|
Nu esti logat.
Sunt insarcinata?#1 2010-07-18 01:59:14
Sunt insarcinata?Buna ziua! Va rog, ajutati-ma cu un sfat, daca puteti. ultima oara am avut un contact sexual a fost p 11 iunie. de atunci am avut menstruatie o data si trebuia sa am incepand cu ziua de ieri. de obicei am ciclu regulat. nu am avut nici o simptoma de gravida, cat sanii inainte de menstruatie, dar o durere obisnuita, cu nimic iesita din comun,care a trecut odata cu venirea menstruatiei. de ieri am inceput sa fac abdomene.poate fi asta cauza intarzierii? mersi anticipat. Offline #2 2010-07-18 03:03:39
Re: Sunt insarcinata?Pai tu stii daca alec contact a fost sau nu cu risc .. daca v-ati protejat corect nu ai cum sa fii insarcinata. Plus ca ti-a si venit menstra de atunci si presupun ca era la fel ca de obicei din punct de vedere calitativ si cantitativ, avand in vedere faptul ca nu mentionezi nimic despre asta .. Ca sa te linistesti, poti face un test de sarcina, au trecut mai mult de 3 saptamani de la contact, deci o sa fie concludent. Dar va fi negativ, te asigur Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|