|
Nu esti logat.
DESPRE ANTICONCEPTIONAL JASMIN#1 2010-07-28 19:45:57
DESPRE ANTICONCEPTIONAL JASMINam o nelamurire! va rog ajutati!iau anticonceptional jasmin din luna aprilie .Pana in luna iunie nu am avut probleme,dar la sfarsitul iunie cand a venit menstruatia am vazut ca sangerarea e in mai mica cantitate si dureaza mai putin si sa schimbat culoarea.Oare de ce? jasmin se poate reduce sangerarea? nu am omis nici o pilula! se poate ca am ramas insarcinata si de aceea? astazi (28.07.2010) a venit menstruatia deci peste o luna ,deci astazi e prima zi de menstruatie si am observat acelasi lucru(culoarea) dar ma doare burta mea ca deobicei in prima zi! Va rog raspundeti cat mai repede!Multumesc anticipat Offline #2 2010-07-28 19:55:04
Re: DESPRE ANTICONCEPTIONAL JASMINcand iei anticonceptionale (corect) e normal sa se schimbe culoarea si cantitatea menstrei "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2010-07-28 20:17:26
Re: DESPRE ANTICONCEPTIONAL JASMINdar pana acum nu sa schimbat,deci vorbesc despre luna aprilie si mai.Am avut o menstruatia ca deobicei dar acuma am observat ca ceva sa schimbat! Si ma tem!Am luat anul trecut karissa si a fost okay!Acuma am inceput in luna aprilie cu jasmin! DECI E NORMAL ?SIGUR? Offline #4 2010-07-28 20:20:17
Re: DESPRE ANTICONCEPTIONAL JASMINdin cate stiu e normal.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #5 2010-07-28 20:32:53
Re: DESPRE ANTICONCEPTIONAL JASMINmultumesc nifelheim! esti doctor sau asa ceva?mai astept raspunsuri Offline Publicitateloading...
#6 2010-07-28 20:38:42
Re: DESPRE ANTICONCEPTIONAL JASMINaa, nu nu sunt doctor, si nici ceva de genul asta.. stiu doar ce am citit pe aici.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|