|
Nu esti logat.
Am o intrebare?#1 2010-07-16 00:04:56
Am o intrebare?eu am facut sex cu prietenu meu si el acum are grija de mine ptr ca am facut un avort si cand fac cu el sex incepe sa pulseze penisu si dupa aia il scoate el tine de penis ca sa nu sara in mine.eu cate o data il intreb mai mereusi el se supara.Ziceti-mi si mie cand pulseaza si tine strans de el mai sare inauntru???????vreau sa stiu ca sa nu il mai zapacesc.astept un raspun.eu de fiecare daca inauntr-u am simtit ca pulseaza dar dupa ce o fac cu el ma duc la wc si fac pipi.e bn si asa nu??? Ultima oara a fost editat de inpresara (2010-07-16 00:05:15) Offline #2 2010-07-16 00:16:33
Re: Am o intrebare?E bine...dar nu e o metoda sigura...nu inteleg de ce daca ai patit-o o data nu te protejezi ca lumea...nu ai invatat nimic din acea experienta? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-07-16 00:25:50
Re: Am o intrebare?S`au inventat atatea metode contraceptive ... steriletul , anticonceptionalele ... . De ce risti atat de mult ? ... Written in the stars ... Offline #4 2010-07-16 08:58:22
Re: Am o intrebare?nu e bine deloc inpresara! Offline #5 2010-07-16 09:31:32
Re: Am o intrebare?daca nu o sa te protejezi corespunzator o sa faci si avortul numarul 2.eu te sfatuiesc sa mergeti impreuna la un cabinet de palnning sa vb.cu doc.de acolo despre metodele contraceptive.cand iti incepi viata sexuala iti asumi o responsabilitate si nici unul dintre voi nu face asta.de ce nu folositi prezervativul sau nu iei contraceptive chiar nu inteleg? Publicitateloading...
#6 2010-07-16 09:38:23
Re: Am o intrebare?Salut Am si eu o mica intrebare! M-ai am 5 pastilute pana termin blisteru (Stodette) si nu mai vreau sa incep altu doar ca ma ingrijorez ca aseara am avut relatie sexuala neprotejata s-ar putea sa nu isi mai faca efectu urmatorele 5? AStept raspuns Offline #7 2010-07-16 09:42:11
Re: Am o intrebare?ti-am raspuns la celalalt topic.nu mai posta in mai multe locuri ca iei warn © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|