homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cresterea prea rapida a sanilor

#1 2010-07-25 16:40:32

ella63
New member
Inregistrat: 2009-12-25

cresterea prea rapida a sanilor

fiind la pubertate,dar avand probleme cu hemoragiile menstruale mi s-a recomandat sa iau pentru reglare yasmin .Nu am avut rezultate, caci sangeram la fel de mult.Am luat  doar trei luni.Am avut si vase de sange sparte in ochi. Am fost la planning si mi s-a spus sa trec pe novinette caci au cantitatea mica de hormoni.Iau de 4 luni novinette si singura imbunatatire este aceea ca in primele 2 zile am acceptabil, dar apoi tot urmeaza sangerarile puternice si trebuie sa recurg la hemostatice si inceperea mai devreme a foliei de coc caci altfel nu se opreste. Problema  mare pentru mine este ca mai inainte de inceperea anticonceptionalelor aveam sanii cu areolele umflate si au inceput sa se dezvolte , sa se umfle mai exact mult mai mult dupa ce am luat acest tratament cu contraceptive. Areolele sant foarte mari ca niste discuri , nu am dureri, dar sunt speriata ca la varsta mea de 13 ani am sanii atat de mari. NU sunt grasa, sunt la 1,56 m cu 45 kg, nu am deloc acnee.Mi-e frica sa nu creasca enormi caci au un ritm accelerat de crestere, sunt mai degraba gelatinosi , umflati.Cum o sa arate dupa 2 ,3 ,4 ani ?Am inteles ca o sa stagneze cand vom avea 18, sau 19 ani.CE fac cu ei pana atunci.?Am colege grase care ii au mai mici decat mine.Stiti poate de creme sau tratamente pentru stoparea lor?Ce se poate face referitor la ei si la menoragiile mele?

#2 2010-07-25 19:04:37

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: cresterea prea rapida a sanilor

Calmeaza-te, nu e o tragedie ca o sa ai sanii mari. Eu pana la prima menstruatie (pe la 13 ani) ii aveam miiiiici mici, ca zicea mami ca nu o sa am tzatze cat o-i trai...scuzati exprimarea angel . Dupa aia au crescut brusc. Nu stiu ce sa faci sa nu mai creasca, dar te sfatuiesc sa incepi sa te dai cu creme hidratante, ca sa eviti vergeturile. Daca sanii iti cresc brusc, vergeturile o sa se simta ca la ele acasa. Oricum, daca zici ca sunt umflati, probabil isi vor reveni dupa ce incetezi tratamentul cu AC.
Si asa ca si PS, iubeste-i, ca sunt ai tai smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2010-07-25 19:26:25

ericka06
Full member
Inregistrat: 2009-03-16

Re: cresterea prea rapida a sanilor

ella nu te speria o sa se opreasca cresterea dupa ac.eu nu aveam deloc eram chiar plata si asa mult vroiam sani....ei au inceput sa creasca pe la16 ani cand am facut operatia de chist pe ovar si am luat tratament cu ac...au crescut cam un an dupa au incetat chiar dak eu am continuat sa iau ac. acum sunt foarte mandra de sanii mei nici mari nici mici potriviti si frumosi, eu spun k sunt unu dintre cele 2 lucruri care le am si eu frumoase.asa ar trebui sa-i vezi si tu.

domina ca sa nu fi dominat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.