|
Nu esti logat.
Ce sa fac?#1 2010-08-02 10:56:59
Ce sa fac?Buna`..Sunt noua aici..si foarte recent am descoperit acest site si as vrea sa va cer parerea..Cred ca unele persoane care acceseaza acest site sunt cat de cat mai pricepute decat mine si m-ar putea ajuta.. Offline #2 2010-08-02 11:23:42
Re: Ce sa fac?cu atat mai mult cu cat nu au avut loc contacte sexuale nu ai de ce sa-ti faci probleme. Offline #3 2010-08-02 13:40:09
Re: Ce sa fac?Deci pot sa nu`mi fac probeleme? Va veni mentra? Pentru ca luna aceasta nu am avut contacte sexuale..doar luna trecuta cand totul a decurs normal..Va multumesc.. Offline #4 2010-08-02 19:02:25
Re: Ce sa fac?Veste` buna` mi-a venit` multumesc camysh pt raspuns`>< Offline #5 2010-08-03 16:05:14
Re: Ce sa fac?Buna ziua!cine poate sa ma lamureasca si pe mine va rog.am luat o folie yasmine inca din prima zi a ciclului totul ok,pana sa fac pauza de 7zile,atunci mi-a venit ciclu dupa 3 zile,dar 2zile mia curs mult f mult mergeam din 2 in 2ore la toaleta sa schimb tamponu ca daca nu ma patam.acum am terminat a 2a folie si mi-a venit ciclu astept sa vad cum este,deci ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este ca daca si de data asta curge atat de mult trebuie sa ma ingrijorez?si cand nu le luam imi curge mult dar nu asa de des mergeam,acum le iau ptr niste chisturi.multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-03 16:20:57
Re: Ce sa fac?eu zic ca daca curge la fel de mult ca data trecuta trebuie sa mergi la medic. poate nu ti se potrivesc pastilele acestea si ti le schimba. poate iti da al tratament. oricum trebuie sa mergi si sa ii explici ce ti se intampla. Offline #7 2010-08-03 16:46:36
Re: Ce sa fac?
nu ai de ce sa-ti faci griji. primele 3 luni sunt de acomodare. daca si dupa 3 luni iti vine asa de mult, poti merge la medic sa-ti prescrie altele. Iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|