homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie Intarziata

#1 2010-07-29 21:57:41

crisuka
Membru
Inregistrat: 2010-07-29

Menstruatie Intarziata

Buna!  Am si eu o problema. Sunt o adolescenta cu varsta de 14 ani. Mi-a  venit menstruatia la varsta de 12 ani si de atunci mi-a vnt regulat pana akm 5 luni...
De atunci nu mi-a mai venit deloc...  Care credeti ca ar fi cauza??... Multumesc:x

#2 2010-07-29 23:15:08

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

Re: Menstruatie Intarziata

crisuka cel mai bine ar fi sa mergi la doctor....5 luni mie mi se par cam mult

#3 2010-08-11 10:04:34

elenatudor
Membru
Inregistrat: 2010-08-11

Re: Menstruatie Intarziata

Buna.
Sunt noua pe forum.
Problema mea este urmatoarea: din luna noiembrie 2009 am renuntat la anticonceptionale ( nu mai ma simteam bine de la ele, eram din ce in ce mai obosita si am luat si 10 kg intr-un an in greutate). Dupa intreruperea acestora menstruatia mi-a venit la 26 si respectiv 30 de zile, dar on luna iulie mia venit la 34 de zile adica in 07 iulie, luna aceasta nu mi-a venit nici astazi. Insarcinata nu cred sa fiu deoarece am facut un test in aceasta dimineata si a iesit negativ. Luna trecuta la contactul sexual am simtit durere in zona ovarului stang + scurgere branzoasa pe care o am din momentul in care am renuntat la antibb.. Sa fie acesta cauza intarzierii menstruatiei? Va rog sa ma ajutati. sper ca in aceasta sapt sa ajung la gine.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.