homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri ovare + s?ngerare

#1 2010-07-27 19:57:20

pebbles_ohp
New member
Inregistrat: 2009-04-21

dureri ovare + s?ngerare

servus fetelor!
nu sunt de multă vreme pe forum şi recunosc că nu am căutat prin toate topicurile să văd dacă cineva a mai avut asemenea probleme.
problema mea e următoarea : de vreo 2 săptăm?ni au ?nceput să mă doară uşor ovarele,iniţial am zis că e din cauza ovulaţiei,dar a trecut perioada aia şi durerile se intensifică,astăzi au fost cumplite,abia am stat ?n picioare,de duminică seara am ?nceput să am şi s?ngerări foarte intense de un roşu aprins(menţionez că niciodată nu am avut probleme cu ciclul,mereu l-am avut regular.ultima oară mi-a venit pe 5 iulie,deci categoric pe 25 nu avea de ce să vină).?n ultima săptăm?nă am avut dureri şi ?n timpul actului sexual şi dupa, usturimi puternice
nu ştiu dacă are vreo legătură dar zic că antibebe nu mai iau din februarie
ştiu că astfel de probleme nu se tratează ?n faţa pc-ului,ci la un doctor .am fost ieri la medicul de familie,mi-a făcut m?ine programare ca să merg să-mi dea trimiterile pt ginecologie şi nişte analize la s?nge.controlul ginecologic ?nsă parcă m-aş duce la o clinică privată sa-l fac,?mi inspiră mai multă ?ncredere
p?nă atunci ?nsă am nevoie de nişte sfaturi ,păreri şi ce-aş putea face să mai ameliorez durerile pentru că astăzi au fost insuportabile
mersi fain!

Ultima oara a fost editat de pebbles_ohp (2010-07-27 19:58:31)

#2 2010-07-27 22:41:10

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: dureri ovare + s?ngerare

pebbles pentru durere ai putea lua un analgezic gen no-spa si sa bei un ceai caldut...e posibil sa fi racit urat jos sau sa existe niste chisturi...cea mai buna alegere ar fi sa mergi la ginecolog...

te doare in ambele parti?cum ai descrie durerea?

mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.