homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Posibil sarcina?-2

#20 2010-07-21 14:51:15

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Re: posibil sarcina?

și dacă ți s-a spus că nu poți face copii, iar acum, prin absurd ai rămas, te riști să-l dai afară știind că poate fi singura ta șansă?

#21 2010-07-21 18:26:10

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

De curiozitate ce prez. ati folosit de s-a rupt? D-alea Love Plus?
Si daca ar fi copil nu ai fi in stare sa-l pastrezi?

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#22 2010-07-22 15:36:59

majolie
New member
Inregistrat: 2010-07-22

buna,fetelor...am si eu cateva intrebari la care nu gasesc un raspuns.folosesc super slim pt slabit,am ciclul neregulat si in cantitati mic pot spune,am mers la medic si m-a sfatuit sa iau microgynon(21 de zile)1 luna de zile.am inceput de luna trecuta dupa prima saptamana am avut o sangerare de culoare maro si de cateva ore si m-am gandit ca este spotting iar in perioada de pauza cea de 7 zile am avut alta care era diferita de culoare maro inchis,cantitatea cred ca la 1 tampon normal si de o zii.tr sa imi vina ciclul max in ziua 18 luna asta dupa calc mele dar deja suntem in 21(am dureri de mijloc iar sanii sunt umflati si ma dor).ce sa fie sangerare peste sarcina sau iar spotting.va multumesc si poate ma puteti ajuta

#23 2010-07-22 15:38:04

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

acum sa inteleg ca esti in pauza de 7 zile si nu ti-a venit menstruatia ?

#24 2010-07-22 16:33:41

aphrodite
Full member
De la: a better world
Inregistrat: 2008-12-28

anabella, nici nu ma gandeam la un avort!
dar imi faceam griji putin:D
mi-am facut un test de sarcina, a iesit negativ si dupa 15 min mi-a venit menstruatia:))

elle joue avec ton coeur hjarta

Publicitate

loading...

#25 2010-07-23 13:51:25

alexaaandra
New member
Inregistrat: 2008-11-18

buna fetelor,
apelez si eu la voi...din ianuarie si pana pe data de 09 iulie am facut pauza de anticonceptionale, in perioada asta am facut sex protejat, cu prezervativ, si, ocazional s-a intamplat fara dar cu finalitate in exterior. De cand am renuntat la pastile am avut menstuatie cam la 40-42 de zile, in loc de 28. Ultima menstruatie am avut-o pe 9 iulie cand am si reinceput sa iau pastile. Din ianuarie si pana acum, neobisnuita fiind cu lipsa pastilelor, am facut cate un test de sarcina cam in fiecare luna inainte de menstruatie, toate au fost negative. Acum mi s-au marit sanii, dar pot sa presupun ca e din cauza pastilelor, totusi cel mai ingrijorator lucru e burta  rodnar  de 2 sapt tin cura de slabire (ca se apropie concediu) si merg la aerobic in fiecare zi....nu numai ca n-am dat un cm jos de pe burta  ci din contra am pus cam 2...in mod normal sunt constipata, dar de cand mi-am schimbat un pic obiceiurile alimentare reusesc bine mersi zilnic..deci nu ar fi nici asta cauza.
voi mai face un test de sarcina maine de dimineata si saptamana viitoare as vrea sa ajung si la un consult ....dar stiti cum e, pana maine de dimineata e drum lung mai ales cand e vorba de o posibila sarcina  smile  oricum..ideea e daca voua vi se pare un simptom al sarcinii faptul ca mi s-a marit burta...chit ca alte motive pentru care as crede ca sunt insarcinata n-am...Mersi!

#26 2010-07-24 00:27:35

majolie
New member

heimdall a scris:

acum sa inteleg ca esti in pauza de 7 zile si nu ti-a venit menstruatia ?

da asa este...nu am avut decat foarte putin dar de culoare maro si, de cateva ore pot spune si foarte putin cantitativ dar ca sa nu ma repet...sanii ma dor ,la fel si spatele uneori,aproape aceleasi simptome de la menstruatie...multumesc

#27 2010-07-24 08:44:42

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

alexaaandra a scris:

buna fetelor,
apelez si eu la voi...din ianuarie si pana pe data de 09 iulie am facut pauza de anticonceptionale, in perioada asta am facut sex protejat, cu prezervativ, si, ocazional s-a intamplat fara dar cu finalitate in exterior. De cand am renuntat la pastile am avut menstuatie cam la 40-42 de zile, in loc de 28. Ultima menstruatie am avut-o pe 9 iulie cand am si reinceput sa iau pastile. Din ianuarie si pana acum, neobisnuita fiind cu lipsa pastilelor, am facut cate un test de sarcina cam in fiecare luna inainte de menstruatie, toate au fost negative. Acum mi s-au marit sanii, dar pot sa presupun ca e din cauza pastilelor, totusi cel mai ingrijorator lucru e burta  rodnar  de 2 sapt tin cura de slabire (ca se apropie concediu) si merg la aerobic in fiecare zi....nu numai ca n-am dat un cm jos de pe burta  ci din contra am pus cam 2...in mod normal sunt constipata, dar de cand mi-am schimbat un pic obiceiurile alimentare reusesc bine mersi zilnic..deci nu ar fi nici asta cauza.
voi mai face un test de sarcina maine de dimineata si saptamana viitoare as vrea sa ajung si la un consult ....dar stiti cum e, pana maine de dimineata e drum lung mai ales cand e vorba de o posibila sarcina  smile  oricum..ideea e daca voua vi se pare un simptom al sarcinii faptul ca mi s-a marit burta...chit ca alte motive pentru care as crede ca sunt insarcinata n-am...Mersi!

pt ca burta sa se mareasca acum ar trebui sa ai cateva luni de sarcina. iar daca tie ti-au iesit testele negative nu se pune problema unei sarcini

#28 2010-07-26 11:35:34

majolie
New member

majolie a scris:

buna,fetelor...am si eu cateva intrebari la care nu gasesc un raspuns.folosesc super slim pt slabit,am ciclul neregulat si in cantitati mic pot spune,am mers la medic si m-a sfatuit sa iau microgynon(21 de zile)1 luna de zile.am inceput de luna trecuta dupa prima saptamana am avut o sangerare de culoare maro si de cateva ore si m-am gandit ca este spotting iar in perioada de pauza cea de 7 zile am avut alta care era diferita de culoare maro inchis,cantitatea cred ca la 1 tampon normal si de o zii.tr sa imi vina ciclul max in ziua 18 luna asta dupa calc mele dar deja suntem in 21(am dureri de mijloc iar sanii sunt umflati si ma dor).ce sa fie sangerare peste sarcina sau iar spotting.va multumesc si poate ma puteti ajuta

ma poate ajuta cineva cu raspunsul la aceste intrebari?stie cineva ce ar putea fii?au mai trecut cateva zile durerile persista dar ciclu nema...sa fac un test?ma gansesc ca daca acela era spotting pt ca eram in cel 7 zile de pauza tr sa vina si menstra mea nu?

#29 2010-07-26 11:54:16

eugenia luminita
Membru
Inregistrat: 2010-07-26

buna, ciclul mi-a venit pe 21 iunie si vad ca inca imi intarzie.
este posibil sa fie numai o dereglare ? dupa cate zile pot sa-mi fac un test de sarcina ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.