Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 7-54
- Papucica
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-30
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 7
Cand am fost in concediu in Maramures si s-a facut in casa salata de vinete cu maioneza eu am intrebat daca poate sa faca doar cu galbenusul fiert si nu s-a suparat... iar eu si bebe am mancat de am spart si a fost foarte bunaaaa...
Fetele am si eu o dilema... Eu stau si ma gandesc, realist, avand in vedere cheltuielile de acum, nasterea si faptul ca nu ne ajungem cu banii de la o luna la alta, eu iau in considerare si varianta unui credit gen nevoi personale pe cam un an, ca sa avem pt nastere, pt bebe si ce o mai fi nevoie... Dilema mea este: bancile dau credit insarcinatelor sau trebuie sa il pun pe iubit sa faca credit?
Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-08-05 10:26:23)
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
legat de curtatu' lu daria eu va dau voie.. problema e la tatic.. ca ultimul cuvant o sa il aibe el.. ca tot asta zice ca e fata lu tata!
Daria Ioana - 06.08.2010
- camelia83
- Sr. member
- De la: cluj napoca
- Inregistrat: 2010-04-02
gargarita a scris:fany, eu mi-am facut cu maioneza fara galbenusuri crude cand am vrut sa mananc.
Garga poate te trezesti si tu cu vreo surpriza si o putem imbraca in rohita
cea mai iubita mamaruta Mara Irina
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Salut !
Sunt Ana, sora lui kdeea.
Intai de toate va marturisesc ca am ramas socata ( in sensul bun al cuvantului ) de cat de multe urari de bine am primit prin surioara mea, nici nu va puteti inchipui ! Ma gandeam ca nu ma cunoaste nimeni, ca sunt o straina pentru voi si, totusi, am vazut incurajari gratuite, sincere. Si mi-am dat seama ca numai o ( viitoare ) mama poate sa simta suferinta sau posibila suferinta a pierderii unui copil dorit ... si nimeni altcineva. Oricat de iubita ar fi ea de cei din jur.
Pe de alta parte, vazand ca am fost somata sa vin sa scriu si eu 2 randuri, iata-ma. Recunosc ca mi-e teama, mi-e foarte teama pentru bebe. Din cauza nenorocitei de infectii urinare fac Cefuroxima de 2 ori pe zi, in vena, dimineata si seara, pana sambata. Si cel mai tare mi-e frica sa nu ii faca rau copilului ( cu toate ca mi-a zis medicul ca mai rau i-ar face infectia urinara in sine decat tratamentul si ca, intr-un fel, in tot raul si-un bine: chiar daca am sangerat sau nu din cauza infectiei - ceea ce ar fi o posibilitate - macar, cu ocazia asta, mi s-au facut analize si am descoperit infectia de care habar nu aveam de altfel; ori decat sa ma trezesc, dupa spusele medicului, peste catva timp direct cu febra si intr-un stadiu mai avansat al infectiei, mai bine o tratez acum; naiba stie cum oi fi facut-o ! ), mi-e teama ca poate nu trece si trebuie sa prelungesc tratamentul ... oare nu exista ceva naturist care sa ajute in sensul asta ? De efort sunt privata, mai ales ca inca am spotting ( e ceva de culoare galbena ), altceva ce ma ingrijoreaza ! As face orice, numai bebe sa fie bine ...
Ca sa inchei - eu nu prea sunt o " interenetista " patimasa, de regula imi verific casuta de email si cam atat. Sunt convinsa insa ca pot sa intreb aici daca am vreo nelamurire ( sunteti niste fete grozave ! ) - eu sau, mult mai probabil, sora mea, avand in vedere faptul ca nu prea vreau oricum sa stau mult pe scaun in fata calculatorului. Observ ca va tine ea la curent cu starea mea ... Nu imi fac griji ca n-as primi raspunsuri si opinii pertinente, daca e cazul
Sper sa fie bine pentru noi toate. Si sa ajungem sa ne bucuram de minunile din burticile noastre ... sanatoase ! Si noi, si ele ! Multumim din suflet pentru incurajari, urari de bine, pareri, ganduri bune. Va sunt profund recunoscatoare. Cele bune !
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- stefany
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-07-22
Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat
- mikado
- Platinum member
- Inregistrat: 2010-01-29
.
- camelia83
- Sr. member
kdeea a scris:Salut !
Sunt Ana, sora lui kdeea.
Intai de toate va marturisesc ca am ramas socata ( in sensul bun al cuvantului ) de cat de multe urari de bine am primit prin surioara mea, nici nu va puteti inchipui ! Ma gandeam ca nu ma cunoaste nimeni, ca sunt o straina pentru voi si, totusi, am vazut incurajari gratuite, sincere. Si mi-am dat seama ca numai o ( viitoare ) mama poate sa simta suferinta sau posibila suferinta a pierderii unui copil dorit ... si nimeni altcineva. Oricat de iubita ar fi ea de cei din jur.
Pe de alta parte, vazand ca am fost somata sa vin sa scriu si eu 2 randuri, iata-ma. Recunosc ca mi-e teama, mi-e foarte teama pentru bebe. Din cauza nenorocitei de infectii urinare fac Cefuroxima de 2 ori pe zi, in vena, dimineata si seara, pana sambata. Si cel mai tare mi-e frica sa nu ii faca rau copilului ( cu toate ca mi-a zis medicul ca mai rau i-ar face infectia urinara in sine decat tratamentul si ca, intr-un fel, in tot raul si-un bine: chiar daca am sangerat sau nu din cauza infectiei - ceea ce ar fi o posibilitate - macar, cu ocazia asta, mi s-au facut analize si am descoperit infectia de care habar nu aveam de altfel; ori decat sa ma trezesc, dupa spusele medicului, peste catva timp direct cu febra si intr-un stadiu mai avansat al infectiei, mai bine o tratez acum; naiba stie cum oi fi facut-o ! ), mi-e teama ca poate nu trece si trebuie sa prelungesc tratamentul ... oare nu exista ceva naturist care sa ajute in sensul asta ? De efort sunt privata, mai ales ca inca am spotting ( e ceva de culoare galbena ), altceva ce ma ingrijoreaza ! As face orice, numai bebe sa fie bine ...
Ca sa inchei - eu nu prea sunt o " interenetista " patimasa, de regula imi verific casuta de email si cam atat. Sunt convinsa insa ca pot sa intreb aici daca am vreo nelamurire ( sunteti niste fete grozave ! ) - eu sau, mult mai probabil, sora mea, avand in vedere faptul ca nu prea vreau oricum sa stau mult pe scaun in fata calculatorului. Observ ca va tine ea la curent cu starea mea ... Nu imi fac griji ca n-as primi raspunsuri si opinii pertinente, daca e cazul
Sper sa fie bine pentru noi toate. Si sa ajungem sa ne bucuram de minunile din burticile noastre ... sanatoase ! Si noi, si ele ! Multumim din suflet pentru incurajari, urari de bine, pareri, ganduri bune. Va sunt profund recunoscatoare. Cele bune !
heloo ANA
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Ana Sa-ti dea Domnul sanatate, si sa treaca toate cu bine!
- camelia83
- Sr. member
Fetele inca nici la mine nu a miscat azi, si azi noapte a fost f agitat, sper sa fie bine, abea astept sa merg la eco is f stresata
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Multumim din suflet, sa dea Domnul sa fie ok. La fel va doresc si eu voua. Salutari !
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- Andreed
- Addicted member
- Site
Cameia relax...daca a miscat azi noapte nu are ce sa nu fie bine
Ana, sa dea Dumnezeu sa fie bine de acum incolo
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
Mamica de Eric Andrei
- Andreed
- Addicted member
- Site
Aliy, suntem bine, ma cam ingrijoreaza acum inimioara ei, acel defect de spet ventricular pe care il are. Cateodata respira foarte greu, oboseste repede cand suge..astept sa ii repetam eco la inimioara. in rest sunt fericita ca mananca, doarme..e cumintica
- stefany
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-07-22
Andreed va salutam si noi si pupici ptr micuta Maria Chiar sunteti doua frumoase-am vazut si eu poze
Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat
- Andreed
- Addicted member
- Site
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
Mamica de Eric Andrei
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|