homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Just sex-12

#210 2010-09-30 21:11:02

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: just sex

carmen_21 a scris:

In general barbatii nu prea "cred" ca ar putea lua vreo boala, pana nu o patesc. Noi femeile suntem mai fricoase si mai precaute...la cel mai mic semn, oglina, search pe google, doctor, etc.
Bineinteles ca nu ok sa stai asa cu frica in san, sa fii super suspicios, dar nici sa te arunci cu capul inainte...
Imi spune odata un amic de o tipa ca "pare curata",logic ca nu are nicio boala neutral de parca ar fi trebuit ca fata aia sa arate ca o leproasa sau sa fie imbracata ca o cersetoare...

rotfl2 rotfl2  mare dreptate ai!!
cand noi avem probleme si trebuie sa se trateze si ei... cate dintre noi nu am avut problema asta lol sa ii convingem ca ei sunt asimptomatici!!
si ei daca iau 3 pastile sunt ca noi, noi tragem cu ovule, spalaturi, creme etc dar daca iau ceva, imediat se dau cu capul de pereti dar nu vor sa mearga la medic ca le e rusine (de parca noua nu ne-ar fi sa ne cracim pe masa aia).

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#211 2010-09-30 21:12:29

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Sexul cu parteneri intamplatori (pe care il practica o gramada) nu il va opri nimeni.
Dar poate se mai invata lumea ca riscurile sunt foarte mari si prezervativul nu deranjeaza chiar atat de mult.

#212 2010-09-30 21:18:32

coraline
Addicted member

am auzit cativa baieti care se vaitau ca nu o pot face cu prezervativ, ca le moare  forgetit
cred ca vor sa ajunga sa le moara de tot dupa o boala serioasa detectata tarziu.
de ce multi merg pe incredere nu pot sa inteleg  nustiu banii sau masina i-ar lasa pe mana oricui? atunci de ce sanatatea o lasa?

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#213 2010-09-30 22:05:42

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

coraline a scris:

asadar, ori te risti la boli, ori il lasi naibii de sex oral pentru partenerul/partenera stabil/a si sexul normal, protejat, cu straini

subscriu  buga

cat despre baietii care se vaita ca le moare cu prezervativ, mai bine le-ar muri de tot, pt totdeauna! ar face un bine omenirii  diablo  wink

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#214 2010-09-30 22:16:35

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

coraline a scris:

si ei daca iau 3 pastile sunt ca noi, noi tragem cu ovule, spalaturi, creme etc dar daca iau ceva, imediat se dau cu capul de pereti dar nu vor sa mearga la medic ca le e rusine (de parca noua nu ne-ar fi sa ne cracim pe masa aia).

Apropo de asta, mi-am amintit de iubi cand urmam noi nu stiu ce tratament si trebuia sa ia si el o pastila amarata... pana si-a cumparat-o a durat o gramada, apoi pana a inghitit-o... am stat dupa el ca dupa aia mici. Pai cred ca daca ar trebui sa ia barbatii anticonceptionale... clar  popa

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

#215 2010-09-30 22:20:01

dea_di
Platinum member

pai trebuia sa i-o cumperi (din banii lui, evident tongue ) si sa i-o bagi pe gat! diablo rotfl

#216 2010-09-30 22:23:22

coraline
Addicted member

al meu face si mai urat! i le cumpar eu, i le duc acasa, ii arat cate sa ia, il sun in fiecare zi de cateva ori sa le ia, si dupa o saptamana doua aflu ca nu a luat nimic, ca eu il sunam sa le ia dar el uita imediat dupa.
si a avut o uretrita acum, vai de mine ce urat a facut!! ca el nu e bolnav niciodata, clar moare!
doamne..barbatii....

#217 2010-09-30 22:25:46

dea_di
Platinum member

rotfl

#218 2010-10-01 08:22:55

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

si daca se rupe prez-ul .. si nu stii daca e bolnav sau nu, sau ea daca e bolnava sau nu , ce se face ?  hmm

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#219 2010-10-01 09:00:07

coraline
Addicted member

hmm pai din pacate dupa asa un accident.. analize, analize si analize. si eventual absintenta pana ce ies analizele
eu cel putin asta as face, si asa sunt putin paranoia cu bolile, sa stiu ca pot avea ceva de la un strain si sa nu stiu.. oho dificil gand

#220 2010-10-01 09:04:55

suzanaj
Sr. member

aia ma gandeam si eu , analize .. chestii .. brr sper sa nu am nevoie niciodata , si nici voi.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#221 2010-10-01 10:30:48

suzanaj
Sr. member

nu stiu ce sa zic, mi-a venit in minte pur si simplu intrebarea asta .. acum chiar ma ganddesc ce as face in situatia aia ..

#222 2010-10-01 10:35:45

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

orangina123 a scris:

Oare daca faceam spalatura vaginala imediat dupa, rezolvam ceva? nustiu

nimic smile

#223 2010-10-01 12:47:59

dea_di
Platinum member

se intampla f rar sa se rupa un prezervativ de calitate pus corect! daca totusi se intampla, nu-ti ramane decat sa-ti faci analizele si sa speri ca totul e ok! oricum, cred ca asta e un risc pe care ni-l asumam nu numai intr-o aventura de-o noapte, ci si in cadrul unei relatii stabile! atata timp cat ambii parteneri au un trecut sexual in spate, unul din ei sau amandoi pot sa fi contactat ceva fara sa fie constient(i) de asta.....din cate am citit pe aici si nu numai, multe cupluri aleg contraceptia hormonala atunci cand au o relatie stabila fara sa isi fi facut analizele in prealabil...

#224 2010-10-01 14:30:07

dea_di
Platinum member

orangina123 a scris:

Daca o faci cu 20 pe an, neprotejat rotfl2 .............

interesanta metoda de sinucidere  rotfl

#225 2010-10-02 19:26:05

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

tot_el23 a scris:

pai daca nici unul din ei nu au boli, ce sa ia?

`
Prostia, aia se ia sigur!!!
rotfl
sorry, mi-ai lasat-o la vol? tongue big_smile

fucking perfect...

#226 2010-10-02 21:28:56

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

spranceana sexologule! da-ti demisia

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.