|
Nu esti logat.
Cum sa imi cer scuze si sa fiu cat mai dragut#1 2010-07-17 22:16:33
Cum sa imi cer scuze si sa fiu cat mai dragutBuna la toata lumea...am o mica poveste mai putin placuta...am vorbit cu o amica sa merg la o poveste cu ea si inca niste fete...am un prieten care nu are prietena si am vrut sa il duc si pe el cu speranta ca isi va gasii macar o amica pe acolo...am mers...ne-am intalnit cu fetele...eu mai deschideam subiecte de discutie...dar el era foarte badaran... ma rog...si fata cu care vorbisem eu sa suparat...vroiam sa fac cunostinta cu o fata dintre ele si singura mea lagatura " s-a rupt " in momentul acela Offline #2 2010-07-17 22:44:48
Re: Cum sa imi cer scuze si sa fiu cat mai dragutam mutat acest subiect la vreau sa aflu puteti sa il stergeti Offline #3 2010-07-17 22:56:02
Re: Cum sa imi cer scuze si sa fiu cat mai dragutCu ce sa te putem ajuta ? All I ever wanted... All I ever needed was there...in my arms...Words are very unnecessary....They can only do harm... Offline #4 2010-07-19 00:08:22
Re: Cum sa imi cer scuze si sa fiu cat mai dragutPey Summer, el vrea sa-i ceara scuze amicei, nu badaranului. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #5 2010-07-19 22:48:35
Re: Cum sa imi cer scuze si sa fiu cat mai dragutpai cred ca asta o sa si fac Offline |
|