homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri de ovare si zona inflamta

#1 2010-07-12 12:03:12

denisa87
New member
Inregistrat: 2009-07-17

Dureri de ovare si zona inflamta

Buna fetelor,
Saptamana trecuta am fost la medic pt ca aveam dureri de ovare si imi cam intarzia, am facut si o ecografie , unde mi-a iesit un chist pe ovarul stang de 1 cm.Doctora mi-a dat ca tratament eficef 20 , coxtral, panadol, no-spa si inc aceva.Diagnosticul imi e imposibil sa-l descifrez.Ideea e ca trebuie sa fac tratamentul din prima zi de ciclu 6 zile si trebuie sa astept 3 saptamani , pt ca abia mi-a trecut.Problema e ca am dureri de ovare nu f mari , dar ma simt inflamata in zona genitala si asta ma deranjeaza cel mai tare.Aveti idee ce ar mai calma ? Ma spal cu cea de galbenele si musetel  si imi dispare diconfortul pt o perioda scurta de timp  supa .A..doctora mi-a zi sca e posibil sa am si triompele umflate...

( la Diagnostic am descifrat ceva : " C..gestel pelvin"  cesafac )

#2 2010-07-12 12:09:59

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Dureri de ovare si zona inflamta

probabil scrie congestie pelvina...]
dupa cum arata tratamentul pare a fi vorba despre anexita
un antiinflamator(gen nurofen) si no-spa te pot ajuta si acum

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-07-12 12:40:57

denisa87
New member

supozitoare carpicon sunt bune? mi-am pus unul ieri , si unul azi, da vad ca tot ma simt inflamata in zona labiiilor si s-au inrosit .Cam cat timp pot sa iau no-spa si nurofen? 1 ul pe zi e ok ? Eu acum iau coldrex pentru ca sunt racita.

Va multumesc pentru raspuns.

#4 2010-07-14 00:21:29

denisa87
New member

Va rog sa-mi spuneti daca la anexita e normal sa mi se schimbe secretia.Azi am avut o de un galben inchis..spre murdar..vascoasa si destul de densa.Ovarele ma  camd dor.Cum am mai zis mai sus, tratamentul il pot incepe  abia la sf lunii, cand imi vine menstra ,  pt ca asa mi-a recomandat doctora.

Totusi ma nelinisteste secretia asta.Sa fie de la anexista ? Ar trbui sa ma duc iar la un control ?

Tin sa mentionez ca sunt virgina.

Va rog un raspuns !!!! cesafac  supa  grater

Ultima oara a fost editat de denisa87 (2010-07-14 00:22:42)

#5 2010-07-14 09:51:43

daenarys
Vizitator

denisa,da cand ai anexita s epoate sa ai si secretia modificata.in legatura cu carpicon sunt bune supozitoarele,cel putin pt.mine au fost bune.dar nu te astepta la rezultate mai devreme de prima luna in care le pui.ele s eutilizeaza minim 3 luni si maxim 6 luni.

Publicitate

loading...

#6 2010-07-14 09:56:31

denisa87
New member

Cred ca e de la anexista ca aseara mi-am facut baie cu sare si vad ca azi a revenit la normal si nu mai am dureri asa mari de ovare.

Multumesc de raspuns daenarys puss

#7 2010-07-14 10:00:48

daenarys
Vizitator

nu ai pt ce?

cum adica baie cu sare?

#8 2010-07-14 14:00:04

denisa87
New member

Apa calda cu sare grunjoasa.Eu umplu cada un sfer, cat sa-mi ajunga pana la buric..si pun niste sare.Asa mai fac cand sunt racita.Mie una imi face bine baia cu sare.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.