homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare pentru doctoressa IMPORTANT!

#1 2010-07-29 10:34:08

lucretia123
New member
Inregistrat: 2010-07-28

Intrebare pentru doctoressa IMPORTANT!

Buna ziua doctoressa!Am o nelamurire!Sunt 21 de ani si iau anticonceptional jasmin din luna aprilie .Pana in luna iunie nu am avut probleme,dar la sfarsitul iunie cand a venit menstruatia am vazut ca sangerarea e in mai mica cantitate si dureaza mai putin si sa schimbat culoarea.Oare de ce? jasmin se poate reduce sangerarea? nu am omis nici o pilula! se poate ca am ramas insarcinata si de aceea?ieri (28.07.2010) a venit menstruatia deci peste o luna ,deci astazi e prima zi de menstruatie si am observat acelasi lucru(culoarea) dar ma doare burta mea ca deobicei in prima zi! Va rog raspundeti cat mai repede!Multumesc anticipat

#2 2010-07-29 10:35:58

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Intrebare pentru doctoressa IMPORTANT!

lucretia pana o sa iti poata raspunde doctoressa iti spun parerea mea...asa se intampla de la AC.uri...si eu tot la fel am...nu e motiv de ingrijorare si nici nu e cazul sa te gandesti la sarcina...mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2010-07-29 10:57:30

lucretia123
New member

Mersi frumos x_ynna!puss

#4 2010-07-29 12:07:15

mio25
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

salut .vreau sa va adresez o intrebare care suna cam asa:se poate sa fii insarcinata daca in urma cu o luna ai facut sex si imediat dupa ti-a venit menstra normal si acum luna iulie sa nu iti vina deloc?eu zic ca nu este posibil..voi ce ziceti? tin sa precizez k ne-am protejat si nici un accident de gen ruptura.deci???

Ultima oara a fost editat de mio25 (2010-07-29 12:11:52)

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

#5 2010-07-29 12:10:23

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

mio25 a scris:

salut .vreau sa va adresez o intrebare care suna cam asa:se poate sa fii insarcinata daca in urma cu o luna ai facut sex si imediat dupa ti-a venit menstra normal si acum luna iulie sa nu iti vina deloc?eu zic ca nu este posibil..voi ce ziceti?

intr-adevar nu e posibil

lucretia123, modificarile despre care vorbesti se datoreaza faptului ca iei contraceptive. Nu e deci nici o problema
sfatul meu este sa mergi periodic la medicul de planning si sa faci analize, sa discuti temerile si intrebarile pe care le ai si sa nu te framinti inutil

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2010-07-29 12:20:23

x_ynna
Addicted member

doctoressa sa te intreb si eu ceva daca ai vrea sa imi raspunzi...intr-adevar dupa ce am trecut de pe karissa pe yaz menstruatia mea e mult diminuata...ma simt bine, nu am probleme, dar ma intreb...nu dauneaza organismului daca acesta e obisnuit sa piarda o anumita cantitate de sange zilnic? cum ar fi la transfuzii...daca mergi si donezi de cateva ori apoi trebuie sa mergi periodic...

#7 2010-07-29 12:56:51

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

trebuie sa mergi periodic sa donezi sange? cunosc si eu pe cineva care mergea periodic, dar acum a renuntat.
imi poti spune si mie x_ynna unde ai citit asta ca sa ii pot trimite persoanei respective?
mersi frumos.

#8 2010-07-29 13:33:09

x_ynna
Addicted member

Ce sa citesc Lavinia? unde poti dona sau ca trebuie sa mergi sa donezi periodic?

#9 2010-07-29 13:34:18

lucretia123
New member

Multumesc mult doctoressa!

#10 2010-07-29 16:32:39

julia dragomir
New member

hello:D am o intrebare pt doctoressa, mie imi vine ciclul la 2 saptamani si trebuia sa`mi vina si nu imi vine , in schimb am simptomele pe care le am in fiecare luna cand trebuie sa`mi vina si tot nu vine ,mentionez ca am facut sex protejat(prezervativ) cu prietenul meu si ca 1 singura data (aproximativ 1 minut max 2 ) pt ca mi`a  fost frica am facut fara , dar pe la inceputul actului si dupaia nu am mai vrut ca mi`a  fost frica, iar acum mi`e si mai frica pt ca vad ca nu`mi vine...eu ma gandesc ca poate mi se regleaza la 1 luna... ca  de cand mi`a  venit prima oara acum 6 ani numai asa imi facea adik o jumatate de an imi venea normal (la 1 luna) cealalta jumatate la 2 sapt, inainte nu aveam motiv de stres ,dar acum am... mentsionez ca prietenul meu este primul... si mi`a venit menstruatsia la cateva zile dupa ce m`a dezvirginat... pe 4 iulie mai exact si acum tot astept si nu vine ....dvs ce spunetsi?

#11 2010-07-29 21:43:19

renel
New member
Inregistrat: 2010-07-06

am fost la un consult zilele trecute pentru ca aveam o mancarime la san, si cand am intrat in cabinet i-am expus doctorei ce ma durea pe mine. inainte vbisem si cu asistenta, si i-am spus ca vr sa fac si papanicolau. dupa cum am zis, am intrat in cabinet si i-am zis de mancarime. parca nici nu m-a auzit, si m-a intrebat daca vr sa fac si testul. i-am rasp. ca da si m-a urcat pe masa.
dupa ce am coborat, i-am amintit de ce am venit la dr, si mi-a zis ca nu e nimik, k este din cauza unei secretii vaginale, si ca d-aia am facut si iritatia la san. FARA SA SE UITE! oare e normal asa ceva? mi-a mai dat si un tratament cu omicral, izoconazol, lomexin si gyniel. pe urma am iesit din cabinet, m-am dus sa ma imbrac si nu stiu ce i-a spus asistenta, ca a venit in anticamera aia si s-a facut ca e preocupata de problema mea, dorind sa vada unde am mancarimea. bineinteles, ca a sustinut aceeasi chestie ca mai dvreme, ca doar nu era sa se contrazica singura. ce ma sfatuiti, nu stiu pt ce mi-a dat tratamentul asta, mi-a zis ca este pentru secretia aia naspa.dar nu mi-a spus din ce cauza exista. sa-l iau sau nu(tratamentul)?

Ultima oara a fost editat de renel (2010-07-29 21:46:11)

#12 2010-07-29 21:51:21

x_ynna
Addicted member

Eu te sfatuiesc sa mai mergi la un medic...a fost f indiferenta si e posibil sa nu fi pus diagnosticul bun wink ...mult succes!

#13 2010-07-29 22:53:46

renel
New member
Inregistrat: 2010-07-06

ms de sfat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.