homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iritatie dupa epilare - URGENT !

#1 2010-07-10 22:33:42

Brigodette
Membru
De la: Sibiu
Inregistrat: 2010-07-09

Iritatie dupa epilare - URGENT !

Maine dimi vreau sa ma epilez pe picioare , insa am o veche problema cu care, probabil, se confrunta multe femei in ziua de astazi : cum scap cat mai repede de inevitabilele bubite rosii ce apar imediat ( adica respectiva iritatie ) ? ALCOOLUL chiar inchide porii si irita mai tare, sau din contra, ajuta ? Crema de galbenele sau uleiul de masline sunt remedii bune, in sensul ca vindeca mai repede aceasta iritatie nemernica ?Si apropo, cat de "lung"/"scurt" tb sa fie firul de par ? Pentru ca am observat ca daca il am in jur de 0, 7- 0, 10 mm ( eh, eu chiar imi masor firul de par !  rotfl ) , doar il taie si raman cu puncte negre ( cu radacina ) inestetice... chiar nush ce sa ma mai fac .... plus ca maine seara vreau sa plec undeva si tb sa port rochita , iar minunatele mele bubite vor fi SO GROSS, pt ca dispar abia a 2a zi pe la pranz sau chiar a 3a zi. Si culmea e ca tot atunci incep sa-mi si creasca...
DECI, ca sa ma rezum , imi cer scuze daca intrebarea a mai fost postata, sunt noua ( repet ) si nu prea stiu cu ce se mananca anticonceptionale.ro, dar ma incred in ajutorul si in sfaturile voastre, ca nu mai stiu pe unde sa intreb .... va multumesc din suflet si imi cer scuze din nou , o seara cat mai relaxanta va doresc!!!
B.

Ultima oara a fost editat de Brigodette (2010-07-10 22:36:00)

A woman's presence is like coming back to life after death.

#2 2010-07-10 22:45:54

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: Iritatie dupa epilare - URGENT !

ia-ti baneocin pudra si pudreaza zona iritata

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.