Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 7-4
Pagini: 1 2 3 4 5 6 … 159
Subiect inchis
- GeoGeo
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-02-15
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 7
neata fetelor .. noi tot pe aici, ca oul Kinder
am fost duminica la doctor , idea este ca fata mea e mai micutza ca varsta decat varsta dupa UM, eu am ramas insarcinata intr-o luna in care mi s-a dereglat ciclul , asa ca cine stie cand o fi fost ovulatia ... sarcina pe anasamblu - ca volum de lichid, placenta, etc - se prezinta ca fiind mai tanara , zice doctorul asta ... cica sa astept, ca sunt bine, la termen, copilita mea e bine .. ii place in burtica cica am mult lichid si asta ar trebui sa se mai reduca in apropierea nasterii ... colul meu sa-mi traiasca e bun de sigiliu la BNR
ce am observat este ca s-au mai indesit contratiile B-H si sunt mai intese - azi noapte chiar dureroase .. da' nici urma de dop ma plimb zilnic de fac bataturi si degeaba ... imi fac de lucru prin casa ... etc nu mai am rabdare , vreau sa imi vad fata a, si doct asta nou mi-a zis ca dc il prind dimineata bine, dc nu ghinion, ca el nu vine nici dupa-amiaza si nici noaptea , ca nu sta in buc ... cool ! deci daca ma ia noaptea ii pun dop pana dimineata !
cam asta cu mine, xenona cred ca o ia inainte
Ultima oara a fost editat de GeoGeo (2010-07-27 09:55:33)
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- xenona
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-17
Geo, pai in cazul asta te-a ajutat doctorul tau de s-a "omorat". Ce ma scot din sarite......
Suna-l pe al tau si zi-i sa-ti recomande pe altcineva.......mama lor...... Si primul nu si-a dat seama in atata timp ca bebelina e mai micuta decat au prognozat ei ?!!!????
Si dupa asta nou, cand ar trebui sa nasti?
Pup
Victor Stefan a dat binete la toata lumea 29 iulie 2010
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
Neata,
Xenona, sa te refaci repede si sa vii cu povestea si cu poze.
Geo, ce doctor ai si tu... dar nu conteaza, de nascut tot o sa nasti cand o vrea printeza ta
Lucky, azi cum esti?
Sanca, ruxxy, andreea, stefany si celelalte fete
Eu merg la 2 dupa rezultate la Fundeni, sa vedem ce doza imi da si imi zicea asistenta dimineata sa-i amintesc de scrisoarea medicala; ce scrisoare o fi, habar n-am... ma tot gandesc la asta
Ultima oara a fost editat de aliy (2010-07-27 10:17:10)
Mamica de Eric Andrei
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
neata burtici
garga lasa " deranjul" si nu-ti mai fa griji ca ma mai pe mine .....pe cuvant ca ajungi la timp la spital
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- dana82
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-11
va pupam!
- fany
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-13
neata burtici si mamici
xenona,geo nastere cat mai rapida si usoara va doresc ,sa va tineti puii in brate cat mai repede
fetele eu am primit rezultatele pe mail si zic eu ca nici urma de diabet glicemia probade control e 77 ,glicemia la 1h dupa ce am baut glucoza 94,in urina a iesit iar glucoza dar de data asta doar 50 fata de 100 ultima oara ,ce o mai fi si asta si de unde nu stiui abia astept sa merg la dr sa vad ce imi zice iar alta problema e ft4 care mia iesit 13,34 in conditiile care iau o doza de euthyrox de 175,chiar nu inteleg ca dr endocrinolog zicea ca o sa mai scada doza in timp ce bebe o sa creasca si are propia glanda care functioneaza ,oare nu o functiona cum trebuie sau o fi din cauza schimbarilor care mai au loc inca in organism ,sunt intr-o ceata totala ,asa ce ma enervez ca nu imi iese si mie cum trebuie analizele astea
Ultima oara a fost editat de fany (2010-07-27 10:49:10)
minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita http://www.fertilityfriend.com/home/269b55
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Stefany, din cate stiu eu Grigoras e la Maternitatea Odobescu, dar precuis ca lucreaza si la cele private. De asemenea, trebuie sa vezi daca te asista, pentru ca eu stiu ca nu prea mai asista, deci trebuie sa vb cu el din timp aceasta problema. Unei prietene i-a spus ca el nu mai moseste, ca acum il intereseaza altceva, ii supravegheaza sarcina dar doar atat. Sincer, eu nu am o parare buna despre el dar nu vreau sa scriu mai multe aici Legat de preturi, minim 300 Euro este o cezariana, depinde si de dr. In general unii dr au afisat la cabinet costul unei nasteri
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- aliy
- Hero member
Fetele, de cateva ore simt o presiune jos, cum sa explic, ca si cum iti vine sa faci pipi continuu, dar nu fac. oare ce-o fi?
Mamica de Eric Andrei
- fany
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-13
aliy o fi bebe care apasa pe vezica
lucky ce face bebe ?tu cum mai iesti?
Ultima oara a fost editat de fany (2010-07-27 10:55:48)
minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita http://www.fertilityfriend.com/home/269b55
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- stefany
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-07-22
Andreed a scris:Stefany, din cate stiu eu Grigoras e la Maternitatea Odobescu, dar precuis ca lucreaza si la cele private. De asemenea, trebuie sa vezi daca te asista, pentru ca eu stiu ca nu prea mai asista, deci trebuie sa vb cu el din timp aceasta problema. Unei prietene i-a spus ca el nu mai moseste, ca acum il intereseaza altceva, ii supravegheaza sarcina dar doar atat. Sincer, eu nu am o parare buna despre el dar nu vreau sa scriu mai multe aici Legat de preturi, minim 300 Euro este o cezariana, depinde si de dr. In general unii dr au afisat la cabinet costul unei nasteri
Andreed multumesc din suflet ptr informatii . Cat despre Grigoras,el personal m-a intrebat daca vreau sa nasc cu el si a ramas stabilit.Insa nu am discutat costurile...urmeaza. La Odobescu stiam si eu ca activeaza dar ma gandeam la nasterea intr-una din clinicile private unde merg la control...nici nu vreau sa ma gandesc la preturi Ma asteptam la 500euro...cam pe aici o cezariana. Cat despre pareri...stiu si pro si contra Tu unde ai nascut si cu cine? Scz pt atatea intrebari, raspunde doar daca poti si ai timp.
Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
ana, exista, da habar n-am ce au in plus.
si sincer... daca ai mult lapte, o sa-ti convina cel mai mult alaptatul FARA CAMASA (asta acasa, evident )....
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- aliy
- Hero member
Fany, Kata, Ana
e posibil sa fie bebe ca se tot misca de azi dimineata ...
Ana, sunt camasi speciale de genul http://www.prenatalfashion.ro/?p=produc … APTAT-LUNA ... da click pe poze
Au in plus, sau mai bine zis in minus nasturii ... se dezgolesc sanii pur si simplu nu stiu cat ajuta
Ultima oara a fost editat de aliy (2010-07-27 11:18:40)
Mamica de Eric Andrei
- anabella_n
- Hero member
kata, dacă dai click pe pozele de la aliy, vei vedea ce au ?n plus
mie mi-ar trebui pt c?nd nasc, la spital, că n-avem voie cu pijama. aliy, cred că răm?n la o cămașă obișnuită, cu nasturi, că poate răm?n dezgolită ?n momente nepotrivite
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-07-27 11:20:39)
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Sunt 2 clinici private in Timisoara,Athena si President. Cezariana cred ca ajunge undeva la 15oo Euro
http://athenahospital.ro/ si http://www.maternitate-privata.ro/
Eu am nascut cu Dr Muresan Bogdan si sotia lui, ambii sunt ginecologi, el mi-a monitorizat sarcina. La Bega am nascut eu si am stat intr0-un salon renovat. Stiu ca si la Odobescu sunt cateva rezerve, eventual sa vb cu el din timp despre acest lucru sa iti faca rezervare (totusi el are un nume in ginecologie si cred ca va rezolva acest aspect)
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- aliy
- Hero member
Ana eu am luat una cadou pt o amica, sa stii ca in ciuda aparentelor, nu te dezgolesti repede, au niste pense care acopera binisor....
Adevarul e ca nici pe mine nu ma prea incanta ... din obisnuinta, cand vreau sa-mi dezgolesc sanul, tre sa fiu dezbracata
Mamica de Eric Andrei
- anabella_n
- Hero member
eu am uitat de muuuult de "obișnuința" asta
- aliy
- Hero member
Eeeee nici eu nu mai practic, dar mi-a ramas in memorie...
Mamica de Eric Andrei
Subiect inchis
Pagini: 1 2 3 4 5 6 … 159
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|