|
Nu esti logat.
Secretie:(#1 2010-07-19 17:19:00
secretie:(pai....am luat 1 an si jumate diane 35 apoi am facut 1 luna pauza.de miercuri le-am reluat...avand prima zi de menstra.de sambata mi-a venit putin...cam deloc....iar de azidimineata am mancarimi si am observat ceva bubite pe labii..in interior....a...si ceva scurgere apoasa....mai galbuie.m-am iritat de la tampoane oare?...sfat pls! iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2010-07-19 17:24:00
Re: secretie:(mmm sau probabil o infectie. Offline #3 2010-07-19 17:45:23
Re: secretie:(infectie de la ce?....sunt f curata...adik....obsedata de curatenie...si de igiena personala.... iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #4 2010-07-19 17:46:53
Re: secretie:(candida sau gardnerella sunt dereglari ale florei normale si se pot dezvolta si din cauza excesului de igiena Offline #5 2010-07-19 17:50:09
Re: secretie:(exact cum a sp heimdall. candida se poate face si de la o igiena exagerata si dupa cum spui u ca esti chiar ?obsedata? ... km asta este. cel mai bine mergi la un control. Offline Publicitateloading...
#6 2010-07-20 00:03:57
Re: secretie:(candida am mai avut...da e ciudat...ca nu e ca si pana acuim...adik....nu e aspect branzos si asa...e galbiu...si subtire..... iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|