homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 7-54

#1008 2010-08-05 10:20:02

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 7

Cand am fost in concediu in Maramures si s-a facut in casa salata de vinete cu maioneza eu am intrebat daca poate sa faca doar cu galbenusul fiert si nu s-a suparat... iar eu si bebe am mancat de am spart si a fost foarte bunaaaa... drool

Fetele am si eu o dilema... Eu stau si ma gandesc, realist, avand in vedere cheltuielile de acum, nasterea si faptul ca nu ne ajungem cu banii de la o luna la alta, eu iau in considerare si varianta unui credit gen nevoi personale pe cam un an, ca sa avem pt nastere, pt bebe si ce o mai fi nevoie...
Dilema mea este: bancile dau credit insarcinatelor sau trebuie sa il pun pe iubit sa faca credit?

Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-08-05 10:26:23)

#1009 2010-08-05 10:23:04

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

legat de curtatu' lu daria eu va dau voie.. problema e la tatic.. ca ultimul cuvant o sa il aibe el.. ca tot asta zice ca e fata lu tata! big_smile

Daria Ioana - 06.08.2010

#1010 2010-08-05 10:23:27

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

gargarita a scris:

fany, eu mi-am facut cu maioneza fara galbenusuri crude cand am vrut sa mananc.

Garga poate te trezesti si tu cu vreo surpriza  chicot si o putem imbraca in rohita

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#1011 2010-08-05 10:23:31

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Salut !

Sunt Ana, sora lui kdeea.

Intai de toate va marturisesc ca am ramas socata ( in sensul bun al cuvantului ) de cat de multe urari de bine am primit prin surioara mea, nici nu va puteti inchipui ! Ma gandeam ca nu ma cunoaste nimeni, ca sunt o straina pentru voi si, totusi, am vazut incurajari gratuite, sincere. Si mi-am dat seama ca numai o ( viitoare ) mama poate sa simta suferinta sau posibila suferinta a pierderii unui copil dorit ... si nimeni altcineva. Oricat de iubita ar fi ea de cei din jur.

Pe de alta parte, vazand ca am fost somata sa vin sa scriu si eu 2 randuri, iata-ma. Recunosc ca mi-e teama, mi-e foarte teama pentru bebe. Din cauza nenorocitei de infectii urinare fac Cefuroxima de 2 ori pe zi, in vena, dimineata si seara, pana sambata. Si cel mai tare mi-e frica sa nu ii faca rau copilului ( cu toate ca mi-a zis medicul ca mai rau i-ar face infectia urinara in sine decat tratamentul si ca, intr-un fel, in tot raul si-un bine: chiar daca am sangerat sau nu din cauza infectiei - ceea ce ar fi o posibilitate - macar, cu ocazia asta, mi s-au facut analize si am descoperit infectia de care habar nu aveam de altfel; ori decat sa ma trezesc, dupa spusele medicului, peste catva timp direct cu febra si intr-un stadiu mai avansat al infectiei, mai bine o tratez acum; naiba stie cum oi fi facut-o ! ), mi-e teama ca poate nu trece si trebuie sa prelungesc tratamentul ... oare nu exista ceva naturist care sa ajute in sensul asta ? De efort sunt privata, mai ales ca inca am spotting ( e ceva de culoare galbena ), altceva ce ma ingrijoreaza ! As face orice, numai bebe sa fie bine ...

Ca sa inchei - eu nu prea sunt o " interenetista " patimasa, de regula imi verific casuta de email si cam atat. Sunt convinsa insa ca pot sa intreb aici daca am vreo nelamurire ( sunteti niste fete grozave ! ) - eu sau, mult mai probabil, sora mea, avand in vedere faptul ca nu prea vreau oricum sa stau mult pe scaun in fata calculatorului. Observ ca va tine ea la curent cu starea mea ... Nu imi fac griji ca n-as primi raspunsuri si opinii pertinente, daca e cazul smile

Sper sa fie bine pentru noi toate. Si sa ajungem sa ne bucuram de minunile din burticile noastre ... sanatoase ! Si noi, si ele ! Multumim din suflet pentru incurajari, urari de bine, pareri, ganduri bune. Va sunt profund recunoscatoare. Cele bune !

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#1012 2010-08-05 10:24:33

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

hehe...traiasca putuca lui bebe de Mirik storstark ...nici noi n-avem sanse la curtat chicot

Ana pupici de la noi ptr tine si bebe puss Sarcina usoara si lipsita de griji in continuare! Stai frumos in patiuc, fara efort si vei vedea ca totul va fi bine! Iar nenorocita aia de infectie se vindeca cu medicatia data de medic. Mai bine tratata cu antibiotic decat sa se imprastie si sa-i faca rau lui bebe. Te asteptam aici oricand ,cu orice nelamurire sau doar daca ai chef de pove. Aaa si sa nu uit, ai o sora extraordinara! tummenupp

Ultima oara a fost editat de stefany (2010-08-05 10:33:30)

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

Publicitate

loading...

#1013 2010-08-05 10:28:12

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

Mirik felcitari pentru putulica  majoreta  majoreta  majoreta  asta da surpriza....acum sa lasi morcovii , padurar si ocolul silvic pe topic la noi aspirantele  chicot

si  goodluck  tuturor burticilor , sa aveti bebei , mumosi , sanatosi si norocosi

.

#1014 2010-08-05 10:30:59

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

aaa pai nu am stiut c merge sa fac maioneza doar cu galbenus fier dar data viitoare stiu si asa o sa fac ,acum o sa incerc doar sa gust si atat

bafta fetelor care merg la eco  goodluck  goodluck  goodluck

miri sa iti traiasca puta  majoreta  majoreta  majoreta

garga nu te ingrijora pt bebe ca e bine stii cand iti ziceam ca nu il simt in fiecare zi ,ai sa vezi ca atunci cand o sa fie mai mare si mai puternic o sa il simti in fiecare zi puss

merg pana la magazin si revin

Ultima oara a fost editat de fany (2010-08-05 10:31:54)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#1015 2010-08-05 10:33:02

camelia83
Sr. member

kdeea a scris:

Salut !

Sunt Ana, sora lui kdeea.

Intai de toate va marturisesc ca am ramas socata ( in sensul bun al cuvantului ) de cat de multe urari de bine am primit prin surioara mea, nici nu va puteti inchipui ! Ma gandeam ca nu ma cunoaste nimeni, ca sunt o straina pentru voi si, totusi, am vazut incurajari gratuite, sincere. Si mi-am dat seama ca numai o ( viitoare ) mama poate sa simta suferinta sau posibila suferinta a pierderii unui copil dorit ... si nimeni altcineva. Oricat de iubita ar fi ea de cei din jur.

Pe de alta parte, vazand ca am fost somata sa vin sa scriu si eu 2 randuri, iata-ma. Recunosc ca mi-e teama, mi-e foarte teama pentru bebe. Din cauza nenorocitei de infectii urinare fac Cefuroxima de 2 ori pe zi, in vena, dimineata si seara, pana sambata. Si cel mai tare mi-e frica sa nu ii faca rau copilului ( cu toate ca mi-a zis medicul ca mai rau i-ar face infectia urinara in sine decat tratamentul si ca, intr-un fel, in tot raul si-un bine: chiar daca am sangerat sau nu din cauza infectiei - ceea ce ar fi o posibilitate - macar, cu ocazia asta, mi s-au facut analize si am descoperit infectia de care habar nu aveam de altfel; ori decat sa ma trezesc, dupa spusele medicului, peste catva timp direct cu febra si intr-un stadiu mai avansat al infectiei, mai bine o tratez acum; naiba stie cum oi fi facut-o ! ), mi-e teama ca poate nu trece si trebuie sa prelungesc tratamentul ... oare nu exista ceva naturist care sa ajute in sensul asta ? De efort sunt privata, mai ales ca inca am spotting ( e ceva de culoare galbena ), altceva ce ma ingrijoreaza ! As face orice, numai bebe sa fie bine ...

Ca sa inchei - eu nu prea sunt o " interenetista " patimasa, de regula imi verific casuta de email si cam atat. Sunt convinsa insa ca pot sa intreb aici daca am vreo nelamurire ( sunteti niste fete grozave ! ) - eu sau, mult mai probabil, sora mea, avand in vedere faptul ca nu prea vreau oricum sa stau mult pe scaun in fata calculatorului. Observ ca va tine ea la curent cu starea mea ... Nu imi fac griji ca n-as primi raspunsuri si opinii pertinente, daca e cazul smile

Sper sa fie bine pentru noi toate. Si sa ajungem sa ne bucuram de minunile din burticile noastre ... sanatoase ! Si noi, si ele ! Multumim din suflet pentru incurajari, urari de bine, pareri, ganduri bune. Va sunt profund recunoscatoare. Cele bune !

heloo ANA goodluck  puss

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#1016 2010-08-05 10:38:29

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

mirirk, ma bucur ca totul este bine si felicitari pentru puta majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Garga, nu te impacienta, poate face nani sau poate a miscat azi noapte cand ai dormit tu.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1017 2010-08-05 10:38:39

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Ana  par  Sa-ti dea Domnul sanatate, si sa treaca toate cu bine!

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1018 2010-08-05 10:43:02

camelia83
Sr. member

Fetele inca nici la mine nu a miscat azi, si azi noapte a fost f agitat, sper sa fie bine, abea astept sa merg la eco is f stresata sad

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#1019 2010-08-05 10:45:27

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Multumim din suflet, sa dea Domnul sa fie ok. La fel va doresc si eu voua. Salutari !

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#1020 2010-08-05 10:56:14

Andreed
Addicted member
Site

Cameia relax...daca a miscat azi noapte nu are ce sa nu fie bine kram  puss

Ana, sa dea Dumnezeu sa fie bine de acum incolo

#1021 2010-08-05 10:58:34

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Andreea, ce mai faceti voi?
am citit la topicul tau si am vazut si pozele... ma bucur ca Maria e bine si chiar a crescut. Sunteti niste frumoase  puss

Fetele, va las, mai am ceva de lucru si apoi o tai spre casa ca nu ma simt prea bine.

Sanca, iti tin pumnii, sa te refaci repede ca sa ne pui poze cu Daria. Astept un semn de la tine, sms, ce poti ca sa ne bucuram toate de venirea pe lume a Dariei.
Sper sa pot intra mai pe seara sa vad ora si alte date ... sper sa-mi treaca raul asta.
Inca o data, tin pumnii si incearca sa stai calma sa te gandesti la bucuria care va veni maine  puss  puss

Pupici la toate  puss

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-08-05 11:05:50)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1022 2010-08-05 11:02:13

Andreed
Addicted member
Site

Aliy, suntem bine, ma cam ingrijoreaza acum inimioara ei, acel defect de spet ventricular pe care il are. Cateodata respira foarte greu, oboseste repede cand suge..astept sa ii repetam eco la inimioara. in rest sunt fericita ca mananca, doarme..e cumintica  kram  puss

#1023 2010-08-05 11:05:56

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Andreed va salutam si noi si pupici ptr micuta Maria puss Chiar sunteti doua frumoase-am vazut si eu poze smile

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#1024 2010-08-05 11:09:34

Andreed
Addicted member
Site

stefany a scris:

Andreed va salutam si noi si pupici ptr micuta Maria puss Chiar sunteti doua frumoase-am vazut si eu poze smile

kram  puss

#1025 2010-08-05 11:10:02

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Andreed a scris:

Aliy, suntem bine, ma cam ingrijoreaza acum inimioara ei, acel defect de spet ventricular pe care il are. Cateodata respira foarte greu, oboseste repede cand suge..astept sa ii repetam eco la inimioara. in rest sunt fericita ca mananca, doarme..e cumintica  kram  puss

Si cand e eco? la 6 luni?
O sa fie bine... exact asta a avut si nepotica mea... mai grav la ea, pt ca la nastere nu i-au dat nici o sansa, nici macar nu considerau ca e cazul s-o opereze...
Au operat-o la Cluj (ti-am mai zis eu, au asteptat o luna ca nu aveau aparatura pt ea; avea 1700 g) Si acum are 5 ani si e o ok.
O sa fie bine  puss  puss

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1026 2010-08-05 11:17:37

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Garga poate te trezesti si tu cu vreo surpriza  chicot si o putem imbraca in rochita

camelia, au mai patit-o si altii, deci nu exclud posibilitatea  tongue   

ana, bine ai venit!
e de bine daca secretia e doar galbena, ai incredere ca o sa fie totul ok!
in paralel cu antibioticul ( de care nu te poti lipsi din pacate) si dupa aceea, neaparat sa bei cat mai multe lichide ca sa eviti o recidiva. cred ca este ok si urinalul, contine extract de merisor. eventual intreaba-ti medicul despre el, dar nu cred ca ar avea cum sa-l afecteze pe bebe. pe mine m-a ajutat mult.
sarcina usoara iti doresc si multa sanatate tie si puiului tau  par

fany  puss

came, eu l-am simtit putin. sper sa dea semne si la tine  puss

aliy kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.