|
Nu esti logat.
Niste lamuriri va rog...#1 2010-07-12 17:59:25
niste lamuriri va rog...candidoza, cosmarul meu... nu mai scap de ea de vreo 2 luni, de tratament cu clotrimazol ovule si crema... si acum mi s-a prescris canesten gyn 3, adik 3 zile de tratamant si pe reteta imi mai scrie flucovim 200 mg... Offline #2 2010-07-12 18:08:17
Re: niste lamuriri va rog...Trebuia sa-ti scrie in reteta si cum sa administrezi flucovimul. Mai bine da un telefon medicului sau mai consulta altul, ca asta dupa cum ti-a dat tratamentul nu e foarte stralucit. O doza unica de flucovim nu e suficient sa scapi de candida. Trebuie tratament riguros si abstinenta, plus tratarea partenerului. Offline #3 2010-07-12 18:15:05
Re: niste lamuriri va rog...era foarte ocupata si probabil de aia m-a expediat... eu am mai urmat un tratament recomandat de ea, si a fost bun... acum mi-a schimbat gynofort-ul cu canesten gyn 3 pentru ca a zis ca este mai bun... iar de pastile, pe reteta nu a scris... doar a explicat....si pana acasa am uitat... stiu doar ca mi-a zis ceva de 150 si de 50 mg...dar nu mai retin cum trebuie luate... Offline #4 2010-07-19 14:12:30
Re: niste lamuriri va rog...andrulina ce reteta ai urmat mai exact? Offline #5 2010-07-19 23:31:49
Re: niste lamuriri va rog...am uitat sa mentionez ca pentru testul papanicolau rezultatul il primesc tocmai pe data de 30 ale lunii in curs asa ca nu te pot ajuta cu raspunsuri iar despre ce boala mi-a zis ...nu am inteles numele ca eram prea nervoasa si suparata ...ceva cu chambia...vreau sa va spun ca suntem un cuplu care ne respectam unul pe altul si nu ne plmbam la altii avem copil mic de crescut s alte suparari de aceea v-am rugat sa ma ajutati cu un sfat...va ma spun ca de martea trecuta simptomele au disparut ... Ultima oara a fost editat de ashy (2010-07-21 00:38:53) Offline Publicitateloading...
#6 2010-07-20 10:01:02
Re: niste lamuriri va rog...
medicul care ti-a spus ca ai o boala cu transmiterte sexuala trebuia sa iti spuna si numele acesteia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2010-07-21 07:49:36
Re: niste lamuriri va rog...maine voi merge la alt medic pentru alta opinie pentru ca nici mie nu mi se pare normal sa iau un tratament inainte de sosirea rezultatelor mai ales ca diacnosticul este gresit.Pana atunci astept si raspunsul dumneavoastra ,am postat un alt mesaj putin mai sus cu aspectele care va intereseaza. Offline #8 2010-07-23 14:44:49
Re: niste lamuriri va rog...am fost ieri la alt medic ginecolog dar spre ghinionul meu mi-a venit menstra , m-a urcat oricum pe masa m-a controlat si a ajuns la concluzia ca as avea colpita mixta lucru care a afectat si ovulul drept...mi-a fost prescris alt tratament...ce sa ma fac ??? am ajuns la disperare cu medicii ...fara a fi avut relatii extraconjugale care ar mai putea fi cauzele ce ar declansa aceasta boala? Offline #9 2010-07-23 14:52:38
Re: niste lamuriri va rog...du-te la un alt medic dupa menstra si cere sa-ti faca analizele de secretie. diagnosticul se pune pe baza lor nu altfel. Offline #10 2010-07-24 00:28:27
Re: niste lamuriri va rog...da ma refer la ovarul drept ...dar este al doilea medic la care merg ...din Bucurest sunt...cred ca pana la urma astept rezultatul analizelor si dupa aceea caut un alt medic pentru tratament...va multumesc pentru sfaturi... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|