homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31-104

#1958 2010-08-12 19:38:57

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31

vrabiuta, ce descrii tu este endometru. poate aparea la sfarsitul menstrei sau cu o zi inainte de menstra.

#1959 2010-08-12 19:40:09

danutza2783
Full member
De la: Suceava
Inregistrat: 2010-04-19

modruxi a scris:

mikado a scris:

poate exista si ,,maciuci matusalemice" rotfl

va  vreau si eu daca sunt retas  rotfl2

rotfl2 Nu cred ca vrei acum.Cred ca vrei mai incolo, peste vre-o cativa ani, ca doar sotul nu e inca matusalem rotfl

Smart pe unde e? nustiu

Vrabiuta nu mai fi nervoasa kram Eu mi-am dat cu parerea la albusul tau acum asteptam alte pareri mai cunoscatoare:)

#1960 2010-08-12 19:42:08

modruxi
Full member
Inregistrat: 2010-06-29

vrabiutza a scris:

rotfl2  rotfl2  rotfl2 Fetelor, eu nu prea mai vad ce scriu si ce citesc!K am niste nervi de imi vine sa  ko pe cineva...
asa ma enerv baba asta k  box
K ma bate la cap de azi dimineata de cand a venit.vai ,si ce bine a fost 4 zile,am fost foarte fericita....
Mai ,dar de oul ala al meu,cu samanta ca de gaina?

cu oul nustiu  raspunsul ti-l va da garga daca esti unpic mai explicita ca eu sincer nu am prea inteles" matusa"=CM nu?? si oul??= secretie vaginala?? asteapta ca iti va raspunde cu siguranta puss cit am scris eu a raspuns garga
chicot  puss

Ultima oara a fost editat de modruxi (2010-08-12 19:45:32)

Speranta moare ultima smile                           http://www.fertilityfriend.com/home/2fe7bf

#1961 2010-08-12 19:53:22

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Buna,garga!sau ceau(k asa se sal la noi si m-am obisnuit si eu de 4 ani de cand st pe aici)te pup,garga! puss
Ruxi  puss
Pai matusa=CM,voi nu ziceti neamuri sau musafiri?
Noi i-am zis matusa,k sa nu bagam toate neamurile.Pai a pelcat mauta, deci e  cum a zis garga dupa CM,deci nu e nimic grav, nu?Dar albusul asa repede?Las k e bine,k luna trecuta nu a fost deloc,cred k de la stres.
Danutza, pai cum sa nu fiu stresata, k ma toaca la cap de am si depresii din cz ei! skitarg
k baba asta nu m-a suportat niciodata, mi-a zis olteanca spurcata.Si se da mare pocaita!Sa imi manance ceva de olteanca...scuze!
Si a dus-o al meu la ea acasa duminica si luni a sunat sa mergem dupa ea,iar eu i-am zis la al meu sa o mai lasa k st si eu linistita, k el nu sta deloc acasa ziua si imi toaca mie nervii.Toata vara m-am stresat, nu stiu de ce nu l-am lasat cu ea aici si sa fi plecat la ai mei la relaxare!
Iar baba asta nesimtita stie doar sa stea pe scaun si sa dea comenzi! box

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#1962 2010-08-12 19:57:40

gargarita
Moderator

vrabiutza, n-are  nici o semnificatie si nu are legatura cu albusul de la ovulatie. pupici si de la mine  puss

Publicitate

loading...

#1963 2010-08-12 20:03:25

modruxi
Full member
Inregistrat: 2010-06-29

danutza2783 a scris:

modruxi a scris:

mikado a scris:

poate exista si ,,maciuci matusalemice" rotfl

va  vreau si eu daca sunt retas  rotfl2

rotfl2 Nu cred ca vrei acum.Cred ca vrei mai incolo, peste vre-o cativa ani, ca doar sotul nu e inca matusalem rotfl

Smart pe unde e? nustiu

Vrabiuta nu mai fi nervoasa kram Eu mi-am dat cu parerea la albusul tau acum asteptam alte pareri mai cunoscatoare:)

nu draguta acum ca am slava domnului rotfl  vroiam sa am provizii rotfl2  puss vrabiuta asa ese mai spunem neamuri si musafiri dar nici eu nu ma pot exprima ff bine asa ca nici sa descifrez dumbom  dupa cum am spus garga ne intelege limbajul la toate chicot  puss  eu va las ca plec si eu acasa  wave  cit despre smart a cam tras chiulu azi nu a semnat condica si o penalizam chicot  puss  puss  wave  wave

Speranta moare ultima smile                           http://www.fertilityfriend.com/home/2fe7bf

#1964 2010-08-12 20:04:16

danutza2783
Full member

Endometrul poate sa iasa si altfel decat la menstra?' va Eu sunt pe langa rau.

Garga, in sfarsit am pus si eu fata la burtica.Pana acum am vazut doar pozele cu burtica hjarta Esti o frumoasa  puss
Semeni cumva cu avatarul tau. forgetit Asta era curiozitatea mea chicot

Toate fetele sunt frumoase

#1965 2010-08-12 20:06:05

vrabiutza
Sr. member

gargarita a scris:

vrabiutza, n-are  nici o semnificatie si nu are legatura cu albusul de la ovulatie. pupici si de la mine  puss

Las, k nu are nimic, k mai am ovule!
Garga, am citit pe net k st suficiente 7 ovule de klion.Tu ce parere ai?
Si cand ati zis k sa fiu atenta la albusul acela, mai tarziu Z12,13,14?
Nu in preajma lui e ovulatia?
Si cand treb  sexinpat ?inainte sau dupa egg?
In tineterile mele aveam multe zile albus din acela si eram mai nimfomana, apropo, danutza!
Dar acum nu stiu ce e cu noi, cred k de la atata munca!
Stiti k lumea zice k de la multi copii apare foametea si saracia,dar sociologii zic invers:de la saracie se nasc multi copii:ne e foame, ce mancam?....Ne ...si ne culcam!
Noi dc avem mult de lucru nu avem timp de  patfierbinte
I-am zis eu la al meu!De aia  a prins  spermatozoid in iarna ,k al meu nu lucra atat!

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#1966 2010-08-12 20:06:42

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

fetele ce tot vb de varsta ca eu m-am maritat copil la 20 de ani si la 21 am facut fetita si la 22 de ani de ziua mea am botezat-o .........acum am inpresia ca a trecut o viata deja si ma simt batrana cand vad ce copil mare am chicot

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#1967 2010-08-12 20:10:28

vrabiutza
Sr. member

danutza2783 a scris:

Endometrul poate sa iasa si altfel decat la menstra?' va Eu sunt pe langa rau.

Garga, in sfarsit am pus si eu fata la burtica.Pana acum am vazut doar pozele cu burtica hjarta Esti o frumoasa  puss
Semeni cumva cu avatarul tau. forgetit Asta era curiozitatea mea chicot

Toate fetele sunt frumoase

Unde, unde?si eu vreau sa vad pe garga, k eu mi te-am imaginat exact ca avatarul.Spar ca voi nu v-ati imaginat k st k avatarul meu? rotfl2
Ruxi  puss  drum bun acasa!

#1968 2010-08-12 20:12:08

gargarita
Moderator

multumesc danutza  puss  te-am vazut si eu, esti tare draguta smile
da, poate sa curga doar endometrul, fara sangerare, la inceput si la sfarsit de menstra.

vrabiutza:
-faci tratamentul cat ti-a zis medicul
-egg-ul apare in general inainte de ovulatie cu cateva zile dar nu e batut in cuie
-voi prestati mereu, nu asteptati egg-ul ca puteti pierde momentul

madutu, esti o mamica tanara  hjarta

am editat

#1969 2010-08-12 20:17:28

danutza2783
Full member

Madutu puss O sa fi bunica tanara chicot
Vezi ca eu te suspectez de neinvestigat trompe pana la urma chicot  goodluck Fain grafic majoreta

#1970 2010-08-12 20:18:07

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

aici sunt gagici happy

am fost nevoita azi sa trag chiulul, dar v-am citit pe toate. Ultimile zile la depozitul asta imi maninca toti nervii spranceana
Dupa ce am ajuns acasa am avut si noi ceva treaba ca unii mai lucreaza si noaptea chicot

Trag si eu o fuga sa ma benoclez la poze big_smile

Mika pare tare rau de urati sad

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1971 2010-08-12 20:18:55

vrabiutza
Sr. member

Pai prestam,k ne si pla patfierbinte ce!
Nu am avut sangerare, doar un fel de samanta cum e in oul de gaina, voi nu aveti oua de casa?k alea de la marcket nu au cocos!
Unde va pot vedea si eu pozele?
Maducumic,dar cati ani are fetita ta?(k sa fac socot cati ani ai tu! rodnar

#1972 2010-08-12 20:21:54

gargarita
Moderator

am corectat mai sus, scrisesem o traznaie.

vrabiutza, nu samanta de la ou ne intereseaza pe noi ci albusul  tongue

daca gasesc userul si parola ti le trimit eu, dar nu promit, ca nu stiu pe unde le am. eu nu am mai dat sign out, intru automat.

smart  puss

#1973 2010-08-12 20:25:18

danutza2783
Full member

Gata. Am trimis eu userul si parola Vrabiuta. Ca mailul primit de la Mika era proaspat chicot

Si al meu a venit acasa. chicot  drool

#1974 2010-08-12 20:27:01

gargarita
Moderator

tocmai gasisem si eu  tongue

danutza, ti-am facut albumul privat ca era public  wink

#1975 2010-08-12 20:29:04

danutza2783
Full member

gargarita a scris:

tocmai gasisem si eu  tongue

danutza, ti-am facut albumul privat ca era public  wink

puss Multumesc frumos. Ma gandeam eu ca trebuie privat dar.....am pus public.Si am si uitat sa intreb alcool

Acum asteptam sa vedem poze si cu Vrabiuta dance

#1976 2010-08-12 20:29:07

vrabiutza
Sr. member

gargarita a scris:

am corectat mai sus, scrisesem o traznaie.

vrabiutza, nu samanta de la ou ne intereseaza pe noi ci albusul  tongue

daca gasesc userul si parola ti le trimit eu, dar nu promit, ca nu stiu pe unde le am. eu nu am mai dat sign out, intru automat.

smart  puss

Pai da,cu samanta vine cocosul! chicot Eu am descris ce am avut eu azi!
Si eu intru automat !Mi-ar placea sa va vad, poate asa nu va mai incurc,k sa zic k mika are 27 ani.
E f importanta memoria vizuala,iar eu vad numai inimioare , floricele, buburuze si desene animate!Tu esti Sandy Bell, varianta bruneta!Tu cati ani ai,garga!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.