|
Nu esti logat.
Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?#1 2010-07-30 20:56:47
Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?Buna...aseara am intretinut relatii sexuale fiind in ultima zi de ciclu ...iar el s`a terminat in mine...si eu odata cu el m`am terminat....sunt sanse sa fi ramas gravida?am aflat de la cineva ca daca te termini odata cu baiatul este mai mult ca sigur ca ramai.... Offline #2 2010-07-30 21:01:45
Re: Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?Ai aflat prost... ce legatura are orgasmul cu conceptia unui bebe? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2010-07-30 21:07:19
Re: Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
nu are nici cea mai mik legatura atingerea orgasmului concomitent cu iubitul tau cu conceptia unui copil. fiind l menstra nu ar treb s ramai insarcinata dar au existat si ?abateri d l regula.? Offline #4 2010-07-30 21:11:01
Re: Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?hai sa zicem ca suntem sanse mici. dar nu putem sti sigur ca nu sunt Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|