homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 7-19

#343 2010-07-31 09:21:49

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 7

neata   mornincoffee

lucky, tin pumnii!
si pt mine e un chin epilatul... nu prea vreau sa apelez la al meu ca sigur dureaza o vesnicie...
l-am mai pus eu odata sa-mi intinda parul la spate (cu placa) si el a luat tot parul si l-a bagat in placa. bineinteles ca mi-a mutat capul din loc smile  cica vroia sa-l bage pe tot, sa termine mai repede  supa cu epilatul e si mai greu...

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-07-31 09:25:17)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#344 2010-07-31 10:11:31

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Neata!  cascat

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#345 2010-07-31 10:12:53

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

neatza fetele!
off ca iar au venit caldurile si eu stau sa mooor! efectiv numar si eu zilele si abia astept sa imi tin ingerasul in brate!
lucky te asteptam cu vesti bune!  par
aliy super tare sotul tau! cum doamne le-or veni numa lor barbatilor asa idei?! "sa termine mai repede!" lol eu pt "dansa" am apelat la el ca na... nu puteam si nu puteam.. el incearca insa pe pipaite trebuie unele retusuri ca lui cica ii e frica.. desi eu nu inteleg... doar ar trebui sa fie experti cu lama in mana ca au mai mare experienta ca noi..

Daria Ioana - 06.08.2010

#346 2010-07-31 11:16:25

aliy
Hero member

Sanca  puss , chiar ca tu numeri zilele... eu inca numar saptamani wink abia astept si eu sa-ti vad printesa  hjarta cand ziceai ca e ziua cea mare?

Mirik  puss

eu trec la curatenie. spor si voua in ceea ce faceti

#347 2010-07-31 12:05:13

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

blue rotfl

geo majoreta baga, mai, niste prostaglandine rotfl

de xenona nu stie nimeni nimic? sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#348 2010-07-31 13:49:09

sanca
Hero member

vad ca e liniste pe aici..
off eu de dimineata ma trezisem cu un chef sa merg undeva la un strand.. sa nu zic ca vreau la mare.. si de ciuda mi-am gasit de lucru prin casa.. mai exact am facut mancare (o amarata de ciorba la care nu mai am bors  big_smile ) si niste gomboti cu prune ca ne era pofta la amandoi.. si sunt rupta deja. incredibil cat de tare pot obosi.. ca sa nu zic m-am socat cand m-am uitat la picioarele mele si am observat ca nu se mai vede glezna...  grater acum direct in pat ma duc si o sa le tin putin mai sus ca poate imi revin.. partea proasta e ca ma si dor putin..

aliy ai si tu grija cu curatenia! ca sa iti raspund la intrebare.. cand va fi ziua cea mare.. maine seara merg sa ma vada dr.. si imi spune exact daca va fi miercuri seara sau joi dimineata...ma apuca niste emotii numai cand ma gandesc... disperat  disperat  disperat  disperat

kata nu stiu daca xenona era in leg cu cineva si eu cred ca cel mai probabil vom afla detalii cand va ajunge acasa cu puiutul ei!

geo?! majoreta  majoreta  majoreta

Daria Ioana - 06.08.2010

#349 2010-07-31 13:57:34

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Va imbratisam, dragelor.     puss
Acum ne-am intors si noi de la dr. Suntem bine, placenta e ok, lichid amniotic avem, colul e cilindric si lund, deci teoretic bebe va sta la buzunar pana se intoarce nenea dr. Sau cel putin asa ne-a asigurat dr...

Sanca, atat de obosita sunt si eu de n-am cuvinte. Si in plus, de vreo doua zile ma dor oasele bazinului de mor. Zicea dr ca face parte din decor...se elibereaza nu stiu ce subst in organism, care inmoaie/intinde ligamentele... N-am mai dormit de vreo 3 nopti. sad Cand se apropie ora de mers in patuc zici ca-s apucata, ma apuca o inexplicabila stare de agitatie si ma tine pana dimineata.

Aliy     puss sa stii ca si al meu e expert in placa si alte activitati de genul asta... ca-mi vine cateodata sa-l...

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#350 2010-07-31 14:16:32

sanca
Hero member

lucky bine ai revenit!  par si ma bucur f tare ca ai revenit cu vesti bune! si eu cred ca bebe va sta acolo! trebuie sa avem incredere!  puss legat de somn incearca sa dormi ziua sa mai recuperezi.. nici eu nu dorm grozav insa nu pot sa zic ca am insomnii ci eu din cauza ca nu imi gasesc o pozitie confortabila ma foiesc de parca dorm constient

eu cu oasele bazinului nu pot sa zic ca am probleme.. cateodata parca doare insa putin de tot..

acum chiar ma duc sa ma intind.. dar poate te prind pe mess sa te intreb cate ceva despre problema ta cu pulsul mare. eu acum am vazut in dosarul preanestezic ca am tahicardie sinusala.. si din cate am citit pe net se refera la faptul ca am puls mare. insa ce ma intriga e ca nu mi-a zis nimic dr care mi-a facut EKG.. oare de ce?! nustiu

Daria Ioana - 06.08.2010

#351 2010-07-31 14:21:12

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

salutare!  wave

sanca, fii barbata! eu una abia astept sa treaca lunile si sa se apropie momentul  hjarta

lucky,  applause  bravo! ai un bebe rabdator

aly, ai intrat in luna 7  applause  off, eu mai am o luna jumate pana atunci... astept cu sufletul la gura luna 7. am tot avut probleme cu familia ( ca niciodata  yikes  , acum de cand sunt insarcinata) si contractii, implicit.. sad astept luna 7 ca pe o gura imensa de oxigen, sa respir usurata...

ma duc sa mai citesc din urma. smile
pana una alta am o intrebare, sa nu uit :  fetelor, de cateva zile il simt f puternic pe bebe, misca burta stanga-dreapta, face valuri.. a crescut puiul. siiiii... mai simt ceva ciudat... cand misca mai cu forta, simt ca fac shushu pe mine, desi am vezica goala. de fiecare data fug la toaleta.  parca se arunca asa pe vezica. spranceana  urocultura am facut recent si totul e ok, analizele bune si ele.. ati simtit si voi ceva asemanator?  oare sa sun medicul?

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-07-31 14:26:14)

#352 2010-07-31 15:03:02

lucky777
Insomniac member

Pass, nu e nimic de speriat. Asa mai fac nazdravanii astia. Sa vezi cand se va topai si va apasa pe colon...ce distractie. lol Probleme cu familia zici?! Asa de bine te inteleg...insa incearca sa ignori tot ce ti-ar putea face rau tie si lui bebe.

Sanca, sunt pe laptopul sotului ca al meu e mort-copt si pe asta nu e instalat mess ca cica e...de serviciu wink. Am citit si eu+am vorbit cu dr cum ca in sarcina creste pulsul si datorita faptului ca ne scade tensiunea. E o modaliate de a compensa cantitatea de sange care circula prin artere. Si eu am momente in care am TA 8/5 sau 9/5 si pulsul urca la 120-130. Ma simt cam aiurea atunci, insa nu am primit nici un tratament in sensul asta si nici dr n-a insistat sa facem investigatii in plus.

#353 2010-07-31 15:20:15

aliy
Hero member

Lucky bravo  puss  stiam eu ca sta bebe cat trebuie wink

Sanca, intentia de curatenie era... dar n-am forte si nici nu risc sa fac multe (mai ales ca stiu bine ca d-asta am avut pb cu colul). asa ca...raportez: din 2 amarate de camere, am facut una si baia smile adica mai nimic. asta e...

Pass  puss da, am pasit spre luna a 7 a. ca tine ziceam si eu, nu mai trece, mai am 3 luni, 2, 1... si a trecut...
cate scenarii sumbre mi-am facut pana acum... aiurea , fara motiv.
Nu mai pune la suflet... lasa familia ca bebe e cel mai important
Exact aceelasi lucru intrebam si eu zilele trecute: topaitul meu la fel facea, se misca se misca si eu fuga la baie... se pare ca el e cel care sta pe vezica  chicot

#354 2010-07-31 16:24:50

sanca
Hero member

am revenit si eu.. inca ma simt obosita.. dar atata am putut dormi...  supa m-am trezit sa merg la baie.. asta ca tot ziceai pass ca si pe tine te trimite bebe.. stai sa vezi cum e sa tusesti sau sa stranuti si sa ai impresia ca scapi pe tine big_smile pass nu mai pune la suflet problemele cu familia.. chiar nu merita.. gandeste-te ca bebe e cel mai important! aaa si legat de imbarbatare.. vai ca si eu de cand am aflat ca e bebe in burtica tot asta am spus ca sa ma ajute doamne doamne sa o tin in brate si acum ca mai am cateva zile.. sunt pierduta complet.. e un sentiment de bucurie, amestecat cu teama.. sper sa nu credeti ca sunt deplasata!  supa si nu ma refer numai la teama de nastere care exista si ea in proportie mare si teama pt ceea ce urmeaza.. 

lucky m-ai mai linistit.. probabil o fi ceva datorat si starii asteia a noastre.. daca nu a ridicat vreo problema nici unul din doctori ma gandesc ca nu o fi asa grav... kram

aliy pai ai facut ceva! e super bine si atat! eu am facut dezordine in bucatarie.. rotfl2 si atat! deci stai minunat fatza de mine!

Ultima oara a fost editat de sanca (2010-07-31 16:45:07)

Daria Ioana - 06.08.2010

#355 2010-07-31 16:55:12

lucky777
Insomniac member

Of, fetelor simt ca mi se desface bazinul in bucati. E o senzatie foarte ciudata. Parca as fi o papusa din aia pe ate.  hmm

#356 2010-07-31 18:36:51

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

salutare burtici si mamici  wave
puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

am ajuns si noi acasica de la dr ,am facut si control jos si a zis ca nu e doar bine e foarte bine si am facut si eco ,bebe are 2 kg a mai luat 450gin 3 sapt. ,lichid in cant normala ,placenta gradul 2 ,poz cu capul in jos si am vazut si outele de data asta pe langa putulica  chicot ,au coborat jos ,iar in legatura cu testu de glucoza a zis ca e bine ca e suficient si asta de 50g iar altceva nu mia mai dat de facut in schimb a zis sa repet la 2 sapt. si glicemia si urina ,acum cu dumnezeu inainte ca vad ca nimeni nu stie sa imi zica de unde ar fi ,nici endo ,nicidr de fam. si nici gineco

lucky am vazut ca si voi sunteti bine ,ma bucur tare mult si sa stea bebe la burtic atat cat trebuie

Ultima oara a fost editat de fany (2010-07-31 18:37:45)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#357 2010-07-31 19:13:34

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

wave
pup burticile!

fany, ce dolofanel ai!  applause

#358 2010-07-31 20:30:58

sanca
Hero member

felicitari fany pt grasunelul tau!  par
a fost si balena de mine la plimbare in seara asta. doamne ca e tot mai greu sa ma misc! supa mi-am mai revenit pt ca tocmai impreuna cu taticul i-am pregatit patutul dariei.. adica am pus si lenjeria de pat. doamne ca abia astept sa o aduc acasa!  hjarta o sa pun si niste poze ca mai demult asa v-am promis!.

Daria Ioana - 06.08.2010

#359 2010-07-31 21:08:10

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

hello  puss

l-am plimbat si eu pe puiut pana acum, i-a placut ca a dormit tun.  big_smile  cum am ajuns acasa si m-am asezat, s-a trezit si a inceput sa imi boxeze vezica, e clar ca are ceva cu ea...  spranceana  e o senzatie tare ciudata, nu stiu daca e normal.. o sa sun cred medicul, am control abia pe data de 20 august, pana atunci as vrea sa stiu daca e normal cum simt de fiecare data cand misca vezica plina, desi nu e..  spranceana

fany, 2 kg? super!  applause

lucky, se pregateste si bazinul pt ce urmeaza.. uf, putin mai ai, ce frumos!  applause

#360 2010-07-31 21:37:13

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Buna seara gagici! Acum am ajuns acasa din concediu.
Am intrat decat sa va pupam pe toate si sa va zic ca maine as vrea sa va pun niste poze cu mine din concediu. Pot sa le pun aici?
Maine facem 15 saptamani si o sa va punem si o poza cu burtica la topicul cu poze de burtici ...
Intr-o seara am visat ca a miscat bebe, de fapt nu stiu daca am visat sau nu... Mi s-a parut ca a miscat, m-am trezit, am zambit si m-am culcat la loc... nu stiu daca a fost vis sau realitate, mai asteptam....

Inca o data va pupam pe toate puss
Noi ne bagam la nani ca ma doare capul sad

#361 2010-07-31 21:54:40

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Buna burtici kram

Lucky, Fany, bravo fetelor, ma bucur ca e totul bine applause

Papucica, bine ai revenit.

V-am salutat, acum fug la somn.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-07-31 21:55:05)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.