pt k am avut o candidoza kre mi-a trecut..si luna trecuta mi-a intarziat un piq...dar akum park mai mult...m-am protejat cu prezervativ, deci cred k nu ma pot gandi la o sarcina...mi s-au marit sanii si parca as avea simptome ca trebuie sa-mi vina...dar ma ingrijorez... Offline #7 2010-07-14 14:35:31
Re: sarcina...sau nu?ai putea incerca cu un test de sarcina ... cand ai avut ultimul contact neprotejat? Offline #8 2010-07-23 17:36:31
Re: sarcina...sau nu?salutare din nou...nici pana acum nu mi-a venit menstruatia...desi cele 3 teste mi-au iesit negative incep sa intru in panica nu stiu ce sa fac,sunt de-a dreptul speriata Offline #9 2010-07-23 22:18:48
Re: sarcina...sau nu?mergi la ginecolog,iar intre timp incearca sa nu te mai stresezi..si asta poate fi o cauza a intarzierii •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #10 2010-07-23 22:37:27
Re: sarcina...sau nu?as vrea sa nu ma mai stresez...sunt foarte paranoica,am impresia k mi s-a rotunjit burta,k se zbate ceva acolo inauntru,k ma mananca sanii...poate nu e doar imaginatia mea si poate k asa e ( cum ar fi posibil k si dupa 3 luni testul de sarcina sa fie negativ? acum ar fi 4 luni...si ma gandesc deja sa imi fac iar un test...imi tot spun k daca a iesit negativ testul dupa 3 luni nu are cum sa fiu insarcinata dar apoi ba ma dor sanii,ba ma ingrijorez ca nu imi vine...ba am burta mai mare...nu ma pot linisti deloc Offline #11 2010-07-24 08:49:12
Re: sarcina...sau nu?e imposibil sa fii insarcinata. Offline #12 2010-07-24 11:45:08
Re: sarcina...sau nu?wildroses linisteste-te ca nu esti insarcinata..tocmai pentru ca esti paranoica si stresata ti se pare ca ai burta mai mare,te mananca sanii si altele..fugi la ginecolog si o sa vezi ca nu e vorba de sarcina. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #13 2010-07-24 12:00:21
Re: sarcina...sau nu?elitana, nu avem la ce sa ne raportam. de unde sa stim daca e prea devreme? ti-ai scris undeva povestea, ca la topicul asta vad ca nu este... Offline #14 2010-07-24 18:05:29
Re: sarcina...sau nu?ok...sper sa fie asa cum ziceti... Offline #15 2010-07-24 19:22:02
Re: sarcina...sau nu?wildroses,burta poate fi imbalonata si din cauza ca tre sa`ti vina..eu asa patesc.. cand trebuia sa`ti vina ? http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik 21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! Iti multumesc Doamne pentru minune ! avem 3 anisori Offline #16 2010-07-24 23:05:54
Re: sarcina...sau nu?nu mi-a mai venit de o luna si ceva:( Offline #17 2010-07-25 17:13:42
Re: sarcina...sau nu?wild,cand ai zis ca ai avut mesntruatie ..a fost ca de obicei ,normala..ca in fiecare luna sau..? daca as fi ca tine m`as fi dus de mult la dr...Nu e vb numai de sarcina..poate ai alte probleme. http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik 21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! Iti multumesc Doamne pentru minune ! avem 3 anisori Offline #18 2010-07-26 11:33:19
Re: sarcina...sau nu?a durat cam 2 saptamani ultima menstruatie...dupa cum am spus la inceputul subiectului vreo 5-6 zile si a fost maronie-negricioasa si dupa aceste zile a venit menstruatia normala care a durat cam inca 6 zile. Offline #19 2010-07-26 11:58:06
Re: sarcina...sau nu?iar ieri m-a durut foarte tare burta,ma dureau si ovarele credeam ca o sa imi vina...dupa ce am luat o pastila de durere mi-a trecut si azi nu ma mai doare nimic... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|