|
Nu esti logat.
Laurina si antibioticele#1 2010-07-27 13:10:13
laurina si antibioticelesalut . as avea si eu o intrebare. iau laurina de mai bine de un an si luna aceasta dupa o interventie stomatologica a trebuit sa iau amoxicilina 500 timp de 5 zile. tratamentul cu antibiotice l- am inceput in ultima zi cand a trebuit sa iau pastiluta 21 din blister (joi),iar sambata am avut un contact neprotejat. ca de obicei in a 3-a zi dupa terminarea blisterului mi-a venit,dar acum nu stiu daca am fost protejata corect,mai ales ca am luat antibiotice. pastilele le-am luat corect,aproximativ la aceeasi ora. as vrea sa stiu daca ar trebui sa mi fac probleme pentru contactul de samabata... multumesc Offline #2 2010-07-27 13:15:26
Re: laurina si antibioticeleDesi riscurile nu sunt atat de mari cum ar fi fost daca ai luat antibiotice la mijlocul foliei, riscuri exista totusi...din cauza antibioticelor practic ultima pastila nu si-a facut efectul...daca iti vin problemele as putea spune ca ai scapat O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|