homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum pot intarzia menstruatia sau cum o pot reprograma?

#1 2010-07-15 12:17:15

ioanamiruna
New member
Inregistrat: 2009-05-07

cum pot intarzia menstruatia sau cum o pot reprograma?

Buna!

Am si eu nevoie de ajutor din partea voastra. As vrea sa`mi spuneti cum pot face sa `mi intarzie menstruatia sau cum o pot determina sa vina mai devreme.

In primul rand precizez ca iau ac logest.
Trebuie sa termin folia marti, adica pe data de 20.07. Ar urma sa`mi vina menstruatia in data de 23.
Noua folie ar trebui sa o incep miercuri, pe 28 .07 si as termina`o pe 17 august.

Eu pe 20.august plec la mare si exact atunci ar trebui sa`mi vina...Stiu ca pot uni o folie cu cea terminata, adica sa incep pe 29 o alta folie,nu?!

Dar,din cate am auzit, pot sa incep o folie, sa iau cateva pilule din ea,iar apoi sa intrerup si in termen de 7 zile sa`mi vina menstruatia, urmand ca in a 8a zi de la oprirea anticonceptionalelor sa incep alta?

Daca si aceasta metoda poate fi utilizata, pe care dintre cele 2 mi`o recomandati? Adica, cat de daunator ii este organismului daca aman menstruatia 1 luna si pot aparea dereglari daca incerc sa determin mentruatia sa vina mai devreme? Cu protectia cum ramane?

Va multumesc!

#2 2010-07-15 12:28:42

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: cum pot intarzia menstruatia sau cum o pot reprograma?

poti lua folia urmatoare fara pauza sau poti lua de pe ea cate pastile ai nevoie, apoi faci pauza 7 zile si incepi o folie noua
Menstruatia o sa-ti vina cand faci pauza, nu e bine sa faci asta prea des, dar daca o faci o data nu e periculos
Protejata esti in continuare

#3 2010-07-15 14:17:24

ioanamiruna
New member
Inregistrat: 2009-05-07

Pe care dintre cele doua mi`o recomanzi? Sau care dintre cere doua este mai putin daunatoare?

Multumesc

#4 2010-07-15 14:18:51

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Eu am facut chestia asta de vreo doua ori si de fiecare data am unit doua folii... n-am avut nicio problema

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.