homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Voi ce credeti???

#1 2010-08-02 14:45:34

deeea1989
Full member
Inregistrat: 2010-08-02

voi ce credeti???

Buna fetelor am ceva timp de cand citesc pe acest site,mi-am facut si eu cont azi ptr k am o problema...de cateva luni am contact neprotejat...acum o sapt am fost si mi-am facut o analiza la urina ptr ca aveam usturimi cand urinam,mi-a iesit o infectie am fost la doctorul meu ginecolog care nu mi-a facut control mi-a dat direct tratament dupa acea analiza si mi-a zis dupa tratament sa repet analiza si sa merg la ea...luna trecuta menstruatia mi-a venit pe 29 si mie tot timpu imi vine cu 2-3 zile mai devreme deci luna asta trebuia sa vina pe 26-27 ...pe data de 26 mi-a curs o pata fara sa-mi fie rau nici macar n-am simit si mie tot timpu inainte de menstruatie imi este ff rau ...am crezut ca a venit menstratia dar nu, a curs pata aceea noaptea nu mi-a curs nimic si a doua zi iar o pata si atat,cand mi-a curs prima pata aveam 2 zile de cand faceam gentamicina injectabil si luam si ciprofloxacina pastile...o fi de la antibiotice?? am facut 7 zile de gentamicina trebuia sa fac 10 zile dar am oprit ptr ca m-am gandit ca poate sunt gravida si stiu ca nu e bine...am vreo 5 zile de cand simt ca-mi vine menstruatia...ma mai doare burta din cand in cand ca de menstruatie dar nu vine...sanii ma dor ca inainte de ciclu...repet niciodata nu mi-a intarziat menstra tot timpu venea mai devreme...voi ce credeti o fi de la acea infectie acele pete si intarzierea asta? Astept sa treaca 7 zile de la intarziere si o sa fac un test....astept pareri...multumesc

Am o minune de fetitza hjarta

#2 2010-08-02 14:46:52

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Re: voi ce credeti???

poti sa faci si acum un test ...

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#3 2010-08-02 15:57:57

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

deeea, protejeaza-te eficient, nu mai risca!
poate fi numai o dereglare, insa nu te mai juca asa!

#4 2010-08-02 19:28:02

deeea1989
Full member

Fetele am facut un test si sunt gravida tongue credeti k are ceva ca am facut gentmicina ???

#5 2010-08-02 19:32:17

gyn
Full member
Inregistrat: 2009-07-31

felicitari pusspusspuss

multa sanatate si un bebe frumos si sanatos

pusspusspuss

Publicitate

loading...

#6 2010-08-02 19:35:04

deeea1989
Full member

Multumesc frumos par

#7 2010-08-03 00:40:06

deeea1989
Full member

Fetele va rog sa ma ajutati cu un sfat,dupa cum am scris si mai sus azi am aflat ca sunt gravida:P problema este ca azi am avut scurgere maronie si dureri ca si cum mi-ar veni menstruatia...imi este fff frica sa nu se intample ceva rau sad a-ti mai avut asa ceva? maine nu pot merge la ginecolog dar poimaine cu siguranta o sa merg ...e ptr prima data cand sunt gravida si ma cam sperie aceste dureri ca de c.m si acea scurgere maronie ....va rog un sfat,o parere ca nu prea pot nici sa dorm....imi este frica...

Fetele va rog spune-ti-mi cat de grav e ca am facut 7 zile de gentamicina nestiind ca sunt insarcinata sad e grav fetelor??

Ultima oara a fost editat de deeea1989 (2010-08-03 01:35:08)

#8 2010-08-03 07:56:46

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

eu nu cred ca este grav, pt ca sarcina e abia incipienta si nu prea vad cu ar afecta-o.

Iubesc si sunt iubita

#9 2010-08-03 08:56:04

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

N-as stii sa-ti spun cat e de grav asta cu gentamicina, dar stiu sa-ti spun sa mergi azi la doc daca ai scurgeri. Se poate sa ai lipsa de progesteron si-ti trebuie urgent supliment. Asa ca fugi la doctor si nu maine, AZI .

Felicitari si un bebe sanatos si voinic majoreta

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#10 2010-08-03 11:34:24

deeea1989
Full member

Multumesc ptr raspunsuri fetelor puss ...la ora 14:00 am programare abia astept sa merg ...sper sa fie bine...imi e cam frica dar sunt sigura ca o sa fie bine tongue

#11 2010-08-03 12:31:11

georgy86
New member
De la: pitesti
Inregistrat: 2009-11-16

din mai de cand iau duphaston imi vine la 29 zile. luna trecuta am avut un ciclu maroniu si de foarta scurta durata. adica mi-a venit vinerea dupa masa. eu mi-am schimbat absorbantele mai des dar pt vineri si sambata era suficient unul(ma refer cantitativ),iar duminica si luni cateva picaturi,insa luna aceasta mia venit sambata acum. sambata a fost mai putin insa duminica a fost mai mult un pic (aproximativ 2 absorbante dar nu pline in totalitate),ieri putin( jumatate din absorbant) si astazi cateva picaturi,in mod normal ma tine 5 zile si in primele 4 am mai multicel si in ultima cateva picaturi. insa vreau sa spun ca m-a cam durut burta si am luat nospa,iar la culoare a fost rosu nu a mai fost maroniu ca data trecuta si cand ma stergeam pe hartie erau niste firisoare un fel de chegulete dar foare subtiri ca ata de cusut. cu o saptamana jumate inainte sa-mi vina vomitam tot ce mancam asta se intampla seara,chiar si dupa ce mi-a venit a continuat aceste stari, inca mai am usoare dureri de san ,aseara nu am vomitat deoarece am mancat mai slab( putina branzica pe paine cu 3 felii de sunca presata),am observat ca daca mananc mai gras sau prajit vomit.acum ma simt foarte rau imi vine sa vomit cu toate ca nu am mancat nimic. pana imi fac testul credeti ca poate fi o sarcina cu ciclu peste? noi ne dorim mult un bebe.va multumesc mult. intotdeauna sfaturile pe care mi le-ati dat au fost de folos.

Ultima oara a fost editat de georgy86 (2010-08-03 12:54:39)

listen to your heart

#12 2010-08-03 12:32:40

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

deeea1989 a scris:

Multumesc ptr raspunsuri fetelor puss ...la ora 14:00 am programare abia astept sa merg ...sper sa fie bine...imi e cam frica dar sunt sigura ca o sa fie bine tongue

bafta!! iti tinem pumnii.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#13 2010-08-05 11:49:30

mary19
Membru

buna..sunt noua pe acest site si am unele nelamuriri 
in luna iunie am avut menstruatie pe data de 26,iar in iulie am avut contact sexual neprotejat...adica pe data de 16 a "scapat putin" in mine...iar la 3 zile s-a terminat in mine     iar menstruatia nu mia venit deloc in luna iulie...iar astazi am observat ca imi curg pete de sange ...nici prea mari nici prea mici ...ci cumva potrivite                    nu mai inteleg nimic ce poate fi ..ma poate ajuta cineva?   imi doresc foarte mult un                        ...ma puteti ajuta ?
sincer nu am calculat perioada fertila...dar daca ultima menstra am avut-o pe 26 ....16 ar fi ultima zi fertila nu ?
...pana fac un test ( asta fiind peste cateva zile ) as vrea sa stiu daca este posibil ca menstra sa ma tina 2 zile cu scurgeri cand ambundente cand mai deloc....iar a 3 zi asa putin de tot si dupaia deloc ( nu mai am ) sau sa fie vorba de un bobo ?  ...as vrea mai multe raspunsuri plz pana fac testu...sa fie oare doar o menstra intarziata si dereglata? plz ast niste raspunsuri

#14 2010-08-05 11:57:43

Bianca1919
Membru
Inregistrat: 2010-08-05

Buna..Sunt noua pe acest forum si am o nelamurire si as aprecia daca m-ati putea ajuta cat de repede se poate....Am inceput sa iau luna trecuta anticonceptionale la recomandarea medicului Yasmin insa nu mi-au facut bine pt ca am avut cam toata luna sangerari si le-am schimbat cu triregol..am facut cele 7 zile de pauza..si am inceput sa iau triregol..de la care m-am simtit bine..la a 13 a pastiluta am avut contact sexual neprotejat ..iar intr-o alta seara am luat pastila mai tarziu cu 5 ore...mentionez ca in rest le-am luat la aceeasi ora si nu am uitat niciuna...acum sunt in a 4 a zi de pauza..si nu mi-a venit menstruatia..credeti ca pot fi insarcinata?sau e doar o intarziere ?va rog sa imi raspundeti cat de repede se poate..Multumesc Frumos

#15 2010-08-05 12:06:01

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

menstruatia poate sa vina in oricare din cele 7 zile de pauza asa ca stai linistita.
iar contactul acela nu a fost neprotejat, a fost protejat de anticonceptionale

#16 2010-08-05 12:08:17

Bianca1919
Membru
Inregistrat: 2010-08-05

Iti multumesc mult de tot camysh...data trecuta am terminat ac duminica si mi-a venit miercuri..si azi e deja joi si de asta eram asa nelinistita...o sa astept..Iti multumesc frumos inca odata

#17 2010-08-05 12:14:25

geamana
New member
Inregistrat: 2010-07-04

BUna tuturor.....urmez un tratament pentru cervicita si in urma cu 2 zile am fost la strand ....am facut putina baie (apa nu era rece)....si am stat la plaja.si de ieri m-a cam luat niste dureri la ovare....oare nu aveam voie la apa???astept un raspuns...multumesc.

#18 2010-08-05 17:37:48

deeea1989
Full member

Fetele dupa cum am scris si mai sus,am mers la ginecologul care mi-a prescris tratamentul cu gentamicina fara sa-mi faca control si eram insarcinata sad am facut 7 zile d gentamicina...azi mi-a spus ca fac cum vreau dar ea nu e de acord sa tin sarcina ptr k am facut gentamicina peste sarcina si s-ar putea sa nu se dezvolte sarcina bine...nu stiu ce sa fac..nu vreau sa fac avort vreau sa pastrez sarcina sad va rog ajutati-ma ....va rog lasati-i link doctoressei sa-mi raspunda si mie ce e de facut?? va rog daca cunoasteti cate ceva despre acest lucru informati-ma si pe mine...am zis ca intai ma mai interesez nu ma mai iau dupa doctorita asta ...si dupa ce o sa mai aflu cate ceva o sa iau o decizie....prima zi a ultimei menstruatii a fost pe data de 29.06.2010 pe data de 24.07.2010 am inceput tratamentu cu gentamicina pana pe 30.07.2010...si mai am o problema am si scurgere maronie fff putina la control mi-a zis ca nu se vede ca a-si sangera si uneori mai am si dureri parca mi-ar veni menstruatia,va rog ajutati-ma cu un sfat ca nu stiu ce sa fac sad sad sad

#19 2010-08-05 17:39:55

geamana
New member
Inregistrat: 2010-07-04

RAspundeti-mi si mie va rog ca stau ca pe ace:-ss.....multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.