homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cateva problemutze...si intrebari

#1 2010-07-21 10:44:08

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

Cateva problemutze...si intrebari

Buna fetele,
De curand mi s-a descoperit infectie urinara,mi s-a dat tratament cu Ciprinol + Nizoral si Urisan.

1.Iau ac Yasmine...in combinatie cu pastilele de mai sus...mai au efect?
2.In timpul tratamentului am voie la  sexinpat ?
3.Cu yasmine ma simt excelent singura problema e ca menstruatia este formata in mare parte din cheaguri..la gineco mi s-a spus k ar fi o concentratie prea mare de hormoni pt ovarele mele si sa trec pe karissa...din ce am citit pe forum fetele,in mare parte,nu s-au simit extraordinar cu karissa...
Sincer..as dori sa raman pe yasmine...stiti cumva care sunt consecintele daca continui cu yasmine?in ideea k st prea multi hormoni pt mine..?

va multumesc frumos

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#2 2010-07-21 10:47:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Cateva problemutze...si intrebari

1. Ciprinolul e antibiotic, deci protectie suplimentara pe durata tratamentului + 7 zile
2. da (dar cu precizarea de mai sus)
3. eu una nu vad legatura intre cantitatea de hormoni si cheaguri... daca in rest te simti bine cu ele, ia-le in continuare, cheagurile alea nu inseamna absolut nimic

#3 2010-07-22 16:53:44

anndreiutzaca
Sr. member

mersi mult heimdall..nici eu nu prea vad legatura dintre hormoni si cheaguri,singura chestie e ca nu stiu ce efect ar putea avea asupra ovarelor daca le tot dau prea multi hormoni..

azi am descoperit k farmacista mi-a dat nizoral o folie de 10 pastilute(cate 1 la 12 ore) ce imi ajung 5 zile...iar eu ciprinol tre sa iau 10 zile...

ar mai trebui sa-mi iau o folie de nizoral?sau sunt suficiente 5 zile..?

Mami de Iustinel puss

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#4 2010-07-22 16:55:05

heimdall
Diamond member

dar cine zice ca au prea multi hormoni ? asta nu inteleg
daca tot iei nizoral ar trebui sa-l iei pe toata durata tratamentului cu antibiotic dupa parerea mea

#5 2010-07-22 16:58:13

anndreiutzaca
Sr. member

dr gine mi-a zis..k cheagurile care le am eu ar fi din cauza k yasmine are prea multi hormoni pt ovarele mele..si k ar fi bine sa iau un antibebe cu concentratie mai mica de hormoni..
dar eu ma inteleg super cu yasmine si nu ma incanta schimbarea cu karissa,d-asta va intrebam daca aveti idee ce consecinte ar putea avea yasmine ..

Mami de Iustinel puss

Publicitate

loading...

#6 2010-07-22 17:03:29

heimdall
Diamond member

eu zic sa intrebi un medic de planning daca tii neparat, parerea mea e ca daca ar fi avut prea multi hormoni ai fi avut cu totul alte simptome
de exemplu eu am luat Yasmin care aveau prea mult estrogen pentru mine, asa ca ma dureau sanii de innebuneam

#7 2010-07-23 11:26:17

mary08
New member
Inregistrat: 2010-07-23

Am si eu o problema.Luna trecuta mi-a venit de 2 ori ciclul.pt k am luat pastila de a 2 zi.Iar luna asta imi intarzie foarte mult.Ce se intampla?e normal?sau ar fii normal sa nu-mi vina deloc luna asta?cu toate k ma cam doare burta jos!astept raspuns. multumesc!

#8 2010-07-23 11:32:17

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

iti intarzie din cauza postinorului

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.