homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum l-as putea satisface pe prietenul meu cand facem dragoste?-2

#20 2010-08-03 14:14:49

spiridon ana maria
New member
Inregistrat: 2010-08-02

Re: cum l-as putea satisface pe prietenul meu cand facem dragoste?

el are 20..o sa incerc..mi-am inceput viata sexuala la 18 ani..adica acum 10 luni..

Ultima oara a fost editat de spiridon ana maria (2010-08-03 14:16:59)

#21 2010-08-03 14:26:28

Deutzika
Full member
Inregistrat: 2010-01-08

Pai si o tineti asa de 10 luni?Sau inainte a fost bine?

#22 2010-08-03 14:30:41

spiridon ana maria
New member

inainte a fst mai bn..dar acum nu stiu ce s-a intamplat..ma iubeste mai mult ca oricand simt asta j mi-o demonstreaza in fiecare zi dar nu stiu ce se intampla cu el

#23 2010-08-03 14:33:48

Deutzika
Full member
Inregistrat: 2010-01-08

Incearca sa il prinzi  bine dispus si sa-l rogi sa iti spuna ce are pe suflet,cel deranjeaza,cei place,ce nu...si nu uita ca si tu sa faci la fel..

#24 2010-08-03 14:36:16

spiridon ana maria
New member

am vb despre asta si spune ca nu are nimic..ca ma iubeste si ca nu m-ar inlocui cu alta fata

Publicitate

loading...

#25 2010-08-03 14:36:28

alexxxxaaaa
New member
Inregistrat: 2010-01-03

ma poate esti si tu de vina ca te-ai autosugestionat ca nu se simte el bine.... eu cred k daca tu te simti bine, esti dezinhibata  si el vede asta, daca e barbat adevarat nu are cum sa nu se simta bine si satisfacut ... ca pana la urma tine in primul rand de atitudine, zic eu

si la faza cu varsta, nu inteleg care e problema daca are 14, 18 sau 30 de ani.... a cerut un sfat, nu sa-i ghiciti varsta... e cam greu sa citesti in felul in care a scris, dar de la asta si pana la ce discutie ati "incins" e cale lunga...totusi

Nu suntem nimic decat polenul risipit al propriei iubiri!

#26 2010-08-03 14:40:24

green.fever
Membru
Inregistrat: 2010-08-03

he can't get it up around her , i guess rotfl2))

#27 2010-08-03 14:44:07

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

spiridon ana maria a scris:

buna..sunt cu prietenul meu de 2 ani..este primul baiat din viata mea j as vrea si eu sa jtiu cum l-as putea satisface in pat..el nu imi spune ca nu se simte bn dar eu vad cu totul altcv..va rog..am nevoie de un sfat..multumesc

Pai nu iti spune ca sa nu te simti tu prost.. de fapt si eu cred ca nu il satisfaci (din ce ai scris aici). Pana probabil isi va gasi una mai buna care sa-l satisfaca big_smile

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#28 2010-08-03 15:20:43

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

Cred ca are ceva la tastatura, in loc sa scrie pe ''s'' scrie pe ''j''. Eu nu sunt in masura de dau sfaturi caci nu m-am confruntat niciodata cu aceasta problema si nici macar nu mi-a trecut prin cap ca nu se simte bine cu mine in pat. Oricum orice fel de problema eu o consider ca si rezolvata daca exista DISCUTIE.
Nu conteaza varsta, este viata ei, poate sa aibe si 12 ani, noua ne-a cerut un sfat, nu ne-a cerut sa o judecam.

Spui ca inainte a fost bine...in ce sens? Te simteai si tu bine sau doar pe el in vedeai ca se simte bine? Tu i-ai spus lui ca nu te simti bine?

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#29 2010-08-03 18:30:26

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

ana maria, nu-i baga in seama si scrie cum vrei tu, nu te lua dupa nimeni...smile
mi-ai raspuns la cateva din intrebarile mele...dar nu mi-ai spus daca tu ai avut vreodata orgasm...si daca el a terminat vreodata (ejaculare se numeste big_smile) de cand sunteti impreuna.
si inca ceva....ati inceput viata sexuala amandoi odata, erati virgini amandoi cand ati facut-o prima data?

pentru toti ceilalti forum-isti, in masura posibilitatilor ar trebui sa incercam sa nu-i luam tare pe cei noi aici...trebuie sa ne respectam intre noi ca sa ne intelegem bine, altfel e balamuc big_smile

multumesc pentru atentie puss
RESPECT

fucking perfect...

#30 2010-08-03 21:33:17

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Eu nu inteleg alta chestie...de unde au tras altii concluzia ca el nu are erectie & co.
In fine, cea mai buna solutie e sa aveti o discutie deschisa, fara perdea, ca doar aveti ceva vechime impreuna, ca sa puteti discuta despre chestii din astea fara jena.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#31 2010-08-03 22:30:11

spiridon ana maria
New member

da am avut orgasm si a ejaculat si el(asta in trecut..de 3 luni nu mai ma simt bine cand o facem)..doar eu am fst virgina..el nu..j imi dau seama pt ca il cunosc foarte bine..si expresia fetei..si il cunosc cand ma minte

Ultima oara a fost editat de spiridon ana maria (2010-08-03 22:31:29)

#32 2010-08-04 01:21:46

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

tot_el23 a scris:

lol)ma faci sa rad...am aproape 19 ani draga..și daca nu vrei sa ma ajuti asta e..dar nu vb daca nu ști

Nu era "daca nu jti"? Dragul tau nu cred ca sunt..
Eu nu te cred ca ai 19, deci nu te pot ajuta.

Cu asta am incheiat  offtopic

offtopic
dacă tot erai offtopic.. era "dacă nu ştii".  smile

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#33 2010-08-04 08:43:23

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

Scarlet_Autumn a scris:

tot_el23 a scris:

lol)ma faci sa rad...am aproape 19 ani draga..și daca nu vrei sa ma ajuti asta e..dar nu vb daca nu ști

Nu era "daca nu jti"? Dragul tau nu cred ca sunt..
Eu nu te cred ca ai 19, deci nu te pot ajuta.

Cu asta am incheiat  offtopic

offtopic
dacă tot erai offtopic.. era "dacă nu ştii".  smile

Stiam draga, faceam referire la "j"-urile pe care le punea ea..

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#34 2010-08-04 11:34:19

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

nici eu nu cred că sunt draga ta,.. dragule.  smile  Atunci de ce n-ai corectat-o ?n ?ntregime ? Sau inteligenţele voastre atotştiutoare au ochi doar pentru ironii acide?

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#35 2010-08-04 12:36:51

alex_andra20
New member
Inregistrat: 2010-08-03

e mai bine sa vorbesti cu el deschis sa ii spui ca nu te mai simti bine de ceva vreme si ca ai vrea sa faceti ceva sa rezolvati problema! Uite de exemplu invital la tine la o cafea si vorbesti deschis spunei ca ai vrea sa faci lucruri noi in pat ca ti-ai dori sa il satisfaci sa-l faci sa se simta bine pentru ca simti ca el nu este multumit de tine

te iubesc sufletel!

#36 2010-08-04 14:26:06

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

tot_el23 a scris:

buna..sunt cu prietenul meu de 2 ani..este primul baiat din viata mea j as vrea si eu sa jtiu cum l-as putea satisface in pat..el nu imi spune ca nu se simte bn dar eu vad cu totul altcv..va rog..am nevoie de un sfat..multumesc

Pai nu iti spune ca sa nu te simti tu prost.. de fapt si eu cred ca nu il satisfaci (din ce ai scris aici). Pana probabil isi va gasi una mai buna care sa-l satisfaca big_smile

Now that's mean
Oricum totul cu excitatia voastra e mai mult in cap.
Eu zic sa iti pui niste cizme si o fusta curvesc de scurta. Copii-pardon barbatii au o pasarica cu faza asta. Cred ca din cauza vehicularii stereotipului asta secsos in massmedia.

I love you. Remember. They cannot take it

#37 2010-08-05 00:13:38

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

ani88 a scris:

tot_el23 a scris:

Now that's mean
Oricum totul cu excitatia voastra e mai mult in cap.
Eu zic sa iti pui niste cizme si o fusta curvesc de scurta. Copii-pardon barbatii au o pasarica cu faza asta. Cred ca din cauza vehicularii stereotipului asta secsos in massmedia.

+1 cu fusta curvesc de scurta. daca se poate o batista...sau doar chiloteii...

really now....;\ ce'i prea prea strica.

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#38 2010-08-05 00:29:39

Stormy
New member
Inregistrat: 2010-06-21

O fusta sumara , stransa pe fun , sexy...
Bikini cat mai mici si sexy...

Incearca sa il "ademenesti" cu "comoara" ta numita FUND ... nu treceti din prima la treaba... misca-te pe langa el , danseaza-i pe o melodie romantica... "cearta-l" daca pune mana... Imaginatie sa fie wink

hopsieu

Ultima oara a fost editat de Stormy (2010-08-05 00:30:51)

Alors on Dance... dance
" Intodeauna este prea devreme sa renunti. "

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.