homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa fac?

#1 2010-08-02 10:56:59

Paula293
New member
Inregistrat: 2010-08-02

Ce sa fac?

Buna`..Sunt noua aici..si foarte recent am descoperit acest site si as vrea sa va cer parerea..Cred ca unele persoane care acceseaza acest site sunt cat de cat mai pricepute decat mine si m-ar putea ajuta..
De 2 luni am inceput sa iau anticonceptionale..Totul a decurs normal..Menstruatia mi-a venit..normal trebuia sa incep fix in a 8a zi cu a 2a folie .dar pt ca m`am racit am inceput sa iau doar dupa 5 zile de la menstruatie..(stiam ca trebuie sa ma protejez timp de 7 zile) dar in a 14a zi adica (joia) am varsat dupa vreo 4 ore de la administrarea comprimatului..am mers la farmacie sa intreb si mi-a spus ca deja s-a absorbit in corp..am luat normal celelalte comprimate pana cand am terminat.folia.Acum astept sa imi vina menstruatia ..dar au trecut deja 3 zile..S-ar putea intampla ceva? (mentionez ca luna aceasta nu am intretinut nici un contact sexual) .Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi acest mesaj ..V-as fi foarte recunoscatoare daca v-ati spune pararea.

#2 2010-08-02 11:23:42

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Ce sa fac?

cu atat mai mult cu cat nu au avut loc contacte sexuale nu ai de ce sa-ti faci probleme.
menstruatia poate sa apara in oricare din cele 7 zile de pauza, asa ca mai este timp smile

#3 2010-08-02 13:40:09

Paula293
New member

Deci pot sa nu`mi fac probeleme? Va veni mentra? Pentru ca luna aceasta nu am avut contacte sexuale..doar luna trecuta cand totul a decurs normal..Va multumesc..

#4 2010-08-02 19:02:25

Paula293
New member

Veste` buna`hjarta mi-a venit`smile multumesc camysh pt raspuns`>big_smile<

#5 2010-08-03 16:05:14

alexyalexandra
New member
Inregistrat: 2010-07-19

Buna ziua!cine poate sa ma lamureasca si pe mine va rog.am luat o folie yasmine inca din prima zi a ciclului totul ok,pana sa fac pauza de 7zile,atunci mi-a venit ciclu dupa 3 zile,dar 2zile mia curs mult f mult mergeam din 2 in 2ore la toaleta sa schimb tamponu ca daca nu ma patam.acum am terminat a 2a folie si mi-a venit ciclu astept sa vad cum este,deci ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este ca daca si de data asta curge atat de mult trebuie sa ma ingrijorez?si cand nu le luam imi curge mult dar nu asa de des mergeam,acum le iau ptr niste chisturi.multumesc

Publicitate

loading...

#6 2010-08-03 16:20:57

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

eu zic ca daca curge la fel de mult ca data trecuta trebuie sa mergi la medic. poate nu ti se potrivesc pastilele acestea si ti le schimba. poate iti da al tratament. oricum trebuie sa mergi si sa ii explici ce ti se intampla.

#7 2010-08-03 16:46:36

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

alexyalexandra a scris:

Buna ziua!cine poate sa ma lamureasca si pe mine va rog.am luat o folie yasmine inca din prima zi a ciclului totul ok,pana sa fac pauza de 7zile,atunci mi-a venit ciclu dupa 3 zile,dar 2zile mia curs mult f mult mergeam din 2 in 2ore la toaleta sa schimb tamponu ca daca nu ma patam.acum am terminat a 2a folie si mi-a venit ciclu astept sa vad cum este,deci ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este ca daca si de data asta curge atat de mult trebuie sa ma ingrijorez?si cand nu le luam imi curge mult dar nu asa de des mergeam,acum le iau ptr niste chisturi.multumesc

nu ai de ce sa-ti faci griji. primele 3 luni sunt de acomodare. daca si dupa 3 luni iti vine asa de mult, poti merge la medic sa-ti prescrie altele.

Iubesc si sunt iubita

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.