homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 7-96

#1806 2010-08-11 12:36:31

guguluta
Full member
De la: Castelul lui Dracula!
Inregistrat: 2010-04-14

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 7

Pass,Aliy nu sunteti numai voi in oala aceea si eu sunt  wink Cununie si botez amestecate sau cununie si apoi la vreo luna botez,nici eu nu mai stiu cum o sa facem dar ma rog sa putem face cununia innainte de nastere.Si cum ziceati si voi numai noi si familia ca la anul o sa am timp sa fac nunta si o sa fie atunci mai multa lume!Pupic Aliy si Passenger puss  puss

Ultima oara a fost editat de guguluta (2010-08-11 12:37:23)

Din 17 septembrie 2010 mamica de Leonardo Cristian!hjarta  hjarta  hjarta
Multumim doamne pentru minunea trimisa!puss  puss

#1807 2010-08-11 12:38:37

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

Gugu ai rezolvat cu actele?
Eu iti tin pumnii sa poti face cununia pana nastia, asa cum vrei wink

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1808 2010-08-11 12:55:29

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

ce de mămici miresici hjarta

pass, c?nd te aud vorbind de mutat din bucurești ?mi crește inima smile
doamne, eu cred că n-aș mai fi rezistat o zi acolo, cu at?t mai mult acum, c?nd n-am voie nici cu mașina pe distanțe prea mari. ?mi imaginez cum aș fi petrecut c?te o oră ?n trafic pentru control, pe căldurile astea insuportabile, cum nu puteam să mă duc nicăieri să mă plimb, dacă nu era la 5 minute de casă, samd

fetelor, burtica mea se transformă uneori ?n pătrat. cati ?mpinge cu piciorul ?n dreapta și cu m?nuța ?n st?nga și capătă niște forme tare ciudate. am ?nceput deja să-i recunosc membrele și să-i simt fundulețul cocoțat pe buric hjarta

#1809 2010-08-11 12:59:32

guguluta
Full member

Aliy sa te auda doamne doamne si sa reusim sa ne cununam innainte!Ieri am dus actele sotului la tradus si apostilat,si mai avem de asteptat dupa certificatul de nastere care mai dureaza vreo doua,trei saptamani ca de  forgetit asa-i la noi in romania nu poti rezolva nimic repede,doar cu pile daca le ai dar happydance am gasit pe cineva care ne poate ajuta ca, sa nu dureze doua luni!Asa ca, cu voia lui dumnezeu si a lui Leonardo speram ca pe la inceputul lui septembrie sa putem sa ne cununam!  signof10 Radeam aseara ca poate de la primarie plec direct la maternitate sau mai frumos ar fi ca pe la sala de travaliu sa vina si sotul cu cel care oficiaza casatoria!!! rotfl2

Ultima oara a fost editat de guguluta (2010-08-11 13:00:50)

#1810 2010-08-11 13:00:15

Deea83
New member
Inregistrat: 2010-04-24

rruxxy a scris:

Hello  wave

Dana, bine ai revenit puss

Timo, eu nu stiu ce sa-ti spun ca nu mi s-a intamplat dar zic ca cel mai bine vorbesti cu medicul tau.

Deea, ai mare grija cu streptococul B. Eu am facut analizele la 28 de saptamani si nu aveam nimic iar la 34 cand am nascut, bebe apucase sa coboare putin si s-a infectat si mi-a stat vreo 3 zile pe antibiotic. Habar nu aveam ca il am pentru ca urma sa refac analizele dar nu am mai apucat. Am scapat de el dupa ce am nascut...

Lili, bafta la doctor  goodluck

Pup burticile  par

Multumesc din suflet , rruxy...am inteles ca poate fi destul de periculos pt. bebe. Ma bucur ca ai reusit sa scapi de el si ca ingerasul tau e bine acum.
Am discutat cu doctorul si mi-a zis ca in travaliu o sa-mi administreze un antibiotic intravenos. Eu nu sunt in tara si se pare ca aici nu trateaza infectia inainte, tocmai pt. ca poate aparea in orice moment, cum spunea si Garga.

Ruxxy, crezi ca a avut legatura acest streptococ cu nasterea la 34 de saptamani?

va pup si numai bine xxx

Publicitate

loading...

#1811 2010-08-11 13:03:32

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

ali,  par  multumesc!

gugu, tin pumnii sa iasa asa cum planuiesti  puss

ana, fug de capitala de cand am pus piciorul pt prima data pe strazile ei.  smile  mi-este greata de imbulzeala de acolo, mizeria acolo parca e mai mare ca in alte parti, aerul e mai scarbos. pacat ca nu voi sta departe de ea pt mult timp, iubitul meu e innebunit dupa viata in Bucuresti, pt el provincia este moartea carierei  neutral . plus ca lui ii place viata de metropola, aglomeratia, adora orasul ala  sad 
mi-a spus ca pt binele lui sebi ( si al nostru  lol  ) vom sta un an aici, langa mama, apoi fugim in Buc. unde vom trai forever  sad . nu am cum sa il fentez, acolo ii place lui, acolo se simte acasa.
eu inca fac 2 ore pt un control ca medicii la care merg acolo sunt. acolo si nasc..

#1812 2010-08-11 13:04:09

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

De la 11 sta sora mea la doctorita si inca n-a intrat .. Of ..

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#1813 2010-08-11 13:07:07

aliy
Hero member

kdeea a scris:

De la 11 sta sora mea la doctorita si inca n-a intrat .. Of ..

Kdeea, a mers la spital la dr? ca daca da... acolo stai cu anii... eu urasc sa merg la control la spital, evit cat pot. ii tin pumnii!

#1814 2010-08-11 13:09:15

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

buna burtici

kdeea ceva probleme cu sora ta sau control?

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1815 2010-08-11 13:12:05

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Da, la spital, ca doctorita era de garda.
A mers sa isi ia analizele pe care le-a facut luni ( sa vada daca mai are infectia si stafilococul ) si sa ii prelungeasca concediul. Ma deranjeaza ca tot umbla asa si sta pe-acolo in loc sa stea in pat .. cumnatul meu e pe teren, tata are sedinta, noroc ca a reusit s-o duca un prieten .. Sper macar sa aiba un loc unde sa stea jos. Mersi de grija, fetelor smile

Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-08-11 13:13:27)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#1816 2010-08-11 13:12:58

anabella_n
Hero member

bună cami

pass. te compătimesc sad
din fericire al meu e de acord cu mine și nu ne-am mai ?ntoarce ?n bucurești dec?t cu treabă sau ?n vizită la prieteni. ne-au ajuns anii petrecuți ?n nebunia aia, efectiv eram sc?rbiți la final. al meu ?nsă a avut marele noroc să se poată transfera cu jobul și să aibă același post aici. uneori mi se face dor de nebunia de acolo, dar c?nd mă g?ndesc ce simțeam c?nd trăiam ?n tot acel haos ?mi trece repede lol

kdeea, să ne dai vești bune despre sora ta  goodluck

#1817 2010-08-11 13:13:51

tasha2007
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-07

Camelia,felicitari pt pruna!Imi place tare mult numele pe care l-ai ales.Pana la 20 sapt nu ti-a spus ce sex are bebe?
Pass,cel mai bine e langa mami cand ai bebe mic;si noi ne-am bucurat de ajutorul mamei si tare bine a fost.Am si eu o fosta colega de facultate din Ploiesti;frumusica foc.Iesise miss universitate dar cum visul ei era sa faca Academia de politie, in anul 2 s-a retras si, surpriza maxima,am revazut-o la tv, la emisiunea gen Pentru patrie parca,ceva cu tematica de armata;iesise si acolo Miss Academia de Politie.Numele ei de fata era Marin Sanda.Mi-ar placea tare mult sa o revad sau macar sa am vesti despre ea.
Esti o curajoasa cu nasterea naturala fara epidurala.Sa te ajute D-zeu sa-ti reuseasca.

#1818 2010-08-11 13:14:12

aliy
Hero member

Kdeea, Si dr ei? n-a sunat-o sa-i spuna ca o asteapta de cateva ore??
Al meu, facea pe naiba in patru sa vina la mine cand am avut pb cu colul ... spunea la toata lumea " haideti repede, ca vreau sa mearga acasa sa stea in pat"

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-08-11 13:15:49)

#1819 2010-08-11 13:19:37

guguluta
Full member

Fetele eu va las ca merg in pat ca mi se cam intareste burtica rau si mie frica sa nu se intample ceva!O zi buna va doresc si numai bine la toate!!! wave  wave

#1820 2010-08-11 13:24:50

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

pass, eu cand citesc ce povestesti despre burtica ta cum se misca asa tare ma ingrijorez de bebe meu pt k el misca si la mine dar nu asa sa-mi mute burta din loc,uneori il simt foarte putin..ma gandesc k avem aceeasi varsta de sarcina si la mine nu se misca asa tare?o fi vreo problema?incep sa ma gandesc acu la nebunii neutral  neutral  neutral

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#1821 2010-08-11 13:25:46

aliy
Hero member

Pass, lamureste-ma si pe mine cu ceva, te rog: dosarul pt cununie trebuie depus cu 14 zile inainte de data pe care o vrei... 14 zile lucratoare sau calendaristice?

Ddunia, eu zic sa nu te agiti: eu il simt pe bebe la 30 sapt cum il simte Pass la 23 wink asa ca ... daca misca e ok  puss

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-08-11 13:27:12)

#1822 2010-08-11 13:30:12

passenger
Addicted member

tasha, avem, avem fete frumoase aici in Patria Hotilor  lol
da, eu as sta cu mama toata viata, asa relatie frumoasa avem, suntem 2 prietene... dar al meu refuza sa locuiasca prea mult cu socrii, are idei preconcepute si nu e de acord sa fim cu ei, ci doar noi 2.  sad  ma mir ca a acceptat sa stam acum la inceput, pana mai vedem cu ce se mananca viata de parinte smile
el a fost mereu de parere ca ne descurcam mai bine doar noi 2  neutral  , dar el, intre noi fie vorba, e dus cu capul daca isi inchipuie ca eu voi refuza ajutorul mamei care e in domeniul pediatriei, si nu numai pt asta, dar fiindca e mama si ma ajuta cu orice, oricand.

kdeea, asa e in spitale. smile si eu am stat 2 ore si ceva la primul si utimul control gineco din spital

ana, si eu eram scarbita inca din prima zi de locuit in Buc., nu doar in ultimii ani  big_smile  tin minte ca si plouase , era lacaraie peste tot si ataaaaaaat de multe masini. am ajuns seara acasa uda din cap pana in picioare, ca peste tot lacuri si santuri in care intrau masinile si ne spalau pe ochi la fiecare pas.  lol  atunci am zis ca urasc acel oras, parerea nu mi-am schimbat-o in astia 7 ani

ali,  10 zile lucratoare. asa mi-a zis medicul de familie, care din pacate e in concediu pana in sept.  sad vine de acolo, imi da rapid ce imi trebuie si fug sa depunem dosarul, si din momentul ala e aleasa data la care ne cununam, nu o alegem noi...

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-08-11 13:36:51)

#1823 2010-08-11 13:31:47

anabella_n
Hero member

aliy, 14 zile calendaristice sau cum zice pass mai sus, 10 zile lucrătoare

doamne, pass, atunci bucură-te din plin de timpul ăsta pe care-l vei petrece acasă. ?ncarcă-ți bateriile c?t pentru o viață lol

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-08-11 13:33:54)

#1824 2010-08-11 13:35:47

passenger
Addicted member

da, asta intentionez!  dance
in zadar sper ca al meu va vedea ce parcuri frumoase avem, si ce liniste si curatenie e aici fata de cum e acolo  lol .... lui asta nu ii place, deci nu am cum sa il conving.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.