homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatie cu Ex-ul

#1 2010-07-28 22:07:44

ella_20
New member
Inregistrat: 2009-02-14

Relatie cu Ex-ul

Voi ati putea sa continuati sa va vedeti cu ex-ul, in conditiile in care va simtiti bine, dar din anumite motive (la initiativa lui) v-ati despartit? Eu asta fac de 2 ani si de fiecare data zic ca este ultima data, pentru ca raman mereu cu un gust amar. Nustiu cum sa il exclud din viata mea, desi sunt constienta ca trebuie. Acum tot mai multi aleg sa aiba astfel de relatii libere. Eu sunt contra lor, desi habar n-am cum s-a ajuns aici. Voi ce parere aveti? Precizez ca am avut o relatie de un an de zile inainte, este cu 11 ani mai in varsta decat mine si  a fost primul meu barbat.

O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. smile

#2 2010-07-28 22:32:48

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

Re: Relatie cu Ex-ul

in principiu ti-ai raspuns singura la intrebare 

Nustiu cum sa il exclud din viata mea, desi sunt constienta ca trebuie.

dar de ce v-ati despartit?

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#3 2010-07-28 22:35:56

jackal
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-03-15

ella_20 a scris:

Voi ati putea sa continuati sa va vedeti cu ex-ul, in conditiile in care va simtiti bine, dar din anumite motive (la initiativa lui) v-ati despartit? Eu asta fac de 2 ani si de fiecare data zic ca este ultima data, pentru ca raman mereu cu un gust amar. Nustiu cum sa il exclud din viata mea, desi sunt constienta ca trebuie. Acum tot mai multi aleg sa aiba astfel de relatii libere. Eu sunt contra lor, desi habar n-am cum s-a ajuns aici. Voi ce parere aveti? Precizez ca am avut o relatie de un an de zile inainte, este cu 11 ani mai in varsta decat mine si  a fost primul meu barbat.

Eu de exemplu ma mai vad cu foste,dar doar in calitate de amici si atat,fara alte implicatii.Sunt persoane care nu sunt facute sa fie iubiti ci f*ck budies si atunci revederile cu fostul sau fosta sunt oarecum normale

iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult
Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#4 2010-07-28 23:04:42

ella_20
New member

Asa a hotarat el ca este mai bine, ca eram prea mica pentru el, ca nushtiu ce. In fine, cred ca adevarul nu o sa-l aflu niciodata. Faza tare este ca el deja de un an jumatate sta cu cineva, o tipa de 19 ani. Insa asta nu il impiedica sa ma sune si sa iesim. Mi-a zis intr-o buna zi ca "Doi oameni pot sa nu alcatuiasca impreuna o familie din anumite motive rationale, insa acest lucru nu ii impiedica sa petreaca timpul impreuna ori de cate ori vor". Am stiut ca era o aluzie la noi doi.

-=-baby_pink-=- a scris:

O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. smile

#5 2010-07-28 23:07:10

jackal
Hero member

ella_20 a scris:

Asa a hotarat el ca este mai bine, ca eram prea mica pentru el, ca nushtiu ce. In fine, cred ca adevarul nu o sa-l aflu niciodata. Faza tare este ca el deja de un an jumatate sta cu cineva, o tipa de 19 ani. Insa asta nu il impiedica sa ma sune si sa iesim. Mi-a zis intr-o buna zi ca "Doi oameni pot sa nu alcatuiasca impreuna o familie din anumite motive rationale, insa acest lucru nu ii impiedica sa petreaca timpul impreuna ori de cate ori vor". Am stiut ca era o aluzie la noi doi.

-=-baby_pink-=- a scris:

ceea ce ti-a spus el tie intareste afirmatia mea conform careia sunt persoane care nu pot fi iubitii,dar pot fi f*uck budies cu toate ca mai exista si alte persoane implicate pe langa ei

Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

Publicitate

loading...

#6 2010-07-28 23:08:07

ella_20
New member

Pot sa-ti zik ca nu ma vad cu el pt sex si nu intotdeauna se ajunge atat de departe. Ne vedem la o cafea, sa mai stam de vorba si sa ne povestim. Chiar daca atractia dintre noi este ffffaorte mare si asa a fost mereu, el a avut grija sa ma faca mereu sa ma simt ok si in niciun caz sa nu ma simt cumva folosita. Nu-i gasesc scuze acuma, ca mi-a provocat si suferinta tipul..

crystel23 a scris:

ella_20 a scris:

Eu de exemplu ma mai vad cu foste,dar doar in calitate de amici si atat,fara alte implicatii.Sunt persoane care nu sunt facute sa fie iubiti ci f*ck budies si atunci revederile cu fostul sau fosta sunt oarecum normale

#7 2010-07-28 23:11:06

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Din toata treaba asta dupa parerea mea doar tu ai de pierdut , nimic constructiv in aceasta relatie ...n-ai viitor ...n-ai niciun motiv pentru care sa ramai in situatia asta .. nustiu

..be the best ...fuck the rest smile))

#8 2010-07-28 23:12:03

jackal
Hero member

Chiar daca atractia dintre noi este ffffaorte mare si asa a fost mereu, el a avut grija sa ma faca mereu sa ma simt ok si in niciun caz sa nu ma simt cumva folosita. Nu-i gasesc scuze acuma, ca mi-a provocat si suferinta tipul..

Pey exact asta ma si asteptam sa mai aud.am o prietena care a patit la fel

#9 2010-07-28 23:13:39

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

sunt de acord cu you..
tu esti atasata de el  si te afecteaza ce se intampla, pe el nu..

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#10 2010-07-28 23:14:15

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

El vrea sex, tu vrei mai mult.
Mai iesiti la o cafea, mai discutati... astea sunt blablauri post sau pre sex.
Problema e ca tu vrei mai mult. Daca amandoi ati fi pe aceeasi lungime de unda, nu ar fi niciun bai. Gandeste-te bine ce vrei. Ti-e oki sa il ai ca fuckbuddy (fiindca da, cam asta sunteti) sau intotdeauna o sa tanjesti dupa mai mult?

Poor is the man whose pleasure depends on another

#11 2010-07-28 23:17:08

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Lelaina a scris:

Problema e ca tu vrei mai mult. Daca amandoi ati fi pe aceeasi lungime de unda, nu ar fi niciun bai. Gandeste-te bine ce vrei. Ti-e oki sa il ai ca fuckbuddy (fiindca da, cam asta sunteti) sau intotdeauna o sa tanjesti dupa mai mult?

buna intrebare  smile

..be the best ...fuck the rest smile))

#12 2010-07-28 23:33:03

ella_20
New member

Aiurea situatie in care, dupa cum stiam si eu, si ati zis-o si voi, am de pierdut doar eu. Pt ca eu sunt cea care-l iubesc. Dupa el multa vreme am stat singura, nu vroiam sa apropii pe nimeni ed mine, in special dpdv fizic. Apoi am plecat pentru jumatate de an in alta tara, pentru studii. Am stat departe, nu l-am mai vazut si am avut acolo un alt iubit. Credeam ca ma indragostisem, eram un cuplu foarte frumos. Insa odata ce am venit acasa si m-am revazut cu ex-ul am dat uitarii barbatul respectiv. M-am vazut ultima data saptamana trecuta cu el, dupa acea revedere am inceput sa ma gandesc serios si la rece la ceea ce fac si ce ar trebui sa fac.

Lelaina a scris:

#13 2010-07-28 23:39:06

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

daca tu il iubesti cu atat mai mult ar trebui sa te indepartezi pentru ca,cu el nu ai nici un viitor si e pacat sa pierzi timpul de pomana..

#14 2010-07-29 00:16:58

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

poti continua sa il vezi atata timp cat nu te agati de el! intre timp cunoaste si alte persoane, vezi-ti de viata ta separata de a lui si nu iti face iluzii, pt ca asa cum ti s-a mai zis, doar tu ai de suferit!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#15 2010-07-29 11:24:36

ella_20
New member

Buna intrebare. Cred ca o fac inconstient. De fiecare data cand ma suna si imi zice sa iesim, ma gandesc ca nu-i mare treaba daca ies, pentru ca mi-e dor de el, si ies. El habar n-are ca dupa aia eu ma simt cam prost. Crede ca sunt in continuare cu iubitul de care am zis ca am fost in alta tara, ma intreaba daca il iubesc si imi da sfaturi. E tare ridicol smile

Jessica_M a scris:

De ce te ?ntorci ?n trecut?

#16 2010-07-29 11:25:42

ella_20
New member

Da, eram prea mica. Acuma fata are 19 ani, era minora inca atunci cand a inceput sa fie cu ea. Eu am 22, paradoxal motivului pentru care ne-am despartit smile

_Summer_ a scris:

Sa intelegem ca motivul care ti l-a dat pentru despartire a fost ca esti prea mica dar acum el sta cu o fata de 19 ani ?! Aia nu e prea mica ? lol
Mda, ce sa zic, probabil omului ii place diversitatea si cand stii ca ai si cu cine, prost sa fii sa nu profiti smile Tipu e destept, va joaca pe amandoua  nails Probabil actuala nu stie nimic despre trio asta, insa tu nu ai nicio scuza, chiar daca spui ca nu te face sa te simti folosita asta nu inseamna ca nu esti folosita. 
Analizeaza situatia, daca mai e ceva de analizat, accept-o si mergi mai departe. Tu probabil speri ca el sa o lase pe aia si sa fie cu tine. Atata timp cat tu o sa fii acolo, indiferent ce s-ar intampla cu siguranta nu o sa se desparta pentru ca e mai comod asa. Bine, si sa se desparta cui i-ar mai trebui un asemenea specimen ?!  roll

#17 2010-07-29 11:30:16

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

daca chiar vrei poti sa-l uiti, doar trebe sa iti gaseshti o motivatie. incerca sa intrerupi orice legatura cu el si cu timpul il vei uita. gandestete ca nu te merita

#18 2010-07-29 11:46:37

ella_20
New member

Nu este adevarat, nu-mi place sa sufar, si o fac inconstient. De asta am scris aici, pentru ca oarecum imi este greu. Aveti fiecare dreptate cate un pic, insa , intr-adevar, trebuie sa gasesc o motivatie. Fie sa vb deschis cu el si sa-i explic asa cum este, ca imi fac rau intilnirile cu el, (desi, cred ca acest lucru i-ar fi ca un balsam pentru orgoliul lui de barbat )fie il ignor si nu-i raspund la telefon, desi acest lucru nu l-ar face sa renunte prea usor.

papushik a scris:

daca chiar vrei poti sa-l uiti, doar trebe sa iti gaseshti o motivatie. incerca sa intrerupi orice legatura cu el si cu timpul il vei uita. gandestete ca nu te merita

#19 2010-07-29 12:08:29

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

ella, citeste cu mare atentie ceea ce iti scriu: el niciodata nu va vrea sa fie cu tine "altfel" atata timp cat tu accepti situatia actuala....tu esti plasa lui de siguranta intre...partenere de sex. E baiat destept de altfel pentru ca ii iese pasenta, eu sa fiu in locul lui lafel ti-as face daca mi-ai permite. Pune punct si scoate-l din viata ta, intrerupe orice legatura cu el pentru ca nu reprezinti decat o "pasarica" pentru el. El o sa zica ca tine si o sa faca ca el...cu asta se ocupa toti barbatii wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.