|
Nu esti logat.
Iritatie dupa epilare - URGENT !#1 2010-07-10 22:33:42
Iritatie dupa epilare - URGENT !Maine dimi vreau sa ma epilez pe picioare , insa am o veche problema cu care, probabil, se confrunta multe femei in ziua de astazi : cum scap cat mai repede de inevitabilele bubite rosii ce apar imediat ( adica respectiva iritatie ) ? ALCOOLUL chiar inchide porii si irita mai tare, sau din contra, ajuta ? Crema de galbenele sau uleiul de masline sunt remedii bune, in sensul ca vindeca mai repede aceasta iritatie nemernica ?Si apropo, cat de "lung"/"scurt" tb sa fie firul de par ? Pentru ca am observat ca daca il am in jur de 0, 7- 0, 10 mm ( eh, eu chiar imi masor firul de par ! ) , doar il taie si raman cu puncte negre ( cu radacina ) inestetice... chiar nush ce sa ma mai fac .... plus ca maine seara vreau sa plec undeva si tb sa port rochita , iar minunatele mele bubite vor fi SO GROSS, pt ca dispar abia a 2a zi pe la pranz sau chiar a 3a zi. Si culmea e ca tot atunci incep sa-mi si creasca... Ultima oara a fost editat de Brigodette (2010-07-10 22:36:00) A woman's presence is like coming back to life after death. Offline #2 2010-07-10 22:45:54
Re: Iritatie dupa epilare - URGENT !ia-ti baneocin pudra si pudreaza zona iritata Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|