homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?

#1 2010-07-30 20:56:47

filomena
Membru
Inregistrat: 2010-07-30

Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?

Buna...aseara am intretinut relatii sexuale fiind in ultima zi de ciclu ...iar el s`a terminat in mine...si eu odata cu el m`am terminat....sunt sanse sa fi ramas gravida?am aflat de la cineva ca daca te termini odata cu baiatul este mai mult ca sigur ca ramai....

#2 2010-07-30 21:01:45

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?

Ai aflat prost... ce legatura are orgasmul cu conceptia unui bebe?
Teoretic nu sunt sanse sa fi ramas gravida.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2010-07-30 21:07:19

gyn
Full member
Inregistrat: 2009-07-31

filomena a scris:

Buna...aseara am intretinut relatii sexuale fiind in ultima zi de ciclu ...iar el s`a terminat in mine...si eu odata cu el m`am terminat....sunt sanse sa fi ramas gravida?am aflat de la cineva ca daca te termini odata cu baiatul este mai mult ca sigur ca ramai....

nu are nici cea mai mik legatura atingerea orgasmului concomitent cu iubitul tau cu conceptia unui copil. fiind l menstra nu ar treb s ramai insarcinata dar au existat si ?abateri d l regula.?

#4 2010-07-30 21:11:01

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hai sa zicem ca suntem sanse mici. dar nu putem sti sigur ca nu sunt
daca menstra ta dureaza mai mult si ai ovulatia devreme, sansele cresc mult.

se spune ca orgasmul femeii in acelasi timp cu ejacularea barbatului favorizeaza aparitia sarcinii datorita contractiilor care ajuta la ascensionarea spermei. dar asta nu inseamna ca "este mai mult ca sigur ca ramai". am mai dat exemplul asta, nici daca faci fertilizare in vitro nu esti sigura ca obtii o sarcina, dar altfel... depinde de foarte multe lucruri. a nu se intelege ca daca femeia n-are orgasm nu poate ramane insarcinata, ca am mai auzit si varianta asta...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.