homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgere vaginala cu sange

#1 2010-07-21 00:14:20

chryss-tina
Full member
Inregistrat: 2010-07-21

scurgere vaginala cu sange

buna.sunt noua pe forum.am 21 de ani si in urma cu 3 luni mi-am inceput viata sexuala.tot timpul ne-am protejat cu prezervativ.luna trecuta la aproximativ o saptamana de la incheierea ciclului menstrual am observat ca in acelasi timp cu secretia normala,abundenta ce-i drept,exista si un firicel de sange.asta a durat vreo 2 zile.luna aceasta mi s-a intamplat la fel.nu am nici o alta senzatie de arsura sau mancarime,doar ca intr-una din zile m-a durut burta si era foarte tare.credeam ca am racit.dupa aceasta au aparut scurgerea neobijnuita.stiti cumva ce ar putea fii? la medic trebuia sa ajung saptamana aceasta pentru un consult dar a intervenit ceva si o sa ajung mai tarziu.multumesc anticipat... smile

Ultima oara a fost editat de chryss-tina (2010-07-21 10:56:09)

I don't want a perfect life, I want a happy life  hjarta

Cea mai fericita mamica de gemenasi!   bebic  bebic

#2 2010-07-21 08:29:32

daenarys
Vizitator

Re: scurgere vaginala cu sange

sa nu fie ovulatie,ea poate sa fie insotita de o mica sangerare.dupa contacte ai avut probleme gen sangerare....evident mai tarziu nu cand s-a rupt himenul smile

Ultima oara a fost editat de daenarys (2010-07-21 08:30:21)

#3 2010-07-21 10:44:14

chryss-tina
Full member
Inregistrat: 2010-07-21

daenarys a scris:

sa nu fie ovulatie,ea poate sa fie insotita de o mica sangerare.dupa contacte ai avut probleme gen sangerare....evident mai tarziu nu cand s-a rupt himenul smile

mersi...smile si eu ma gandeam la asta.la primul contact nu m-a durut foarte tare si nici nu mi-a curs sange.nu am avut alte probleme nici dupa aceea.totul a fost la fel ca inainte.ciclul menstrual la fel de dureros si abundent,groaznic in primele 2 zile,si a venit exact atunci cand ma asteptam,adica la 28 de zile. poate este totusi ce zici tu... smile

I don't want a perfect life, I want a happy life  hjarta

Cea mai fericita mamica de gemenasi!   bebic  bebic

#4 2010-07-21 21:24:41

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

eu cred ca despre ovulatie este vorba.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.