homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nimeni nu stie ce am..

#1 2010-07-21 13:58:05

claudia2012
New member
Inregistrat: 2009-07-30

Nimeni nu stie ce am..

Buna ziua.

De 2 luni de zile ma confrunt cu o problema: dureri la inceputul contactului sexual, disconfort dupa contact (care dispare cam dupa 24 de ore - disconfortul este "exterior" localizat si il simt mai ales cand stau in fund), disconfort (intepaturi in interior - nu pot localiza exact - si mici usturimi) in general, mai ales cand ating zona cu ceva - de ex, la toaleta, cand ma asez pe scaun uneori, scurgeri maronii dupa terminarea mentruatiei care tin cateva zile.

In ultimele 2 luni am fost aproape saptamanal la ginecolog si niciunul din cei 2 ginecologi la care am fost nu au descoperit ce am deoarece:
- clinic totul arata normal
- proba de secretie vaginala si proba culturi din col spun ca nu e nimic (am repetat de 3 ori analizele).

Mentiuni:
- test Papanicolau facut acum 4 luni; a iesit CII cu infectie HPV, fara leziuni. Am facut ulterior testare HPV cu genotipare care a iesit negativa.
- am urmat tratament cu anticonceptionale Milligest (prescrise de ginecolog in urma dozarilor hormonale - progesteron sub limita inferioara) timp de 4 luni pentru ovare cu aspect micropolichistic (mentruatia venea inainte la 35 de zile, sangerari intre menstruatii, dureri). Am oprit tratamentul in urma cu o luna si jumatate la recomandarea medicului deoarece incepusem sa am o uscaciune vaginala si in acelasi timp o secretie abundenta - leucoree, iar ovarele aratau normal. Prima mentruatie de dupa terminarea pastilelor nu a venit normal, ci cu o intarziere de 7 zile.
- analize Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma realizate in urma cu 5 luni - rezultat negativ la toate.
- analize uzuale de sange realizate recent - toate in limite normale.
- viata sexuala stabila - casatorita; fara nasteri si fara intreruperi de sarcina (varsta: 25 de ani).

Nu stiu ce sa mai fac si unde sa ma duc deoarece la analize nu iese nimic si eu totusi am aceste simptome. Ultima data, ginecologul a zis ca el chiar nu stie ce sa-mi dea (la analize totul era ok), si ca totusi sa fac un tratament cu Feminella Vagi C si spalaturi saptamanal cu Tantum Rosa ca poate ma ajuta. Dar simptomele nu au disparut.

As aprecia mult daca ma puteti ajuta cu un sfat deoarece nu stiu unde sa mai merg, ce analize sa mai fac sau ce tratament sa iau..

Multumesc anticipat!

#2 2010-07-21 13:59:36

daenarys
Vizitator

Re: Nimeni nu stie ce am..

claudia din ce oras esti?

#3 2010-07-21 14:04:39

claudia2012
New member

Din Bucuresti

#4 2010-07-21 14:09:29

daenarys
Vizitator

claudia,sfatul meu e sa mergi la domna doctor Dinca,ea lucreaza in sanador si sa ii zici de problemele tale.se obtine mai greu o consultatie la ea e drept.eu zic sa ii ceri s aiti faca o colposcopie si o vulvoscopie daca zici ca te deranjeaza si la exterior.am inteles bine te deranjeaza si la exterior dupa contact?te ustura cumva?

#5 2010-07-21 14:20:01

claudia2012
New member

Multumesc pentru sfat si pentru recomandare. Intradevar, acesta este primul meu gand: sa cer si o a 3a parere (si cei 2 ginecologi la care am fost mi-au fost recomandati ca fiind foarte buni).

Durerea de dupa contact e ciudata. N-ar putea sa o descriu exact - nu prea seamana cu o usturime. Mai degraba ma simt ca si cum zona in exterior (partea de jos) e usor inflamata si la presiune (stat in sezut de ex) ma jeneaza. Si trece in cateva ore, maxim o zi.

Publicitate

loading...

#6 2010-07-21 14:21:23

daenarys
Vizitator

claudia la ce medici ai fost?

#7 2010-07-21 14:28:29

claudia2012
New member

La dr Herghelegiu (Euroclinic) si dr. Vasile (Gynecoland)

#8 2010-07-21 14:29:11

daenarys
Vizitator

ok,bafta sper sa iti rezolvi problemele!

#9 2011-09-10 17:31:20

paula_ss
Membru
Inregistrat: 2011-09-10

Buna,

Pentru senzatia de uscaciune mi-a recomandat si mie medicul feminella, insa hyalosoft, nu vagi C. Trebuie sa ai foarte mare grija cu ele pentru ca vagi C-ul e recomandat la vaginoze bacteriene iar hyalosoft pentru rehidratarea mucoasei vaginale. Daca ajungi la medic intreaba si de asta, poate te ajuta.

Multa sanatate!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.