|
Nu esti logat.
Nu stiu ce sa ma fac cu prietena mea:(#1 2010-08-02 17:47:15
Nu stiu ce sa ma fac cu prietena mea:(Buna nu stiu daca am postat corect dar am o problema urgenta.. Sunt baiat si am 15 si sunt cu o fata de 13 ani dar ca minte corp etc ii dau 15-16..etc.. In fine sunt cu ea de 5 luni si neam despartit de neam impacat de mai multe ori .. iar motivele despartit noastre sunt ca cica vb cu ea la sictir adica daca ii ziceam bn sau ok in sms vb cu ea la sictir si daca ii suneam in sms bn iubire sau ok ingerash zice ca o iubeam prea mult .. acum de vreo 4 zile nu ma mai inteleg deloc cu ea se razteste la mine nu mai zambeste la mine nimica si am intrebato aseara ce are si mia zis ca ea nare nimica ca eu vb cu ea la sictir etc nu stiu ce sa ma fac cu ea pls ajutor sexy name sexy man Offline #2 2010-08-02 17:49:58
Re: Nu stiu ce sa ma fac cu prietena mea:(Pai cel mai corect cred k ar fii sa aveti o discutie foarte serioasa si sa va spuneti amandoi ce va deranjeaza si ce vreti cu adevarat ... Si dak nici asa nu merge ... Oricum sunteti inca micuti amandoi , iar o fata la 13 ani nu e destul de matura incat sa realizeze cum trebuie toate lucrurile ... Written in the stars ... Offline #3 2010-08-02 17:52:23
Re: Nu stiu ce sa ma fac cu prietena mea:(ca sa fiu sincer eu sunt trecut prin relati de mic copil:d... si am vb cu ea si este foarte matura mai ales pt vaesta ei.. uneori ma uimeste.... sexy name sexy man Offline #4 2010-08-02 18:06:19
Re: Nu stiu ce sa ma fac cu prietena mea:(cu un buchet de flori se rezolva, crede-ma!! mariah carey - bye bye Offline #5 2010-08-02 18:07:40
Re: Nu stiu ce sa ma fac cu prietena mea:(Nu ma refeream la conversatiile de zi cu zi ... ci la subiectul relatie . O fata la 13 ani nu prea stie ce`si doreste cu adevarat ... Astazi vrea un lucru , maine altul . Cum ai spus si tu ... dak ii spui doar ok crede k ii vb in sictir , dak ii spui ok ingeras zice k o sufoci ... Tot ce trebuie sa faceti e sa stati de vorba . Written in the stars ... Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-02 18:10:30
Re: Nu stiu ce sa ma fac cu prietena mea:(iam tot da flori si cadouri scumpe etc .... si am stat cu ea de vb la modul cel mai serios si asta a adus mereu la o despartire.. akum nush ce sa fac sa o las sa raman cu ea ... sexy name sexy man Offline #7 2010-08-02 18:34:52
Re: Nu stiu ce sa ma fac cu prietena mea:(Florile si cadourile scumpe nu sunt intotdeauna in egala masura cu vorbele frumoase si cu adevarata dragoste ... Dak ea de fiecare data cand ai incercat sa stai de vb cu ea si sa ii explici ceea ce te deranjeaza si ceea ce vrei de la ea , s`a despartit de tine inseamna k nu e tocmai ce cauti tu ... si nu are vre`un sens sa stai sa iti "pierzi" timpul aiurea doar pentru mofturile ei . Sunt convinsa k sunt destule fete care abia asteapta sa iti impartasesti dragostea cu ele . Written in the stars ... Offline #8 2010-08-02 18:36:48
Re: Nu stiu ce sa ma fac cu prietena mea:(sunt normal.. eu stau la vreo 20 de km de brasov intrun oras numit codlea.. si nu sunt modest deloc .. o gramada de fete asteapta sa fiu singur sa se bage pe mine .. dar nush ce sa fac ... sexy name sexy man Offline #9 2010-08-02 18:39:10
Re: Nu stiu ce sa ma fac cu prietena mea:(Totusi e o varsta la care trebuie sa experimentezi . De relatii serioase o sa ai timp toata viata . Parerea mea e sa nu stai sa iti pierzi timpul doar pentru 1 fata care nu stie ce vrea cu adevarat ... Distreaza`te cat mai mult . Written in the stars ... Offline #10 2010-08-02 18:41:40
Re: Nu stiu ce sa ma fac cu prietena mea:(ok merci mult de sfaturi... sexy name sexy man Offline #11 2010-08-02 18:48:20
Re: Nu stiu ce sa ma fac cu prietena mea:(Nu ai pentru ce . Sper k ti`au fost de folos . Si am reusit sa te ajut intr`un fel sau altul Written in the stars ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|