Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 7-77
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 7
Mersi, annabel Are, are
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Buna dimineata, fetelor. Eu am avut inca o noapte alba. M-a durut rinichiul dr de am crezut ca inebunesc. A cedat durerea intr-un final dupa 2 no-spa. Niciodata pana acum nu m-au durut rinichii.
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Neata buna
Nici eu nu am dormit prea bine - am adormit greu, m-am trezit des, si la 6 eram deja semi-lucida
Vacanta placuta, rain! Si noi plecam azi, pentru o saptamana (la socrii, bleah ), sper ca vineri sau duminica sa ne intoarcem, ca as vrea sa fac cumparaturi lui bebe
lucky, o sa venim si prin Cluj saptamana viitoare, unde as putea as putea sa ma uit de lucrusoare de bebe? Si unde e Starbucks la voi (e febletea mea, si in Brasov nu avem)?
Burtici, voi cam pe cand ati inceput sa-i simtiti bine pe piticii vostrii? Ca al meu e asa timid, daca nu sunt atenta, nici nu-i percep miscarile... Vreau si eu un sut calumea...
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata!
offf lucky
- lucky777
- Insomniac member
Neata' Blue, neata' Garga!
Hm, in Cluj sunt foarte putine magazine pentru bebelusi. Si lucruri de calitate nu o sa prea gasesti din pacate. Starbucks e in Iulius Mall, usor de ajuns acolo. Ceva magazine pentru copilasi o sa gasesti si acolo, insa cum iti spuneam...slab. Am dat si eu o tura saptamana trecuta si nu am gasit nimic.
De miscat mai viguros parca prin saptamana 20. Eu l-am simtit prima data prin sapt 16, dar era foarte timida miscarea, de fluture.
Ultima oara a fost editat de lucky777 (2010-08-08 09:43:44)
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
blue, eu bine de tot l-am simtit pe la 18 sapt jum, chiar 19
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
- lucky777
- Insomniac member
Blue, pentru putin.
- aliy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-11
Mamica de Eric Andrei
- lucky777
- Insomniac member
Aliy Imi pare rau ca ti-ai pierdut telefonul...alta cheltuiala.
Bineanteles ca si mie mi s-a stricat aspiratorul azidimineata... Parca-i un facut! Toate crapa. Adevarul e ca ne-am cumparat electrocasnicele cam in aceeasi perioada, acu' vreo cativa ani buni si si-au cam facut datoria. Dar parca nu era momentul acum...
- aliy
- Hero member
off Lucky ... mda, vin toate cand nu e momentul....
Ma oftica si al meu ca cica sunt neatenta... dar... am fost cu finutza mea in parc, am dat-o vreo 1o min in leagane si apoi am plecat acasa... m-am intors sa caut tel, relativ repede, dar nici nu era, si era si inchis ... Imi pare rau si de tel ca il luasem acum 2 sapt, dar mai mult de agenda mea telefonica ...
Mamica de Eric Andrei
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
neața fetelor sunt abia ?n s32 și nu mai poooot!!!! sarcina e nașpa pe ultima sută de metri! nu e nimic plăcut ?n a avea ditamai burtoiul și a te durea oasele bazinului de crăpi. nici ?n lipsa de somn, nici ?n ?mpiedicatul și dezechilibrul constant, nici ?n bufeurile periodice și dracii permanenți . nu mai pot sta 10 minute ?n picioare fără să obosesc, nu mai pot să respir cum trebuie, of...vreau să nasc!
pass, lucky, mă bucur că v-a plăcut pătuțul nostru. ce-aș fi vurt și eu să primim diverse lucruri, măcar cu ?mprumut
rain, concediu plăcut
blue, chiar că bleah eu abia rezistam 5-6 ore la socrii mei, dar aproape o săptăm?nă . acum mi-ai fpcut poftă de starbucks, e durerea mea cea mai mare ?n sarcină pt că nu există niciunul suficient de aproape c?t să dea al meu o fugă cu mașina să-mi aducă ceva de acolo
aliy, nasol ?mi pare rău! te-ai uitat măcar de cartelă prin jur? poate pe aia ai vreo șansă s-o găsești, de obicei o aruncă după ce găsesc un telefon.
lucky, la voi parcă e un făcut, mereu vi se strică ceva. poate vrea bebe să le aibă pe toate noi, c?nd vine
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-08-08 11:29:50)
- aliy
- Hero member
Ana si eu ma enervez ca eram tare sprintena ... si acum abia ma misc... Aseara mi-a spus o prietena ca de la spate parca nu mai sunt eu, ca am luat proportii, ca acum am alura de femeie in toata firea, de viitoare mama, mai tapana asa.... Ea nu avea intentia sa ma supere, chiar vroia sa ma complimenteze, dar ... sunt deprimata toata....
Da, am cautat in jur... nimic.... asta e... o sa recuperez cartela, de fapt abonamentul, dar fara agenda...
Mamica de Eric Andrei
- lucky777
- Insomniac member
- geasiemi06
- Full member
- Inregistrat: 2008-05-21
buna,stiu cum e durerea de rinichi lucky ca si eu am avut pe perioada sarcinii,nu credeam ca ajung pana aici la un rinichi am piatra si la celalat nisip,e groaznic sa te doara asa e ai dreptate,lasa ca nu mai ai mult
Alexia-Ioana 25 august 2010
- cocof
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-09-22
- lucky777
- Insomniac member
Geasi imi pare rau ca si tu ai trecut prin asta.
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
aliy nici mie nu-mi pică bine c?nd ?mi zice cineva că acum par femeie, că mi s-a lățit bazinul, etc. nu-mi ajunge ditamai burtoiul de cărat ?n față, acum mă trădează și spatele dar ne revenim noi după naștere, fetelor. n-o mai reveni și bazinul la forma inițială, dar vom fi slabe și fără burtă!
lucky, scapi ?n cur?nd de chinul ăsta. măcar la tine totul ține acum de zile și cur?nd va veni bebele să te facă să uiți de orice neplăcere ?ndurată acum abia aștept să ajung și eu la 38+ și să știu că nasc! oricum nu voiam eu al doilea copil nici ?nainte, acum cu at?t mai mult resping ideea! soacra ta de ce nu vrea să ia nimic copilului??? socrii mei au zis că vor cumpăra după naștere, că sunt superstioși și nu vor să ia lucruri ?n avans, dar să-i văd atunci, că parcă văd că vin cu 2 costumașe și apoi se laudă la lume că ne-au dat. noi nu recoltăm celule, deși am fi vrut . de abia avem banii de naștere, de la celule mi-am luat g?ndul cu mult ?nainte. iar tata, din păcate, n-are cum să ne ajute
merci, coco am mai scăpat de o grijă, acum ultima pe listă e bagajul de spital pt mine și cati
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-08-08 12:28:28)
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|