|
Nu esti logat.
Astept raspuns#1 2010-07-18 23:31:21
astept raspunsam si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns....iau de ceva timp anticonceptionale yasmin, acuma saptamana asta marti ( saptamana 1 ) am luat primul comprimat ( dupa pauza de 7 zile ) doar ca vineri si sambata am omis sa iau comprimatele, duminica seara am luat alea doua comprimate omise plus comprimatul care trebuie pentru seara de duminica....mentionez ca miercuri am avut contact sexual...intrebarea este '' pot sa raman insarcinata sau nu? ce ar trebui sa fac sa impiedic sa raman insarcinata?'' multumesc Offline #2 2010-07-18 23:56:25
Re: astept raspunsCe AC.uri iei? pe prospectul de la Yaz scrie ca daca ai omis un comprimat in prima saptamana exista risc sa ramai... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-07-19 00:03:39
Re: astept raspunsmersi tare mult ,sper sa nu am neplaceri,o sa m aprotejez 7 zile,de acolo ce a fi.... Offline #4 2010-07-19 01:41:54
Re: astept raspuns
pfff a trecut cv timp de miercuri pana stazi si nu mai ai ce sa faci. trebuia joi sa mergi si sa-ti cump pastila de a doua zi. o pastila uitata in prima saptm inseamna risc maxim. nush ce sa zic peste vreo saptm asa mergi si cump un test si fa-l ... spre binele si linistea ta. nu vr sa te sperii dar eu tocmai am ramas de vreo 3 saptm cu tot cu AC. asa k ai grija si sper din tot sufletul k nu ai ramas. Offline #5 2010-07-19 11:08:03
Re: astept raspunsgyn , inteleg ca nu vrei sa ma speri,nu mai mult decat sunt,k sunt asa de speriata si stresata....dar daca le-am luat alea doua si o sa ma protejez 7 zile , nu vor fi sanse sa fiu safe? tie cum ti s-a intamplat sa ramai insarcinata si mai ales luand si AC? Offline Publicitateloading...
#6 2010-07-19 11:13:43
daca folosesti protectie suplimentara 7 zile nu o sa ai nicio problema de acum inainte. dar contactul de miercuri tot ramane un contact cu risc. pt ala nu ai ce sa mai faci. singurul mod sa te linistesti este sa faci un test, dar km peste o saptm. Offline #7 2010-07-19 11:19:26
Re: astept raspunscontactul de miercuri ma gandeam ca a fost sub protectie ca marti am luat primul comprimat din blister , miercuri l-am luat la fel,dupa care a urmat contactul,joi l-am luat ,doar ca prostia mea s-a dezlantuit vineri si sambata,cand fiind la tzara am uitat cutia cu AC in oras,asa ca le-am uitat si abia aseara,duminica le-am luat ...se pare ca m-am inselat.......o sa fac testu pt linistea mea,dar daca o sa fie pozitiv nu va mai fi o liniste...mersi mult Offline #8 2010-07-19 11:27:11
aha scuza-ma acum am inteles mai bine. deci u nu ai mai luat de vineri, eu am inteles k de marti nu ai mai luat si miercuri ai avut contact. dak le-ai uitat de vineri at nu-i nicio problema, doar sa nu fi avut contact neprotejat de vineri incoace. dap erai sub protectie cand a avut loc contactul sexual. dar acum ai grija sa folosesti protectie suplimentara. imi cer scuze ink o data nu am citit bine sunt prea aiurita. te rog sa nu te superi. oricum pt linistea ta ink o data iti recomand un test. asa o s te linistesti. Offline #9 2010-07-19 11:43:29
Re: astept raspunste inteleg , ar fi si culmea sa nu te incurci cand poate multa lume isi plange necazu la tine, asa s-a intamplat cum ai inteles acuma ultima data, deci era asa cum ma ganseam si eu ,eram protejata, doar nu pot sa ma culc acuma pe o ureche si sa nu continui sa-mi fac griji, trebuie sa fiu atenta si sa ma protejez chiar daca trebuie si intreaga luna numai sa fiu ok....sunt casatorita dar gandul ca voi avea un copil ma sperie...e prea devreme.. Offline #10 2010-07-19 12:06:40
da asa este. si totusi eu te sfatuiesc km peste o saptm sa iti faci un test. dak totusi doamne fereste ai ramas cu cat descoperi mai devreme cu atat este mai bine. uite eu am o chestie in fiekre luna imi fac kte un test asa pt orice eventualitate chiar dak am luat mereu AC. si uite la ultimul am avut o surpriza neplacuta. Offline #11 2010-07-19 12:09:53
Re: astept raspunsti-a iesit pozitiv? intr-o saptamana s-ar putea sa arate daca sunt sau nu....? sau tre sa astept pana la menstuatie? Ultima oara a fost editat de cobra89 (2010-07-19 12:11:08) Offline #12 2010-07-19 12:16:06
dap mi-a iesit pozitiv. nush daca iese ceva intr-o saptm. e posibil sa iasa daca esti o linie ffff slaba. stiam k recomandat este sa-l faci la 2 saptm de la contactul cu risc. nu treb sa astepti menstra. Offline #14 2010-07-19 12:33:40
Re: astept raspunsiti dai seama k sunt suparata. k nu-mi doresc un copil acum. deja mi-am facut o programare la clinica sa vad exact in kte saptm/luni sunt si apoi urmeaza o intrerupere de sarcina. Offline #15 2010-07-19 13:48:28
Re: astept raspunsimi pare rau de tine...poate este ceva eroare,ar fi bine pt tine sa nu fie sigur,fa-ti un control sa fi mai sigura,si daca nu esti ar fi bine sa schimibi AC....mersi mult pt ajutor sper sa scap din incurcatura asta si sa scapi si tu Offline #16 2010-07-19 13:51:13
mi-am facut deja 5 teste toate pozitive si analiza la sange si a iesit si aia pozitiva. iti doresc din tot sufletul sa nu fi ramas. npc. ai grija d u. Offline #17 2010-07-19 14:06:52
Re: astept raspunsIntr-adevar, daca omiti un comprimat in prima saptamana de administrare, exista risc de sarcina. Ultima oara a fost editat de AyraBlack (2010-07-19 14:08:00) Offline #18 2010-07-19 14:15:04
nu am luat marvelon21 dar se pare k am ramas din kuza k am consumat ceaiuri cu extract de grefe si de sunatoare. toata poveste mea este mai joc un topic cel q test de sarcina. Offline #19 2010-07-19 14:16:44
Re: astept raspunsatunci nu-ti ramane decat sa te decizi ce ai de gand sa faci,il pastrezi sau nu...sper ca decizia pe care o iei sa fie una buna, acuma m-am intristat si mai tare ca e greu sa te pui in locul cuiva,si eu ma pun in locul tau,e greu de decis,nu as vrea sa fiu in locul tau,de aia ma ingrijorez sa nu trec si eu prin asa ceva, imi pare rau pt tine,sincer, iti doresc numai bine si sa faci alegerea potrivita pt tine...pwp Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|