homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu inima de la anticonceptionale?

#1 2010-07-20 21:49:51

Angie1001
New member
Inregistrat: 2008-11-25

Probleme cu inima de la anticonceptionale?

Iau anticonceptionale (marvelon 21) de aproximativ 2 ani iar in ultimele luni am mereu palpitatii la inima si probleme cu respiratia (simt ca ma sufoc).Pana sa incep sa iau anticonceptionale nu am avut vreo astfel de problema.Simt o gheara in piept si cateodata imi amorteste bratul stang.
Am fost si la medic cardiolog insa mi-a spus ca nu am nimic la inima, dar a spus ca s-ar putea sa ma intepe daca iau anticonceptionale.
I s-a mai intamplat cuiva ceva de genul asta sau aveti idee daca acesta poate fi un motiv al simptomelor mele?

Multumesc si astept raspunsul Dvs cat mai curand posibil.

Afla cine esti si fa-o dinadins!

#2 2010-07-21 08:33:13

daenarys
Vizitator

Re: Probleme cu inima de la anticonceptionale?

durerile in piept poat sa fie de la o lipsa de calciu,magneziu.amorteala aia din mana apare si daca ai probleme cu coloana.daca cardiologul a zis ca esti ok eu zic sa nu te stresezi sau daca chiar te ingrijoreaza sa vb cu medicul tau de planning

#3 2010-07-21 20:27:34

Angie1001
New member
Inregistrat: 2008-11-25

Re: Probleme cu inima de la anticonceptionale?

Multumesc pentru raspuns!

Am vorbit cu medicul meu si mi-a zis ca e posibil sa ma intepe inima de la hormoni.Am sa fac niste investigatii mai amanuntite.

Afla cine esti si fa-o dinadins!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.