Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 7-47
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 7
am citit undeva ca din sapt 23 deja intru in luna 6. mai am 3 zile... eu cunoscutilor le zic ca sunt in 5 luni jumate acum, iar dr. ii spun exact saptamanile ( de ex. acum in 22 sapt , alea 4 zile nu le mai zic )
fetele, vizavi de barbati: mi-au spus fete care au nascut recent ca ai lor soti au fost tare dragastosi cu burticile, iar cand a aparut bebe... raceala totala. ceva de genu' , se joaca pe iphone langa bebe in loc sa se uite la el.. este vorba de instinctul matern vs cel patern : noi il avem inca de cand ramane gravide sau misca bebele, la ei se dezvolta cam la 6 luni dupa ce se naste bebe. abia cand copilul incepe sa prinda forma de om cand incepe sa le schiteze zambete, cand i se formeaza trasaturile, cand intinde manutele spre fetele parintilor. abia atunci se declanseaza la tati instinctul. al meu barbat la inceput ( nici nu aveam burta ) trece pe langa mine si imi pupa burta, se agita cautand nume, etc. mai nou, abia daca vine sa il simta cand misca sebi.. am ajuns sa il rog eu sa vina un pic si sa se uite la burta cum face valuri. sta un minut zambind, apoi fuge la laptop. pe mine nu ma deranjeaza asa tare pt ca stiu ca atunci cand o sa apara puiul mic, o sa fie cel mai bun tata din lume .
lavi, sa nu te mire daca o sa fie distant si rece cu bebele. stiu atatia barbati lesinati dupa burtile sotiilor, iar cand a venit bebe, s-au retras complet. ca apoi, dupa 6 luni incolo sa-si revina si sa isi arate dragostea si afectiunea.
kdeea, mie imi zici de contractii? si azi noapte m-a trezit din somn una bucata contractie si burta intarita bolovan. : asta este.. mai mult la orizontala, 3 no spa pe zi, liniste, optimism si trece timpul de nu stii cand a si nascut.
Ultima oara a fost editat de passenger (2010-08-04 16:18:50)
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
Daria Ioana - 06.08.2010
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
No acum m-a sunat. Au venit analizele. Are infectie urinara. Zice ca simte niste dureri si nu stie daca e vezica sau .. uterul. Si trebuie sa faca injectii .. super
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
este un topic la "mamici" , se numeste "tatici vs bebei" sau asa ceva. sa il cititi.
kdeea, lasa ca trece usor. sa ia ce ii da medicul dar sa nu uite sa bea 2 l de lichide pe zi, cel putin!!
Ultima oara a fost editat de passenger (2010-08-04 16:23:17)
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Kdeea, infectiile urinare sunt des intalnite in sarcina. Stai linistita ca se rezolva cu tratament.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Asta speram cu totii ..
Ii zic, katami, numai sa se linisteasca un pic si ea si o pun eu sa scrie aici !
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- rain
- New member
- Inregistrat: 2009-11-25
passenger a scris:salutare!!!!!
mirikule, bafta la eco! sa fie bine!
aly, la fel sunt si eu cu somnul. adorm la 11 si la 3-4am sunt in picioare, nu mai atipesc decat pe la 6-7 pt o ora. cam asa e de cand sunt in trim. 2.
sancaaa, mai ai atat de putin!!!!!!!
garga, eu cand am 20 sapt si o zi nu zic ca am 21 sapt, ci 20.
pt constipatie eu beau pe stomacul gol lapte cald cu miere si apoi mananc fructe, si o cafea mica dupa. daca e nevoie, bag si un supozitor... pe mine ma chinuie rau problema asta, rau de tot...
kdeea, bravo! bine ca a trecut!
bebele meu misca de la 14-15 saptamani zilnic.
xenona, felicitari!
RAIN am vazut dincolo mesajul tau, am zis ca mai bine ne scriem aici la burtici: deci, MA BUCUR ENORM ca ai aparut si ca sunteti bine, ne-ai lasat ingrijorate, pe mine cel putin, ai disparut cand aveai 9 saptamani de sarcina si spotting.... am tot intrebat de tine si recunosc, ma gandeam ca s-a intamplat ceva rau. nu stii cat m-am bucurat cand ti-am vazut semnatura si mesajul! sa nu mai fugi asa, intra macar la o luna si zi-ne "buna", sa stim ca sunteti ok. eu sunt pe fuga acum, sper sa ne vedem online din nou si sa povestim mai multe, suntem de aceeasi varsta cu sarcina. te pup dulce, mi-a fost dor de tine!!!!!!!
anabella, super burtica si desenul!
va pup pe toate, ies un pic, revin si citesc pe larg, acum am facut-o in diagonala. x1000
Bună Pass, mulţumesc şi te pup tare Am tot vrut să intru dar am am?nat şi p?nă la urmă m-am limitat ?n a vă citi deşi mă m?ncau degeţelele...p?nă acum am avut parte şi eu de o sarcină ok, ca şi celelalte, doar că sunt muuult mai obosită. Plus că mi s-a descoperit o bridă pe la 18 săptăm?ni care nu m-a lăsat să dorm c?teva nopţi de grijă, dar am fost la 21 de săpt la Iosup şi mi-a zis să stau liniştită că totul e bine p?nă acum, sper că va fi p?nă la final aşa, desi mă mai g?ndesc uneori la ea... De urmărit te-am urmărit şi v-am urmărit cu atenţie şi am descoperit o mulţime de similitudini cu tine....inclusiv numele (l-ai menţionat la un moment dat....pe mine mă cheamă la fel ), plus v?rsta sarcinii (eu am DPN 2 decembrie), plus Rh-ul şi au mai fost dar acum ?mi scapă... Acum sunt ?n c.m. pentru unul dintre copii, săpt viitoare plecăm putin la munte să ne mai răcorim şi sper că din septembrie să pot intra ?n prenatal. Am vorbit cu dr mea şi-mi acordă prenatalul de la 28 de săptăm?ni...apropos de discuţiile anterioare legate de acest lucru, se poate lua mai devreme de 32 de săptăm?ni dacă dr e unul care pricepe! Promit să intru din c?nd ?n c?nd să scriu, poate o să am momente c?nd o s-o fac mai des, alteori mai rar, depinde mult de program că tare e ?ncărcat p?nă ?n septembrie c?nd pleacă copiii...unul la şcoală ?n clasa I şi altul la grădi....voi fi liberăăăăă...cel puţin p?nă vine următorul Te pup ?ncă o dată! Pup şi restul fetelor, felicitări ?n special pentru Lavi! Katami...ai fost f curajoasă!
Ultima oara a fost editat de rain (2010-08-04 17:04:32)
38+
- cocof
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-09-22
- tymoteea_18
- Sr. member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2010-06-08
Helo gagici cu burtici, la toate
De dimi am facut si eu comanda la cartea Cel mai simpatic ghid de sarcina si mi s-a trimis un mail cum ca: "Din pacate cartea ceruta de dvs nu este disponibila in acest moment in stocul nostru. Noi putem mentine aceasta comanda activa si in momentul in care aceasta intra in stocul nostru sa va instiintam prin telefon sau prin E-mail."
Ca veni vrb de nastere naturala, cezariana si dinastea si eu sunt mare "fana" nastere naturala in momentul in care voi ajunge sa nasc. In continuare ma rog la Dumnezeu sa ne aiba in paza
Pupici
Avem o minune de Luca Alexandru (16.03.2011) Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
tymo, pe ce site?
- tymoteea_18
- Sr. member
gargarita a scris:tymo, pe ce site?
www.time-services.ro
respectiv link-urile care le-ai postat tu de dimi
Ultima oara a fost editat de tymoteea_18 (2010-08-04 17:27:11)
Avem o minune de Luca Alexandru (16.03.2011) Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)
- gargarita
- Moderator
sau sa o fi luat-o eu chiar pe ultima? am facut comanda la 8 dimineata
- stefany
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-07-22
Buna fetelor...da' ati scris nu gluma de azi-dimineata Lavi, ai un bebe dolofan, sa fiti sanatosi si sarcina usoara in continuare!
Ana, super opera de arta a sotului ai o burtica fff frumi
Apropos de soti, al meu si-a dorit bebele f. mult.Stia ce implica asta teoretic...practica il omoara Are mai multa grija de mine-de noi- acum.A intrat cu mine la toate 4d-urile, ma suna mai des ca inainte sa intrebe cum suntem,daca am mancat etc,etc,vorbeste cu burtica in fiecare zi... Dar are si momentele lui de solitudine...in care il vad eu ca e speriat de ce va fi, cum o sa se descurce el sa-i asigure bebelului tot ce-i mai bun...blah,blah.Cam toti sunt la fel...sunt speriati mai rau ca noi,dar se tem s-o arate
Katami tu ai fost o curajoasa ...eu nu cred ca as putea naste natural fara epidurala...macar o epidurala mica,mica acolo Oricum voi alege ce e mai bine ptr bebe, asta voi vedea din luna a 7-a incolo.
Pass
Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat
- tymoteea_18
- Sr. member
mai mult ca sigur garga ai luat ultima bucata din ea eu am facut comanda imediat ce ai postat tu link-ul.
eu mai am acasa cartea: la ce sa te astepti cand esti insarcinata care mi-o place. am gasit raspuns la multe din nelamulirile mele.
Merg sa fac de papa. Pusy
- gargarita
- Moderator
coco, zicea ana ca a gasit-o la o librarie. sa dam navala pana nu dispare si de acolo
- LaviG
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-08-13
Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
băi, mă bucur că vă place burtica mea
fetelor, cartea o mai găsiți (sper) la librăria humanitas de pe calea victoriei, vis-a-vis de biserica kretzulescu. ?aninte să ajungi la ea, treci pe l?ngă magazinul muzica și pe l?ngă orange concept store țin să precizez că la orice altă librărie din oraș sau din mall-uri a fost inutil s-o caute soțul, nu se găsește la niciuna
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-08-04 18:06:46)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|