|
Nu esti logat.
Probleme cu inima de la anticonceptionale?#1 2010-07-20 21:49:51
Probleme cu inima de la anticonceptionale?Iau anticonceptionale (marvelon 21) de aproximativ 2 ani iar in ultimele luni am mereu palpitatii la inima si probleme cu respiratia (simt ca ma sufoc).Pana sa incep sa iau anticonceptionale nu am avut vreo astfel de problema.Simt o gheara in piept si cateodata imi amorteste bratul stang. Afla cine esti si fa-o dinadins! Offline #2 2010-07-21 08:33:13
Re: Probleme cu inima de la anticonceptionale?durerile in piept poat sa fie de la o lipsa de calciu,magneziu.amorteala aia din mana apare si daca ai probleme cu coloana.daca cardiologul a zis ca esti ok eu zic sa nu te stresezi sau daca chiar te ingrijoreaza sa vb cu medicul tau de planning #3 2010-07-21 20:27:34
Re: Probleme cu inima de la anticonceptionale?Multumesc pentru raspuns! Afla cine esti si fa-o dinadins! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|