homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina e benefica!!! Te scapa de anexita?

#1 2010-07-23 19:17:22

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Sarcina e benefica!!! Te scapa de anexita?

Buna
Am mai postat un subiect despre anexita si depresie.
Am facut o tura de polidin si in sfarsit am avut un ciclu normal cum nu am mai avut de luni de zile.
Am fost si la ginecolog pentru ca durerile persistau. Mi-a spus ca anexita lasa ciccatrici si poate de acolo durerea dar ca acum nu am nimic ci doar candida.
Mi-a spus ca polidin sa mai fac eventual peste 6 luni, si asta ma mira putin, pt ca aici am citit despre  persoane care au facut polidin luni de zile.
Mi-a mai spus ca o sarcina ar fi ceva benefic pentru mine pt ca ar intra in repaus organele genitale.
Si acum intreb si eu, daca reusesc sa raman insarcinata, ca asta e cu un mare semn de intrebare, as avea sanse sa scap de anexita? A reusit cineva asta?
Stiu ca fiecare organism e diferit dar...

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#2 2010-07-24 10:38:12

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Sarcina e benefica!!! Te scapa de anexita?

Pai din cate am auzit eu din diferite parti, dupa sarcina femeia nu mai are aceleasi dureri menstruale ca inainte (ma rog, pt cine le are). Cel putin mami asa a patit:) Inainte sa ma aiba pe mine, o durea ca naiba la ciclu (se pare ca am mostenit-o), dupa ce m-a nascut a scapat de dureri. 
Asta era asa, un offtopic - corpul femeii se schimba dupa nastere.
Ai incercat AC-uri? ca ele blocheaza ovulatia, si asta ar pune teoretic ovarele in repaus.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2010-08-03 21:07:03

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Re: Sarcina e benefica!!! Te scapa de anexita?

Acum trebuie sa iau Ac pentru ca mi s-a descoperit un chist de 4 cm.

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.