|
Nu esti logat.
Cazare mare - costinesti-2#20 2010-08-12 17:25:54
Re: cazare mare - costinestigasesti oameni destui in gara sub 140 lei clar... daca nu sub 100 lei... si I guess ca acum la conditii mult mai bune gen vila nu casa ca la tzara, like in the 90s ) I love you. Remember. They cannot take it Offline #21 2010-08-12 23:38:35
Re: cazare mare - costinestiam fost in costinesti saptamana trecuta cu 1 mil pe noapte pe camera... va spun sincer ca mi-a placut la vila unde am fost , camere mari cu baie in camera, paturi mari, cel putin in al nostru incapeam vreo 4, bar de unde iti luai ce vroiai si te treceai pe o lista cu preturi destul de ok, piscina unde puteai sa stai pana dimineata, mese afara. aproape de plaja, pe langa parcul de distractii. Offline #22 2011-06-30 13:24:21
Re: cazare mare - costinestipt mamaia, apartamente cu 2 camere, are cineva informatii sau numere de telefon, m-ar interesa pe la inceputul lui august. Offline #23 2011-06-30 14:23:24
Re: cazare mare - costinestiin costinesti stiu eu 2 vile, unde am stat in fiecare an si sunt foarte de treaba oamenii de acolo. Momentan nu stiu care sunt preturile, insa daca vrei mai multe detalii, iti dau. Se cheama Vila Mandru si Vila Ana (Tifrea). Sunt prieteni vechi de ai lui tata, insa sunt foarte de treaba cu toata lumea si conditiile sunt super si la bani putini. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #24 2011-06-30 14:28:27
Re: cazare mare - costinestieu as vrea in mamaia sunte cu niste prieteni care vor neaparat acolo, daca stii ceva si pe acolo. Offline Publicitateloading...
#25 2011-06-30 14:41:41
Re: cazare mare - costinestiSi eu vreau in mamaia daca stiti vreo vila/vreun hotel ok. Eu in costinesti ma duceam la Meridian parca ii zicea, are 2 stele si e foarte aproape de gara. Are preturi ok, 130 am dat parca, pe camera, in plin sezon. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #26 2011-06-30 20:08:45
Re: cazare mare - costinestipentru costinesti recomand cu caldura vila razvan, are absolut toate dotarile, frigider, aer conditionat, totul arata impecabil si in sezon este in jur de 100 lei camera dubla. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #27 2011-07-01 12:04:44
Re: cazare mare - costinestiasta inseamna 100 de lei camera ..cu totul, sau 100 de persoana? If you take it personal, that's ok! Offline #28 2011-07-06 09:32:48
Re: cazare mare - costinestistie cineva sa imi spuna ceva cazari la Hanul Piratilor? (sa fie ceva preturi acceptabile ) Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #29 2011-07-06 11:01:00
Re: cazare mare - costinestivani, 100 camera Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #31 2011-07-07 16:16:11
Re: cazare mare - costinestiEmi, in costinesti nu stiu, dar noi inchiriem mereu apartamnet de 2 camere in mangalia. Si doebicei mergem doua familii. Anul trecut am 350 de lei de familie, pe 7 nopti. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #32 2011-07-07 16:22:16Re: cazare mare - costinestiwow super putin. Si noi mergem 2 familii dar nu vrem sa stam decat 3 nopti, de luni pana miercuri inclusiv. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #33 2011-07-07 16:26:07
Re: cazare mare - costinestida stiu anul asta probabil tot acolo mergem, ca e chiar in centru, la 5 minute de plaja. Problema era ca era la parter, si auzeai toti copiii sub geam. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #34 2011-07-12 15:33:14
Re: cazare mare - costinestifetelor, ceva vila,casa in Costinesti ce stiti, ceva acceptabil si ca pret si conditii... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #35 2011-07-12 15:34:35
Re: cazare mare - costinestialyush uite-te pe pagina 1 ca erau recomandari facute Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #36 2011-07-12 15:38:19
Re: cazare mare - costinestimultumesc, cora, m-am mai uitat odata pe prima pagina... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #37 2011-07-17 01:41:01
Re: cazare mare - costinestiPentru Costinesti recomand Casa Waldy, e aproape de mare si de centru!!!Super conditii! Offline #38 2011-07-17 02:20:16
Re: cazare mare - costinestialyush iti recomand casa elena . Noi am fost anul trecut si ne-am simtit foarte bine.Ai tot ce-ti trebuie si e foarte ieftin. uite aici http://www.turistinfo.ro/costinesti/caz … 42205.html Unde e el, am paradisul meu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|