|
Nu esti logat.
AJUUUTORRR!!!!#1 2010-07-12 11:39:54
AJUUUTORRR!!!!:wave: Buna Offline #2 2010-07-12 12:06:41
Re: AJUUUTORRR!!!!minimal, e posibil ca dereglarile astea de menstruatie sa le ai din cauza ca a debutat relativ recent. se intampla ca o vreme, dupa prima menstruatie, urmatoarele sa fie dereglate, sa nu vina in fiecare luna etc. Offline #3 2010-07-12 12:11:36
Re: AJUUUTORRR!!!!Masturbarea nu poate influenta ciclu in niciun fel.Lipsa ciclului poate avea mai multe cauza.De sarcina zici ca nu poate fi vorba pentru ca n-ai intretinut relatii sexuale pana acum.Poate ai un chist pe ovar sau o dereglare hormonala.Eu zic sa te duci la un medic si sa-ti faci un control.Lasa rusinea la o parte si mergi la medic, discuta si cu mama ta.Daca amani si t eframanti nu rezolvi nimic.Poti sa mergi si singura la un ginecolog, iti iei trimitere de la medicul de familie si te duci , eventual ii ceri sa-ti recomande un medic ginecolog. Offline #4 2010-07-12 12:20:28
Re: AJUUUTORRR!!!!medic caruia ii spui ca tu esti virgina(nu iti va face tuseu vaginal) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-07-12 20:30:04
Re: AJUUUTORRR!!!!da...multumesc pentru sfaturi... Offline Publicitateloading...
#6 2010-07-14 19:57:00
Re: AJUUUTORRR!!!!Buna. Iau Yasmin de vreo 7 zile pentru un ovar polichistic insa ma simt foarte rau de la ele (am greturi si dureri de ficat, sa nu mai pun la socoteala faptul ca aproape in fiecare zi vomit deci nu prea au timp sa se absoarba). Am zis ca am sa incerc sa duc folia pina la capat insa am renuntat de ieri la ele pentru ca am o stare generala de rau si nu ma pot concentra la nimic. Ce mi se poate intimpla daca am interrupt folia dupa 6 pastile? Cit de rau poate fi, am mai vorbit cu perosoane care spuneau ca nu e bine sa le intrerup insa am probleme si cu ficatul si glanda tiroida si nu cred ca mai rezist inca 2 sapt. Multumesc. Offline #7 2010-07-14 22:19:06
Re: AJUUUTORRR!!!!Da, am auzit ca e posibil sa apara singerari mai devreme de termen (adica sa-mi vina menstruatia inca o data desi acum citeva zile mi-a trecut). Am incercat sa discut cu o farmacista (medicul care mi-a prescris pastilele e in concediu si nici vreun alt cadru specializat la care sa apelez nu am momentan) si cind i-am zis ce-am facut se uita la mine de parca eram ultima inconstienta - plus ca nici nu m-a lamurit asupra urmarilor intreruperii foliei. Chiar m-a speriat. Nu e vreun moft sau ceva, ideea e ca reactiile adverse sunt destul de multe. Ma bate gindul sa ma reapuc de ele din seara asta, nu stiu ce sa fac... Offline #8 2010-07-14 22:44:11
Re: AJUUUTORRR!!!!Deci sa nu le mai iau mai bine? Pe prospectul Yasmin nu am gasit nimic legat de urmari grave in ceea ce priveste intreruperea foliei inainte de a termina cele 21 de pastilute (de fapt nu am gasit nimic legat de asta). Multumesc mult pentru raspunsuri. Offline #9 2010-07-18 18:24:49
Re: AJUUUTORRR!!!!buna fetelor... Offline #10 2010-07-18 19:24:29
Re: AJUUUTORRR!!!!sa nu fie menopauza sigur e asta , chiar daca e cam devreme ...sa mearga la medic mai bine Ultima oara a fost editat de akisandra (2010-07-18 19:24:58) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|