|
Nu esti logat.
:((:(((#1 2010-07-30 15:22:08
:((:(((Buna ma numesc mihaela si am 16 ani de cateva zile mia aparut o bubita in zona vaginului pe labile mici dak nu ma insel si nu stiu ce e,nu am avut pana akum niciun contact sexual,puteti sa imi spuneti ce am? Offline #2 2010-07-30 15:57:18
Re: :((:(((
doamne fereste de atata drama, m-am si speriat cand am vazut titlul topicului cel nou. chiar tu ai zis ca e o bubita, prin urmare care e motivul de tristete maxima? Offline #3 2010-07-30 16:51:43
Re: :((:(((Mihaela, poti fi mai explicita? Cum arata bubita? Cam cat de mare e? Te doare? Ai observat si o secretie ciudata? "Everybody does stupid things, it shouldn't cost them everything they want in life." Offline #4 2010-07-31 07:30:21
Re: :((:(((va rog sa ma ajutati si pe mine ....Am inceput prima lunade anticonceptionale iar dupa pauza d 6 luni Offline #5 2010-08-02 12:16:48
Re: :((:(((ceau!cine poate sa ma lamureasca si pe mine va rog.am luat o folie yasmine inca din prima zi a ciclului totul ok,pana sa fac pauza de 7zile,atunci mi-a venit ciclu dupa 3 zile,dar 2zile mia curv mult f mult mergeam din 2 in 2ore la toaleta sa schimb tamponu ca daca nu ma patam.acum am terminat a 2a folie si mi-a venit ciclu astept sa vad cum este,deci ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este ca daca si de data asta curge atat de mult trebuie sa ma ingrijorez?si cand nu le luam imi curge mult dar nu asa de des mergeam,acum le iau ptr niste chisturi.multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-02 15:48:51
Re: :((:(((iulianaandreea, menstra poate sa nici nu apara in prima luna, dar la tine mai are timp, eu zic sa nu te ingrijorezi. Fa un test in a 8-a zi de pauza si daca e negativ incepe o noua folie. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|